O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ توضیح تکمیلیش در این حد می دونم که یه جور ایمپلنت هست برای فیکس کردن استخون توی شکستگی ها.این سوراخ هایی که داره محل قرار گیری پیچه که با پیچ به استخون وصل می شه و دائمی هست تا آخر عمر. اگه توضیح بیشتری داره هم داره اوریون جان شما رو انتخاب می کنم برای ارائش:girl_yes2: برای عکس بعدی هم خودتون که رشتتونه بذارین لطفا .:flowerysmile: بلد نبیدم توضيحات خيلي خوبي بودن. مرسي همونطور كه مريم عزيز گفتن، اين ايمپلنت ها براي فيكس كردن استخوان توي جهات مطلوب مورد استفاده قرار ميگيره. حين ترميم شكستگي درصورتي كه حركتي توي محل شكستگي رخ بده كه توي جهت نا مطلوبي باشه، مي تونه منجر به شكست دوباره يا درست انجام نشدن ترميم بشه. فقط اينكه بعضي مدل هاي اين پليت ها هستن كه تعداد پيچ هاشون كمتره و محل نصبشون به گونه ايه كه ميشه بعد از بهبودي اون ها رو از بدن خارج كرد. از طرفيم بعضي از اين ايمپلنت ها دائمي هستن ولي بعد از مدتي بافت استخواني روي اين پليت ها رو ممكنه بگيره يا اينكه با آهكي شدن اون ناحيه منجر به آسيب يا عفونت بشه. توي اين حالات هم مجبورن اين پليت رو از بدن خارج كنن. انواع مختلفي دارن كه ميتونيم توي اين لينك ها اطلاعات بيشتري در موردشون كسب كنيم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خب تصوير بعدي هم اينه: :gnugghender: حدساي اوليه رو بزنيد كه راهنمايي هم شروع شه 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نبووووووووود؟ :w127: اين يه وسيله تشخيصيه. واسه تشخيص يه نوع بيماري براي يكي از اعضاي خيلي مهم بدن ميتونه مورد استفاده قرار بگيره. اين تكنولوژي به تازگي طراحي شده و كار يه طيفي از پزشكان و بيماران رو خيلي راحت مي كنه. 4 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مثه یه لام میمونه... البته حدسم خیلی مسخرس فک کنم... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مثه یه لام میمونه...البته حدسم خیلی مسخرس فک کنم... نه اصلا مسخره چرا؟ خيليم نكته جالبيه. :4chsmu1: اين وسيله به دليل كاربردي كه داره شفافه. با اينكه از ضخامت خيلي كمي هم برخورداره، كلي تكنولوژي توش به كار رفته. 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه اصلا مسخره چرا؟ خيليم نكته جالبيه. :4chsmu1: اين وسيله به دليل كاربردي كه داره شفافه. با اينكه از ضخامت خيلي كمي هم برخورداره، كلي تكنولوژي توش به كار رفته. شه ژالب برم یه سرچی بکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس راهنمایی امتیاز هم داره؟ برا تشخیص ایدز؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي همه رو می دونستم راهنمایی نبود که 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي توی چشم پزشکی کاربرد داره؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس راهنماییامتیاز هم داره؟ برا تشخیص ایدز؟ بله مسابقه س ديگه. بدون امتياز نميشه كه نه. براي تشخيص بيماري مربوط به يكي از اعضاي بدنه كه اونم مربوط به يكي از حواس پنج گانه ميشه 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ توی چشم پزشکی کاربرد داره؟ راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. تشخیص آب مروارید؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تشخیص آب مروارید؟ واسه تشخيص يه بيماري چشمي هست. دو كلمه اول درسته كلمه سوم را تغيير دهيد البته جواب درست اسم دستگاهه نه بيماري. :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ واسه تشخيص يه بيماري چشمي هست.دو كلمه اول درسته كلمه سوم را تغيير دهيد البته جواب درست اسم دستگاهه نه بيماري. :4chsmu1: لنز تماسی با حسگر برای آب سیاه چشم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. اسلیت لمپ؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ لنز تماسی با حسگر برای آب سیاه چشم درسته آورين. توضيحا رو ميذاري يا يه نفرو انتخاب مي كني واسه اينكه توضيح بده؟ :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اسلیت لمپ؟ alimec عزيز جواب رو گفتن. من اين اسليت لمپ رو نميدونم چيه. ميشه يه توضيح بدي؟ :rose: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اه بازم مسابقه من این سری دیررسیدم:coffee: مریم داره جای من میحدسه:icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده