سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من معمولاً از همه مریض هایم می پرسم: شما با چه کسانی احساساتتان را در میان می گذارید؟ و همه مرا طوری نگاه می کنند، مثل این که من از کره دیگر آمده ام، ولی این یک واقعیت است، وقتی که انسان ها احساس کنند که کسی آن ها را دوست دارد، حالاتی به وجود می آید که به خودی خود عمل بهبودی، درست شدن و ترمیم اعضای بدن، سریع تر انجام می گیرد. دکتر هاروی زارن از ایالت ماساچوست آمریکا می گوید: کارمن ، که در طی 20 سال بیمارقلبی و عروقی بوده است، مرا بدین باور رسانده که : دوست داشتن و امید به زندگی، ریشه اصلی سلامتی و یا بیماری است. اگر داروی جدیدی یافت شود که بتواند همین کار را انجام دهد، مطمئناً هر پزشکی آن رارو را تجویز خواهد کرد، در غیر این صورت کم لطفی آن پزشک خواهد بود اما به طور کلی دکترها معمولاً قدرت دوست داشتن را برای بهبود حال مریض، تجویز نمی کنند. مشکل نیست که انسان باور کند که صحبت با یک دوست، یا صحبت با والدین و یا حتی نشان دادن احساسات خوشایند به دیگران، قدرت خاصی برای سلامتی ایجاد می کند. دانشمندان دانشگاه برکلی کالیفرنیا، نتیجه مطالعات خود را با 119 مرد و 40 زن که در آزمایشات گرفتگی رگ های قلب شرکت کرده بودند، این طور اعلام کردند: آن هایی که احساس می کردند کسی و یا کسانی دوستشان دارند، بعد از مدتی گرفتگی رگ های قلبشان کمتر شده و خون آزادتر به جریان خود ادامه می داد، و اشخاصی که بیشتر دلهره و اضطراب داشتند دربند مشکلات باقی می ماندند. مطالعه ای که در عرض 6 سال در سوئد بر 17000 مرد و زن بین سنین 29 تا 74 سال صورت گرفت، نشان داد آن هایی که کمتر در زندگی با دیگران در تماس و معاشرت هستند، ریسک فوت زودرس در آن ها تا 4 برابر افزایش خواهد یافت و مردان مسن که تنها زندگی می کنند و کمتر در رابطه احساسی با دیگران هستند تا دو برابر خطر فوت زودرس دارند. عشق و امید و دوست داشتن، انسان را به طرف یک زندگی سالم و بهبود هر چه سریع تر بیماری ها سوق می دهد، در صورتی که تنهایی و خلوت فکری، باعث امراض مختلف روحی و جسمی می شود. آیا با ارتباط بیشتر با دوستان، فامیل ، کار و یا اجتماع ، می توان خود را در برابر بیماری ها ایمن ساخت؟ برای بررسی این مطلب، با 276 داوطلب سالم بین سنین 18 تا 55 سال تماس گرفته شد و در بینی هر یک از آن ها دو قطره میکروب سرماخوردگی ریخته شد که تقریباً همه به سرماخوردگی مبتلا شدند، ولی تعداد تمام علائم سرماخوردگی را نگرفتند و بعد از مطالعه دقیق تر، به این نتیجه رسیدند که آن هایی که روابط اجتماعی سالم تری داشتند، بدنشان مقاومت بیشتری بر ضد سرماخوردگی نشان داد و می توان پیشاپیش حدس زد چه کسانی زودتر و بیشتر در معرض سرماخوردگی قرار می گیرند. بنابراین عشق و امید و دوست داشتن، انسان را به طرف یک زندگی سالم و بهبود هر چه سریع تر بیماری ها سوق می دهد، در صورتی که تنهایی و خلوت فکری باعث امراض مختلف روحی و جسمی می شود. چرا این عوامل مهم هستند و در عین حال ، عجیب به نظر می رسند؟ چرا بعضی از مردم با این که پزشکان امیدی به بهبود آن ها ندارند، به مرور زمان خوب می شوند، اما برعکس اشخاص دیگری با این که دکترها احتمال زیادی برای درمان آن ها در نظر می گیرند، فوت می کنند؟ به نظر می رسد زنده ماندن، به چیزی بیش از این که انسان فقط درست رفتار کند، مربوط است. شاید اگر دیگران هم ما را دوست داشته باشند، در عمق فکر همه ما این قدرت برای زندگی کردن و زنده ماندن، بیشتر به وجود بیاید. ما نمی گوییم رژیم سالم، ورزش و داروها و در موارد ضروری، عمل جراحی، اثری ندارد ولی در مقابل قدرت طبیعت و رازهایی که در آن نهفته است که من آن را " قلب و فکر باز" می نامم تحققات بیشتری باید انجام شود. کتب مقدس و تاریخی انبیاء همیشه، مظهر و مشوق عشق و دوستی بوده اند و شاید علت آن، جاری ساختن سلامتی از راه عشق در میان مردم بوه است برگرفته از کتاب، عشق و زندگی اثر دکتر دن ارنیش ترجمه، شرگان انورزاده 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ منم یه زمانی باورم نمیشد ولی خیلی چیزا رو که با چشم خودم دیدم باور کردم که عشق یه جور انرژی درمانیه 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ عشق سلامتی می آفریند شکست عشقی چی می آفریند؟ 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ شکست عشقی چی می آفریند؟ تا یه مدتی یاس و ناامیدی و سرگشتگی و حس پایان و خفقان و این حرفا:w821: 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ شکست عشقی چی می آفریند؟ از خواب غفلت آدمو بیدار می کنه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از خواب غفلت آدمو بیدار می کنه بعدش باید خوشحال شه یا ناراحت؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بعدش باید خوشحال شه یا ناراحت؟ بعده ناراحتی از خواب غفلت بیدار میشیما 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شکست عشقی چی می آفریند؟ شکست عشقی تجربه تلخیه که از هر داروی رشدی فرد رو پخته تر می کنه فقط کافیه به یه دید دیگه بهش نگاه کنی! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هر کس شکست عشقی می خوره باید کتاب از دولت عشق رو بخونه حتی اگه قبله شکست هم خونده باشه اثر نمی کنه بعدش باید بره باز بخونه این توصیه من بود 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینا چیه میگین من نمیفهمم :girl_in_dreams:شعار های الکی یارو شکست خورده ناراحته دیگه چه چیز مثبتی بهش رسیده؟ اینجوری که شما میگین شکست عشقی از خود عشق بهتره خوب ملت بیان هی عاشق شن هی شکست بخورند دیگه 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینا چیه میگین من نمیفهمم :girl_in_dreams:شعار های الکی یارو شکست خورده ناراحته دیگه چه چیز مثبتی بهش رسیده؟ اینجوری که شما میگین شکست عشقی از خود عشق بهتره خوب ملت بیان هی عاشق شن هی شکست بخورند دیگه حالا اینا رو ولش. چقدر به فروید و نظریه هاش اعتقاد داری؟ بوگو 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ حالا اینا رو ولش. چقدر به فروید و نظریه هاش اعتقاد داری؟ بوگو اینا رو چرا ولش؟ مشکل همیناست نمیشناسم این فری رو 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینا رو چرا ولش؟ مشکل همیناست نمیشناسم این فری رو خب حالا فری رو ولش/ بر گردیم به همون عشق منظورمون همون است که می گن: از سختی ها و مشکلات(مثلا شکست عشقی) نردبانی بسازید برا پیشرفت زرشک 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خب حالا فری رو ولش/ بر گردیم به همون عشقمنظورمون همون است که می گن: از سختی ها و مشکلات(مثلا شکست عشقی) نردبانی بسازید برا پیشرفت زرشک مثلا از شکست عشقی چه درسی میخوای بگیری و چه پیشرفتی بکنی؟ بعدش هم پیشرفت کردن باعث میشه ناراحتیش از بین بره؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا از شکست عشقی چه درسی میخوای بگیری و چه پیشرفتی بکنی؟بعدش هم پیشرفت کردن باعث میشه ناراحتیش از بین بره؟ تا فردا شب فرصت بدین. خودتون هم بیکار نباشین یه سرچی بکنید 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ تا فردا شب فرصت بدین. خودتون هم بیکار نباشین یه سرچی بکنید چی رو سرچ کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا از شکست عشقی چه درسی میخوای بگیری و چه پیشرفتی بکنی؟بعدش هم پیشرفت کردن باعث میشه ناراحتیش از بین بره؟ هیچی...اعصابت خرد میشه فقط... هر کاری رو هم میخوای انجام بدی به خاطر بی حوصلگی انجام نمیدی... یا انجام میدی و نتیجه نمیگیری..چون تمرکز نداری... هیچ پیشرفتی نداره... فقط پسرفت... اونای که این حرفا رو میگن...یا شکست عشقی نخوردن... یا عاشق نشدن.... مثه کتابا حرف زدن آسونه....اما عمل کردن خیلی سخته...!:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هیچی...اعصابت خرد میشه فقط...هر کاری رو هم میخوای انجام بدی به خاطر بی حوصلگی انجام نمیدی... یا انجام میدی و نتیجه نمیگیری..چون تمرکز نداری... هیچ پیشرفتی نداره... فقط پسرفت... اونای که این حرفا رو میگن...یا شکست عشقی نخوردن... یا عاشق نشدن.... مثه کتابا حرف زدن آسونه....اما عمل کردن خیلی سخته...!:mornincoffee: اوهوم..منم همینو میگم :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مثلا از شکست عشقی چه درسی میخوای بگیری و چه پیشرفتی بکنی؟بعدش هم پیشرفت کردن باعث میشه ناراحتیش از بین بره؟ این ناراحتیه نه این طوریام نیست که راحت از بین بره. یعنی تا یه مدت زمانی قطعا هستش. اما اون مدت زمانه بستگی داره به خود فرد و میزان قوی بودنش و تجربه اون شکست که برای هر کس می تونه فرق داشته باشه. اینی هم که می گن می شه ازش تجربه گرفت بازم به نظر من خیلی بستگی داره به خود اون فرد. یه چیز کلی برای همه نیست. این که چه طور رابطه ای داشته و میزان توقعاتش و روحیاتش و کلا خود اون فرد. یه موقع می بینی یکی احمقانه اقدام به خودکشی می کنه. یکی دیگه میاد تا آخر عمر خودش رو از هر ارتباطی محروم می کنه. یکی هم تو اون لحظه هیچ تصمیمی نمی گیره. موکولش می کنه به زمان شاید هم بعدا وارد رابطه جدیدی بشه و بتونه حداقل از یکی دو مورد توی رابطه قبلی برای شرایط جدیدش استفاده کنه. اما در کل به نظر من درست مثل یک زخم عمیق چاقو روی دست که حتی بعد گذشت مدت زمان زیاد یا سال ها و بهبودی زخم، اسکار یا اثرش روی پوست نامحسوس باقی می مونه، این زخم هم اگرچه می تونه خوب بشه اما جاش روی قلب طرف باقی می مونه. اما باز هم این که چه قدر جا بزاره بستگی به اون فرد داره. یه موقع جای یه زخم چاقو روی صورت این قدر نامحسوسه که فقط خود طرف متوجه می شه یه موقع هم طوری که از یه متری برای هر کس قابل تشخیصه. پس یعنی به خود طرف خیلی بستگی داره. اگرچه در نهایت به جای زخم کوچیک برای همیشه می تونه باقی بمونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده