maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ 2 بر 1 به سود آبي قهرمان .... :icon_pf (44)::xbex7jmjnhtbacgrr3x:music:وری وری موافقم:music:مگر اینکه دستهای پشت پرده نخوان نتیجه این باشه کاپتان مجیدی و داش میلی واسه کل تیمشون بسه 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اون سه- یک به نفع پرسپولیس محمدرضا منو کشته!!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :music:وری وری موافقم:music:مگر اینکه دستهای پشت پرده نخوان نتیجه این باشه کاپتان مجیدی و داش میلی واسه کل تیمشون بسه همونجوری داش علی کریمی واس استخلالیا بسه 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همونجوری داش علی کریمی واس استخلالیا بسه حتما 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ حتما عجب رویی دارین بابا، حالا خوبه همین دیشب به تراختور باختینااااااااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :music:وری وری موافقم:music:مگر اینکه دستهای پشت پرده نخوان نتیجه این باشه کاپتان مجیدی و داش میلی واسه کل تیمشون بسه منم وری وری وری.... موافقمممم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عجب رویی دارین بابا، حالا خوبه همین دیشب به تراختور باختینااااااااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 بابا اعتماد بنفستون منو کشته:lol: جالبه هاااااااااااااااا پیروزی رو با تراختور که سرمربیش قلعه نوعیه مقایسه میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بابا اعتماد بنفستون منو کشته:lol:جالبه هاااااااااااااااا پیروزی رو با تراختور که سرمربیش قلعه نوعیه مقایسه میکنین؟ بهتره این حرفارو بذاریم برای بعد از بازی، خواهیم دید 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بابا اعتماد بنفستون منو کشته:lol:جالبه هاااااااااااااااا پیروزی رو با تراختور که سرمربیش قلعه نوعیه مقایسه میکنین؟ قلعه مرغی از کی تاحالا ب حدی رسیده ک قابل مقایسه باشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ قلعه مرغی از کی تاحالا ب حدی رسیده ک قابل مقایسه باشه ؟ دمت گرم :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بکشین کنار که صاحبش اومد دیگه نظر سنجی هم نمیخواد هر چی من بگم همونه:biggrin: 2 بر1استقلال 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بکشین کنار که صاحبشناومددیگه نظر سنجی هم نمیخواد هر چی من بگم همونه:biggrin: 2 بر یک استقلال خط دفاعی پرویز جان اوضاش خیلی خراب تر از ی گله :lol: 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بهتره این حرفارو بذاریم برای بعد از بازی، خواهیم دید :girl_yes2:بله امیدوارم اون روز دسترسی به نت داشته باشم:icon_pf (34): قلعه مرغی از کی تاحالا ب حدی رسیده ک قابل مقایسه باشه ؟ آره خب در حدو اندازه های ایشون نیست که بخوام با چیزی مقایسش کنم:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دوباره اعلام می کنم! 3-0 عمو فرهاد و بچه ها!!!!!!!!:xbex7jmjnhtbacgrr3x 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خط دفاعی پرویز جان اوضاش خیلی خراب تر از ی گله :lol: تاآخر هفته هم متظری میاد و هم یه دفاع قد بلند نیوزیلندی اگه اینا هم نیان خیالی نیست خط حمله نداره تیمتون که:biggrin: ولی استقلال اگر گل هم بخوره به قدری نهاجم داره که 2 یا 3 تا بزنه فرهاد آرش شریفات واویلا میلاد:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2:بله امیدوارم اون روز دسترسی به نت داشته باشم:icon_pf (34): آره خب در حدو اندازه های ایشون نیست که بخوام با چیزی مقایسش کنم:dancegirl2: بدون تعصب از لحاظ فوتبالی کثیفترین مربی حال حاضره ایرانه کسی بهش نرسیده تو این موارد 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بدون تعصب از لحاظ فوتبالی کثیفترین مربی حال حاضره ایرانه کسی بهش نرسیده تو این موارد خوشم نمیاد ازش. ولی فاکتور های موفقیت توی ایران رو داره. قلدره! چیزی نیس که بشه تکذیبش کرد. 5 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بدون تعصب از لحاظ فوتبالی کثیفترین مربی حال حاضره ایرانه کسی بهش نرسیده تو این موارد به عنوان یه استقلالی 100% موافق این حرف هستم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یادش بخیر، وقتی پرویز مظلومی نصفه سیبیل بود، چقد میخندیدیم بهش لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خط دفاعی پرویز جان اوضاش خیلی خراب تر از ی گله :lol: خط حمله شمارو بوگو برید دعا کنید یه گلم بتونین بزنین دوباره اعلام می کنم! 3-0 عمو فرهاد و بچه ها!!!!!!!!:xbex7jmjnhtbacgrr3x :wavesmile: بدون تعصب از لحاظ فوتبالی کثیفترین مربی حال حاضره ایرانه کسی بهش نرسیده تو این موارد متا سفم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده