O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 توضیح تکمیلیش در این حد می دونم که یه جور ایمپلنت هست برای فیکس کردن استخون توی شکستگی ها.این سوراخ هایی که داره محل قرار گیری پیچه که با پیچ به استخون وصل می شه و دائمی هست تا آخر عمر. اگه توضیح بیشتری داره هم داره اوریون جان شما رو انتخاب می کنم برای ارائش:girl_yes2: برای عکس بعدی هم خودتون که رشتتونه بذارین لطفا .:flowerysmile: بلد نبیدم توضيحات خيلي خوبي بودن. مرسي همونطور كه مريم عزيز گفتن، اين ايمپلنت ها براي فيكس كردن استخوان توي جهات مطلوب مورد استفاده قرار ميگيره. حين ترميم شكستگي درصورتي كه حركتي توي محل شكستگي رخ بده كه توي جهت نا مطلوبي باشه، مي تونه منجر به شكست دوباره يا درست انجام نشدن ترميم بشه. فقط اينكه بعضي مدل هاي اين پليت ها هستن كه تعداد پيچ هاشون كمتره و محل نصبشون به گونه ايه كه ميشه بعد از بهبودي اون ها رو از بدن خارج كرد. از طرفيم بعضي از اين ايمپلنت ها دائمي هستن ولي بعد از مدتي بافت استخواني روي اين پليت ها رو ممكنه بگيره يا اينكه با آهكي شدن اون ناحيه منجر به آسيب يا عفونت بشه. توي اين حالات هم مجبورن اين پليت رو از بدن خارج كنن. انواع مختلفي دارن كه ميتونيم توي اين لينك ها اطلاعات بيشتري در موردشون كسب كنيم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 7
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 خب تصوير بعدي هم اينه: :gnugghender: حدساي اوليه رو بزنيد كه راهنمايي هم شروع شه 6
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 نبووووووووود؟ :w127: اين يه وسيله تشخيصيه. واسه تشخيص يه نوع بيماري براي يكي از اعضاي خيلي مهم بدن ميتونه مورد استفاده قرار بگيره. اين تكنولوژي به تازگي طراحي شده و كار يه طيفي از پزشكان و بيماران رو خيلي راحت مي كنه. 4
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 مثه یه لام میمونه...البته حدسم خیلی مسخرس فک کنم... نه اصلا مسخره چرا؟ خيليم نكته جالبيه. :4chsmu1: اين وسيله به دليل كاربردي كه داره شفافه. با اينكه از ضخامت خيلي كمي هم برخورداره، كلي تكنولوژي توش به كار رفته. 3
#zina# 1361 ارسال شده در 24 آبان، 2011 نه اصلا مسخره چرا؟ خيليم نكته جالبيه. :4chsmu1: اين وسيله به دليل كاربردي كه داره شفافه. با اينكه از ضخامت خيلي كمي هم برخورداره، كلي تكنولوژي توش به كار رفته. شه ژالب برم یه سرچی بکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي 5
alimec 23102 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي همه رو می دونستم راهنمایی نبود که 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من يه راهنمايي ديگه هم بكنم. :دي اصلش اون جسم شفافه كه انحنا داره. اون سفيده يه پنس هست كه باهاش وسيله رو نگه داشتن.اينم به دليل كوچيك و حساس بودن وسيله اصلي توی چشم پزشکی کاربرد داره؟ 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 مهندس راهنماییامتیاز هم داره؟ برا تشخیص ایدز؟ بله مسابقه س ديگه. بدون امتياز نميشه كه نه. براي تشخيص بيماري مربوط به يكي از اعضاي بدنه كه اونم مربوط به يكي از حواس پنج گانه ميشه 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 توی چشم پزشکی کاربرد داره؟ راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. 3
alimec 23102 ارسال شده در 24 آبان، 2011 راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. تشخیص آب مروارید؟ 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 تشخیص آب مروارید؟ واسه تشخيص يه بيماري چشمي هست. دو كلمه اول درسته كلمه سوم را تغيير دهيد البته جواب درست اسم دستگاهه نه بيماري. :4chsmu1: 2
alimec 23102 ارسال شده در 24 آبان، 2011 واسه تشخيص يه بيماري چشمي هست.دو كلمه اول درسته كلمه سوم را تغيير دهيد البته جواب درست اسم دستگاهه نه بيماري. :4chsmu1: لنز تماسی با حسگر برای آب سیاه چشم 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 24 آبان، 2011 راستشو بگو مهندسي پزشكي مي خوني؟ آره دقيقا به چشم پزشكي مربوط ميشه. اسلیت لمپ؟ 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 لنز تماسی با حسگر برای آب سیاه چشم درسته آورين. توضيحا رو ميذاري يا يه نفرو انتخاب مي كني واسه اينكه توضيح بده؟ :gnugghender: 5
O-N 10553 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 اسلیت لمپ؟ alimec عزيز جواب رو گفتن. من اين اسليت لمپ رو نميدونم چيه. ميشه يه توضيح بدي؟ :rose: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اه بازم مسابقه من این سری دیررسیدم:coffee: مریم داره جای من میحدسه:icon_pf (17): 3
ارسال های توصیه شده