vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ من کیم ؟این اینجا چیکار میکنه ؟این چرا اومده اینجا ؟....:2525s: تو هم که زبونت دراز شد؟ 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ عجب:girl_in_dreams: پس ما هم برویم و یکی از این گردن کلفت های بدنساز نواندیش را بیاوریم و همچون گلادیاتور ها شما را به جنگ با او بیندازیم و حسابی کیفور شویم.....:biggrin: گفتن نداره :4chsmu1: ارنولدم بیاری ماها اینجا ی عده ایی داریم بشون میگن برق اونم از نوع سه فاز میندازمشون تو قفس اونا 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ ای روزگار ببین به خاطر یه مشت بوس جدشونم میفروشن این عوض آستین بالا زدنته دیگه؟ از همین بوس ها، آستین بالا زدن ها میاید اگر من صمیمی نشوم و مخش را نزنم که تو را نگاه هم نمی کند.....:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ گفتن نداره :4chsmu1:ارنولدم بیاری ماها اینجا ی عده ایی داریم بشون میگن برق اونم از نوع سه فاز میندازمشون تو قفس اونا نوه جونم مثل اینکه نمیدونی کجایی؟ بابا رضا لره میزه آرنولد که سهله بروزعلیرم ناکار میکنه 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ گفتن نداره :4chsmu1:ارنولدم بیاری ماها اینجا ی عده ایی داریم بشون میگن برق اونم از نوع سه فاز میندازمشون تو قفس اونا کر کری خودندن رو خروس هم بلده مهم صحنه نبرده..... و خون... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ از همین بوس ها، آستین بالا زدن ها میاید اگر من صمیمی نشوم و مخش را نزنم که تو را نگاه هم نمی کند.....:icon_pf (44): آهن به تو میگن نوه ی چیز فهم پس برو تو کارش 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آهن به تو میگن نوه ی چیز فهم پس برو تو کارش ما کارمان را خوب بلدیم یا جد بزرگ......:yes: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ ما کارمان را خوب بلدیم یا جد بزرگ......:yes: کارت درسته کلا :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزان خواب بر چشمانمان سنگینی میکند اگر چند روزی غیبتمان طول کشید بدانید و اگاه باشید که عاقبت به خیر شده ایم البته اگر فردا به مانند همیشه در کنارتان بودیم که هیچ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بخوابی یا لر بزرگ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): بای بای خوابای پر خون ببینی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): بای بای خوابای پر خون ببینی عزیزم چیکارش داری بچرو آخه 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بخوابی یا لر بزرگ اتفاقا مدتی در کنار جمعی از یاران در کاشان عملگی میفرمودیم در انجا هم وطنان ترکمان مرا با همین لقب لر بزرگ صدا میزدنند اخ که چه روزگاری بود شب همگان خوش 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ منم بریم دیگه جد بزرگ شما هم خوابای پر خون نه خواب الی رو ببینی.... شب به خیر:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بخوابی نوۀ عزیز بای تا های منم میروم 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :w821:جماعت بدانید واگاه باشید که من مجددا اخر شر شدم :w821: پس هنوز هم در خدمت حضرت تان هستم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ هماوردت همینه که بش سلام میکنی بزن با تراکتورت لهش کن :w155: :w888: حسوووووووووووووووود بای بای دوس جونی......:icon_pf (44): می بوسمت.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا می خواین بین دوتا دوست رو خراب کنید...... چی گیرتون میاد از این خون ریزی ها.....:girl_in_dreams: والا!! حسودن ديگه..حسووووووود عیال منو میبوسی نوه نومی درست ولي عیالمو دیگه نبوسیا :banel_smiley_4: تا کور شود هر آنکه نتواند دید..........:girl_in_dreams: :aghosh: ای روزگار ببین به خاطر یه مشت بوس جدشونم میفروشن این عوض آستین بالا زدنته دیگه؟ از همین بوس ها، آستین بالا زدن ها میاید اگر من صمیمی نشوم و مخش را نزنم که تو را نگاه هم نمی کند.....:icon_pf (44): آهن به تو میگن نوه ی چیز فهم پس برو تو کارش ما کارمان را خوب بلدیم یا جد بزرگ......:yes: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): منو باش فكر كردم ماهرخ خوديه... منم بریم دیگه جد بزرگ شما هم خوابای پر خون نه خواب الی رو ببینی.... شب به خیر:icon_pf (44): :icon_pf (34): :w821:جماعت بدانید واگاه باشید که من مجددا اخر شر شدم :w821:پس هنوز هم در خدمت حضرت تان هستم :4chsmu1: :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ شلوم عدیدم من کاملا خودیم:icon_pf (44): این حرف رو زدم چون حوصله غر غرای جد بزرگمو نو نداشتم.... می دونی که هیپوداموس چقدر کهولت داره نمی شه ناراحنش کرد..... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ شلوم عدیدم من کاملا خودیم:icon_pf (44): این حرف رو زدم چون حوصله غر غرای جد بزرگمو نو نداشتم.... می دونی که هیپوداموس چقدر کهولت داره نمی شه ناراحنش کرد..... بله بله...يكبار تشريف آوردن تهران زيارتشون نموديم!! بيسيار فرتوت هستند:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خوب دیگه خودتم می دونی پس مبارکه مهریه چه قد باشه البته مهریه رو کی گرفته کی داده.....:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده