Mahnaz.D 61915 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سه روز پیش....ما رفتیم دانشگاه...شاد که 1.5 ماه پیش انتخاب واحد کردیم در حد المپیک.... رفتم سره کلاس استادم می گه مهناز اسمت نیستا.... گفتم من ثبت نام کردم...گفت بپر چک کن تو سایت..... خلاصه رفتمو دیدم هیچ کدوم از درسام نیست انگار نه انگار انتخاب واحد کردم :w821:.....دوستمو دیدم...گفتم اینجوری شده....گفت برو بابا دلت خوشه...واسه ی خیلیا اینجوری شده....یکیش خودم:w74: .کاشف به عمل اومد که مدیر گروه گرامی برداشتن به خاطر اینکه نور چشمی ها دیر اومدن انتخاب واحد و کلاسا پر شده ....کل ثبت نام ها رو پاک کردن!!!!! و ایشون ها انتخاب واحد کردنو کلاسا توووپ پر شده...و جا برای ماها نیست...با کلی داد و بیداد نتیجه این شد: ترم دیگه همین کلاسا ارائه می شه!!! نمی دونم گناه دانشجو چیه که مضحکه ی دست اینو اون می شه.... همه جای دنیا پارتی بازی هست..... مگه وقتمون رو از سره راه آوردیم؟ 60 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اونجا هم... اینجا هم بله 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اوا یعنی چی؟ یعنی کلا این ترم نمیتونی بری سر کلاسا؟! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اوا یعنی چی؟یعنی کلا این ترم نمیتونی بری سر کلاسا؟! نه تنها من...بلکه 10- 15 نفر از بچه های دیگه صندلی هم اضافه نمی کنن...می گن برید ترم بعد...:w821: تنها شانسی که آوردم این کلاسا رو یه کالج دیگه ارائه می داد.....یه روز مونده به اتمام ثبت نام...کلاس برداشتم.....ولی.....آخرش که چی؟ دردسره انتقال از یه کالج به دانشگاه هم جای خود رو داره.... من اینطوری کردم...بقیه چی که 3 واحد فقط برداشتن!!! 12 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نه تنها من...بلکه 10- 15 نفر از بچه های دیگه صندلی هم اضافه نمی کنن...می گن برید ترم بعد...:w821: تنها شانسی که آوردم این کلاسا رو یه کالج دیگه ارائه می داد.....یه روز مونده به اتمام ثبت نام...کلاس برداشتم.....ولی.....آخرش که چی؟ دردسره انتقال از یه کالج به دانشگاه هم جای خود رو داره.... من اینطوری کردم...بقیه چی که 3 واحد فقط برداشتن!!! ای وااااای من!!! :icon_pf (34): مگه نگفتی کالج با دانشگاه فرق داره... یعنی الان که میری دانشگاه هزینه هات بیشتر میشه؟ و درساشون مشابه اند؟! :JC_thinking: ( اگه اعصاب نداری بیخیال توضی نده!) ولی شانس اوردیا!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ای وااااای من!!! :icon_pf (34):مگه نگفتی کالج با دانشگاه فرق داره... یعنی الان که میری دانشگاه هزینه هات بیشتر میشه؟ و درساشون مشابه اند؟! :JC_thinking: ( اگه اعصاب نداری بیخیال توضی نده!) ولی شانس اوردیا!!! :icon_pf (34): بعضی از ذروس دانشگاه ها تو بعضی از کالج ها ارائه می شه...فقط به صرف اینکه هزینه تو کالج کمه...بعضیا میان درساشونو کالج برمی دارن...انتقال می دن دانشگاه... دانشگاه هزینش 2.5 برابره کالجه اصولا" ... یکی از کارگاه ها پر بود...اینقدر حالم گرفته شد 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی از ذروس دانشگاه ها تو بعضی از کالج ها ارائه می شه...فقط به صرف اینکه هزینه تو کالج کمه...بعضیا میان درساشونو کالج برمی دارن...انتقال می دن دانشگاه...دانشگاه هزینش 2.5 برابره کالجه اصولا" ... یکی از کارگاه ها پر بود...اینقدر حالم گرفته شد مرسی بابت توضیح... حالا نگرون نباش... ترم دیگه میتونی برداری دیگه... دوران دانشجویی خوش میگذره... حالا یه ذره ممکنه طولانی تر بشه... بهش فک نکن.. کاریه که شده... باز جای شکرک باقیه کل ترمو ازدست ندادی! 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ واحدای ما روهم حذف کردن... اونم به چه دلیلی! گفتن کلاسای دختر پسرا قراره جدا شه...باید از اول انتخاب واحد کنین:w888: 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا ؟! ؟ :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا ؟! ؟ :ydm47612zsesgift969 با مهنازی بودی دیگه؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا ؟! ؟ :ydm47612zsesgift969 آره عابدی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ چیزه، همه این حرفا تمام و کمال با همین لهجه و فارسی گفتمان شد ؟ :دی خارجکیش چرا نمینویسی؟ ای مرفه بیدرد، شما میری خارج درس میخونی، چقدر هزینه میدی؟ هان هان هان؟ ( یکم دیگه اذیتت کنم ؟ :دی ) آره، همه جور مشکل و همه جا پیش میاد، و هر کدوم به نوعی متفاوت، و هر جا و مکانی، مزیتها و بدیهای خودش رو داره متاسفانه حالا که واحدا رو یجا دیگه برداشتی، فکر کنم نصف این واحدا رو بیفتی ( با آقاتون صوبت کردم، گفتن مهناز اصلن درس نمیخونه، همهش منو میبره خرید :دی )، خوب نصف واحدا رو میفتی، ترم بعد با دوستات میگیری راستی این دوستات خارجکی بیدن یا ایرانی؟ این خارجکیا چجورین ؟ از همون اول خارجکی حرف میزنن ؟:دی راستی هنوز مشکل زبان داری ؟ :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ چیزه، همه این حرفا تمام و کمال با همین لهجه و فارسی گفتمان شد ؟ :دیخارجکیش چرا نمینویسی؟ ای مرفه بیدرد، شما میری خارج درس میخونی، چقدر هزینه میدی؟ هان هان هان؟ ( یکم دیگه اذیتت کنم ؟ :دی ) آره، همه جور مشکل و همه جا پیش میاد، و هر کدوم به نوعی متفاوت، و هر جا و مکانی، مزیتها و بدیهای خودش رو داره متاسفانه حالا که واحدا رو یجا دیگه برداشتی، فکر کنم نصف این واحدا رو بیفتی ( با آقاتون صوبت کردم، گفتن مهناز اصلن درس نمیخونه، همهش منو میبره خرید :دی )، خوب نصف واحدا رو میفتی، ترم بعد با دوستات میگیری راستی این دوستات خارجکی بیدن یا ایرانی؟ این خارجکیا چجورین ؟ از همون اول خارجکی حرف میزنن ؟:دی راستی هنوز مشکل زبان داری ؟ :4chsmu1: جاویییییید نکنه می خوای اون حرف بداشونم بنویسم؟ :ydm47612zsesgift969 الهیییییییییییییی چقدر سئوال یهو برات پیش اومد! 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ جاویییییید نکنه می خوای اون حرف بداشونم بنویسم؟ :ydm47612zsesgift969الهیییییییییییییی چقدر سئوال یهو برات پیش اومد! کجاش خیلی سوال بود؟ همهش چندتا سوال ساده بود اینا رو نتونی جواب بدی دیگه بهت قول میدم فقط وصایای امام رو قبول بشیااا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ کجاش خیلی سوال بود؟ همهش چندتا سوال ساده بوداینا رو نتونی جواب بدی دیگه بهت قول میدم فقط وصایای امام رو قبول بشیااا وصایا رو با 18.5 پاس کردم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ وصایا رو با 18.5 پاس کردم بخاطر بلبل زبونیام توی این درس، بهم 14 داد :w00: - این برا استادش بودا - 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا فکرش رو هم نمیکردم که اونجا یک درصد از این حرفا باشه 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ وای وای ! واقعا ؟ من بودم خودمو میکوبوندم تو دیوار ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده