رفتن به مطلب

روش درست بحث کردن...

REZA111

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان

قدیمی ها که قاعدتا اعتبار بیشتری دارن و جدیدا مثل خودم که .......بگذریم

به این فکر میکردم چرا بحثای مختلف که مطرح میشه معمولا بی نتیجه است و معمولا در نهایت یا تاپیک ها قفل میشه یا اینکه ....(البته بحثایی که نظرات مخالف توش مطرح میشه

این موضوع شاید فقط به محیط مجازی مربوط نشه و توی دنیای واقعی هم به همین منواله

امیدوارم دوستان استقبال کنن تا بتونیم ی چارچوب حداقلی برای بحث ها تعیین کنیم

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

قدیمی ها که قاعدتا اعتبار بیشتری دارن و جدیدا مثل خودم که .......بگذریم

به این فکر میکردم چرا بحثای مختلف که مطرح میشه معمولا بی نتیجه است و معمولا در نهایت یا تاپیک ها قفل میشه یا اینکه ....(البته بحثایی که نظرات مخالف توش مطرح میشه

این موضوع شاید فقط به محیط مجازی مربوط نشه و توی دنیای واقعی هم به همین منواله

امیدوارم دوستان استقبال کنن تا بتونیم ی چارچوب حداقلی برای بحث ها تعیین کنیم البته اگه نگین فلانی دو روزه اومده حالا میخواد چارچوب تعیین کنه

:icon_gol:

بحث خیلی خوبیه.

یکی از روشهای درست بحث کردن اینه که طرف توی صحبتش به طرف های مقابلش سعی نکنه توی لفافه تیکه بندازه که خودت از این تیکه استفاده کردی. اون گلی هم که کنارش گذاشتی هیچ فایده ای برای کسی که روی تو حساسه نداره.

به نظر میرسه قبلا یکی بهت یه چیزی در این مورد گفته که به دل گرفتی و الان اینجا مطرح کردی. شاید هم این نوشته من غلط باشه و تو کلی نوشتی اینه. اما در هر صورت توی یه بحث منطقی باید طرف مقابلت احساس کنه که به شعورش احترام گذاشتی.:ws37:

کلی دلائل دیگه ای من باب مینی دیکتاتوریسم ایرانی ها هست که فعلا در این مقال نمیگنجد و من باب این بحث سخن ها بسیار رفته است!

• Like 12
لینک به دیدگاه
بحث خیلی خوبیه.

یکی از روشهای درست بحث کردن اینه که طرف توی صحبتش به طرف های مقابلش سعی نکنه توی لفافه تیکه بندازه که خودت از این تیکه استفاده کردی. اون گلی هم که کنارش گذاشتی هیچ فایده ای برای کسی که روی تو حساسه نداره.

به نظر میرسه قبلا یکی بهت یه چیزی در این مورد گفته که به دل گرفتی و الان اینجا مطرح کردی. شاید هم این نوشته من غلط باشه و تو کلی نوشتی اینه. اما در هر صورت توی یه بحث منطقی باید طرف مقابلت احساس کنه که به شعورش احترام گذاشتی.:ws37:

کلی دلائل دیگه ای من باب مینی دیکتاتوریسم ایرانی ها هست که فعلا در این مقال نمیگنجد و من باب این بحث سخن ها بسیار رفته است!

کسی همچین حرفی به من نزده فقط ی قانون نانوشته ای توی روابط وجود داره که معمولا این مدل حرفای ادمای تازه وارد خریدار نداره مثلا اگه همین تاپیک رو شما میزدین قطعا میتونست موفقیت بیشتری داشته باشه

چشم من این نکته رو ویرایش میکنم

این نکته در لفافه صحبت کردن هم به نظرم وجود داره نمیشه منکرش شد هرچند گاهی اوقات وقتی روی کلیت ی ادمی یا ایده های اون ادم حساسی خیلی بیشتر به چشم میاد و فکر میکنی همه حرفاش احتمالا با ی منظور خاصه در حالی که شاید در واقعیت به این شکل نباشه

بعد این احترام به شعور طرف یعنی چی وتا کجا یعنی اگه ی طرفی مثلا گاو پرست بود (سعی کردم ی مثالی بزنم که تو اطراف ما عینیت نداشته باشه )بگیم بله ما به شعورش احترام میذاریم و...

فکر نمیکنین لازمه در گرفتن ی بحث چالشی شدنشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
کسی همچین حرفی به من نزده فقط ی قانون نانوشته ای توی روابط وجود داره که معمولا این مدل حرفای ادمای تازه وارد خریدار نداره مثلا اگه همین تاپیک رو شما میزدین قطعا میتونست موفقیت بیشتری داشته باشه

چشم من این نکته رو ویرایش میکنم

این نکته در لفافه صحبت کردن هم به نظرم وجود داره نمیشه منکرش شد هرچند گاهی اوقات وقتی روی کلیت ی ادمی یا ایده های اون ادم حساسی خیلی بیشتر به چشم میاد و فکر میکنی همه حرفاش احتمالا با ی منظور خاصه در حالی که شاید در واقعیت به این شکل نباشه

بعد این احترام به شعور طرف یعنی چی وتا کجا یعنی اگه ی طرفی مثلا گاو پرست بود (سعی کردم ی مثالی بزنم که تو اطراف ما عینیت نداشته باشه )بگیم بله ما به شعورش احترام میذاریم و...

فکر نمیکنین لازمه در گرفتن ی بحث چالشی شدنشه

صددرصد همینه.:icon_gol:

اما برای رد گاوپرستی یا اعتقادات نادرست نیاز به تیکه نیست. سوالاتی شفاف که فقط طرف مقابل رو به فکرکردن بندازه کافیه. توی بحث صحیح ما به دنبال اصلاح نوع تفکر خودمون و طرف مقابلمون هستیم نه به کرسی نشوندن حرفمون. درسته؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
توی بحث صحیح ما به دنبال اصلاح نوع تفکر خودمون و طرف مقابلمون هستیم نه به کرسی نشوندن حرفمون.

این شدنی نیست...تا وقتی که طرف مقابل نخواد!!

وقتی تو نخوای عقیدتو عوض کنی...بهترین و کامل ترین دلایلو واست بیارن هیچی عوض نمیشه

آخرشم میگی من نمیتونم اینارو قبول کنم!

به نظر من تا وقتی عقایدمون از سنگم محکمتره نباید بحث کنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
این شدنی نیست...تا وقتی که طرف مقابل نخواد!!

وقتی تو نخوای عقیدتو عوض کنی...بهترین و کامل ترین دلایلو واست بیارن هیچی عوض نمیشه

آخرشم میگی من نمیتونم اینارو قبول کنم!

به نظر من تا وقتی عقایدمون از سنگم محکمتره نباید بحث کنیم

خب دیگه کسی که بحث میکنه انتظار یه چالش کشیده شدن عقایدشو باید داشته باشه.

عقایدی که از سنگ محکمتر باشه به نظر من عقاید اشتباهیه.

(البته از نظر من که به نسبی گرایی معتقدم. و احتمال این رو هم میدم که این مطلبی رو هم که نوشتم اشتباه باشه.)

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب دیگه کسی که بحث میکنه انتظار یه چالش کشیده شدن عقایدشو باید داشته باشه.

عقایدی که از سنگ محکمتر باشه به نظر من عقاید اشتباهیه.

(البته از نظر من که به نسبی گرایی معتقدم. و احتمال این رو هم میدم که این مطلبی رو هم که نوشتم اشتباه باشه.)

خب...خود منم تو این روزگاری که درست و غلط معلوم نیست ترجیح میدم نسبی گرا باشم!

به هیچی نمیشه کاملا معتقد بود!!

ولی خب وقتی میخوایم بحث کنیم باید جنبه تغییر عقیده هم داشته باشیم!

یه مشکل دیگه هم تو بحثا اینه که بعضیا خودشونو بالاتر از بقیه میبینن و به بقیه میگن عوام!(منظورم شخص خاصی نیست،خیلیا اینجورین)

من یکی که در مقابله با این دوستان دوست دارم کم بیارم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
سوالاتی شفاف که فقط طرف مقابل رو به فکرکردن بندازه کافیه. توی بحث صحیح ما به دنبال اصلاح نوع تفکر خودمون و طرف مقابلمون هستیم نه به کرسی نشوندن حرفمون. درسته؟

قطعا باید همین جور باشه .

یکی از بزرگترین مشکلات بحث ها همینه ،به نظرم کسی که خیال تغییر نظر تحت هیچ شرائطی رو نداره نباید وارد بحث بشه

ولی خب وقتی میخوایم بحث کنیم باید جنبه تغییر عقیده هم داشته باشیم!

:icon_gol:
خود منم تو این روزگاری که درست و غلط معلوم نیست ترجیح میدم نسبی گرا باشم!

البته این روزگار با روزگارای قدیم فرق انچنانی نداره فقط چون ی مقدار گزینه های پیش رو بیشترن انتخاب سخت تره

عقایدی که از سنگ محکمتر باشه به نظر من عقاید اشتباهیه

البته من این رو قبول ندارم بعضی دوستان برای عقائدشون دلایلی محکم تر از سنگ دارن دلیل نمیشه ما از قبل اونها رو اشتباه فرض کنیم

یکی دیگه از مشکلات بحث ها رو فکر کنم اینه که بعضی موارد بعضی از طرف ها درست معلوم نیست از چی دفاع میکنن یعنی انگار هیچ ایده خاصی ندارن فقط میخوان بحث کنن

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...