رفتن به مطلب

سوال : میزان موفقیت شما در زندگی چقدر است؟

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان تواین تاپیک می خوام نظر خودتون را درباره میزان موفقیت در زندگی خودتون بیان کنید؟

آیا به همه آرزوهاتون در زندگی رسیدید؟

چه قدر به مدیریت زمان در زندگی عمل کردید؟

آیا به همین سطحی که در آن قرار دارید قانعید یادوست دارید بالاتر بروید حالا چه از لحاظ درسی یا هرموضوع دیگری؟

چه قدر به مشورت با دیگران اهمیت می دهید

آدمی هستید که خیلی شعار می دهید یا واقعا پرکار هستید؟

چه قدر دوست دارید مشغول باشید یعنی بیشتر به کار اهمیت می دهید یا زندگی و اوقات فراغت؟

دررشته خود چه قدر موفق بودید آیا از عملکرد خود در دانشگاه راضی هستید

دوستان لطفا پیرامون این سوالات نظرات خود را اعلام فرمایید

اگر سوالی مضاف براین سوالات نیز درذهن دارید حتما مطرح کنید خوشحال میشم:icon_pf (44):

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام دوستان تواین تاپیک می خوام نظر خودتون را درباره میزان موفقیت در زندگی خودتون بیان کنید؟

تا یه جاهایی خیلی خوب پیش رفتم اما یه مدت رکورد دارم:no:

بدبینانه هم فکرکنیم قبولی تو کنکور بود که رسیدیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

هفتاد درصد:ws43:

آیا به همین سطحی که در آن قرار دارید قانعید یادوست دارید بالاتر بروید حالا چه از لحاظ درسی یا هرموضوع دیگری؟

بالاتر (ادم به هر جایی برسه دوست داره بره بالاتر:whistle:)

با هر کی مشورت نمیکنم اما هیچ کاری هم بی مشورت انجام نمیدم چهارر ساعت میپرسم یه تقریبم میزنم چقدر احتمال داره نشه اگه نشه چی از دست میدم و ... بعد انجام میدم د:girl_in_dreams:

:ws38:

چه قدر دوست دارید مشغول باشید یعنی بیشتر به کار اهمیت می دهید یا زندگی و اوقات فراغت؟

کار:girl_yes2:

عملکردمان در دانشگاه صعیف است:no:

اگر سوالی مضاف براین سوالات نیز درذهن دارید حتما مطرح کنید خوشحال میشم:icon_pf (44):

مرسی:girl_blush2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به جائی که میخواستم رسیدن الان هم تو مسیر پیشرفت هستم

آره حس موفقیت آرزوی من بوده که الان این حس رو دارم

خیلی زیاد

پیشرفت تو برنامه آیندمه

اوه خیلی ( خودم مشاورم فکر کن)

خدا وکیلی کار میکنم

از بیکاری کلافه میشم نمیتونم بی کاری رو تحمل کنم

اوه خیلی

سوالی ندارم مرسی :girl_yes2:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام دوستان سلام تواین تاپیک می خوام نظر خودتون را درباره میزان موفقیت در زندگی خودتون بیان کنید؟

آیا به همه آرزوهاتون در زندگی رسیدید؟ قطعا نه اما در جهتشون حرکت میکنم

چه قدر به مدیریت زمان در زندگی عمل کردید؟ تقریبا زیاد،قبلا ناخودآگاه تا حدودی عمل میکردم اما بعد که با این مقوله یه کمی آشنا شدم توجهم بیشتر شده

آیا به همین سطحی که در آن قرار دارید قانعید یادوست دارید بالاتر بروید حالا چه از لحاظ درسی یا هرموضوع دیگری؟ قبلا دیپلم مدرک خوبی بود بعد شد لیسانس حالا که من ایشا الله مدرکم رو گرفتم میگن ارشد و دکترا، هر سطحی یه زمانی خوبه ،وقتی بهش برسی اون سطح میشه یه سطح عادی و دوس داری بیشتر پیشرفت کنی

چه قدر به مشورت با دیگران اهمیت می دهید زیاد،

آدمی هستید که خیلی شعار می دهید یا واقعا پرکار هستید؟ کلا شعار دادن بلد نیستم دوس دارم بیشتر عمل گرا باشم تا آرزو کنم

چه قدر دوست دارید مشغول باشید یعنی بیشتر به کار اهمیت می دهید یا زندگی و اوقات فراغت؟ هر دو اما کار و بیشتر دوس دارم

دررشته خود چه قدر موفق بودید هنوز دانشجو ام زوده بگم

آیا از عملکرد خود در دانشگاه راضی هستید بد نیس، :xbex7jmjnhtbacgrr3x

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...