JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این هیچ موقع را بر چه اساسی میگی؟مگه در شرایط دیگر هم بودی که میگی شکل نمیگیره؟ اون مثالی که شما میزنی،هم سوزنش موجوده هم فیلش،اثباتش هم ممکنه. عین این میمونه که بگی امکان نداره آدم راه بره و احساس بی وزنه کنه و معلق بشه. این قضیه امکان داره اما در جایی جز زمین که جاذبه وجود نداره. پس اگر کسی نتواند به تمامی جوانب یک موضوع دست پیدا کند،نمیتواند حکم کلی دهد. این مثالت اصلا نمیتونه جمع نقیضین باشه جمع نقیض یعنی جمع کردن دو موضوع متناقض مثلا بزرگی فیل و کوچکی سوراخ سوزن میشه متناقض,سفید و سیاه میشه متناقض,وجود و عدم میشه متناقض اما تو مثال شما هیچ نقیضی دیده نمیشه ضمن اینکه اثبات عدم جمع نقیضین به خاطر تناقضهاست نه محمولها یعنی اگه به جای فیل گفته شود سیمرغ بازهم عقل حکم میکنه که یه سیمرغ نمیتونه از سوراخ سوزن رد بشه و این حکم هم به خاطر بزرگ بودن سیمرغه که با کوچک بودن سوزن تناقض داره تقریبا همه فلاسفه محال بودن جمع نقیضین رو قبول دارند چون یه چیزیه که عقل سلیم به اون حکم میکنه حالا اگه شما قبول نداری و روش تعصب هم داری باید یه مثال نقض بیاری راستی شما که رشتتون ریاضیه حداقل باید اینو قبول داشته باشین که خیلی از قضایای ریاضی مثال خارجی نداره 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این مثالت اصلا نمیتونه جمع نقیضین باشهجمع نقیض یعنی جمع کردن دو موضوع متناقض مثلا بزرگی فیل و کوچکی سوراخ سوزن میشه متناقض,سفید و سیاه میشه متناقض,وجود و عدم میشه متناقض اما تو مثال شما هیچ نقیضی دیده نمیشه ضمن اینکه اثبات عدم جمع نقیضین به خاطر تناقضهاست نه محمولها یعنی اگه به جای فیل گفته شود سیمرغ بازهم عقل حکم میکنه که یه سیمرغ نمیتونه از سوراخ سوزن رد بشه و این حکم هم به خاطر بزرگ بودن سیمرغه که با کوچک بودن سوزن تناقض داره تقریبا همه فلاسفه محال بودن جمع نقیضین رو قبول دارند چون یه چیزیه که عقل سلیم به اون حکم میکنه حالا اگه شما قبول نداری و روش تعصب هم داری باید یه مثال نقض بیاری راستی شما که رشتتون ریاضیه حداقل باید اینو قبول داشته باشین که خیلی از قضایای ریاضی مثال خارجی نداره من میگم روح میتونه از سوراخ سوزن رد بشه. شما میتونی ثابت کنی روح رد نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم روح میتونه از سوراخ سوزن رد بشه.شما میتونی ثابت کنی روح رد نمیشه؟ سوزن مادی هستش و روح غیر مادی و برای رد شدن از سوزن احتیاج است ماده ای وجود داشته باشه پس اصلا با هم سنخیتی ندارند که بخواهیم همچین مثالی بزنیم عجیبه که شما چنین چیز کاملا واضحی رو هم نمیخواید قبول کنید و برا قبول نکردنش هم مثالهای عجیبتر میارین! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سوزن مادی هستش و روح غیر مادی و برای رد شدن از سوزن احتیاج است ماده ای وجود داشته باشه پس اصلا با هم سنخیتی ندارند که بخواهیم همچین مثالی بزنیمعجیبه که شما چنین چیز کاملا واضحی رو هم نمیخواید قبول کنید و برا قبول نکردنش هم مثالهای عجیبتر میارین! من میگم جن میتونه از داخل سوزن رد بشه. شما بگو نمیشه؟ جن که دیگه مادی است. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم روح میتونه از سوراخ سوزن رد بشه. شما میتونی ثابت کنی روح رد نمیشه؟ روح خودش اینجا حاظر هستش :girl_blush2: بله من می تونم از همه چیز و همه جا رد بشم حتی از سوراخ جوراب پای مورچه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این مثالت اصلا نمیتونه جمع نقیضین باشهجمع نقیض یعنی جمع کردن دو موضوع متناقض مثلا بزرگی فیل و کوچکی سوراخ سوزن میشه متناقض,سفید و سیاه میشه متناقض,وجود و عدم میشه متناقض اما تو مثال شما هیچ نقیضی دیده نمیشه ضمن اینکه اثبات عدم جمع نقیضین به خاطر تناقضهاست نه محمولها یعنی اگه به جای فیل گفته شود سیمرغ بازهم عقل حکم میکنه که یه سیمرغ نمیتونه از سوراخ سوزن رد بشه و این حکم هم به خاطر بزرگ بودن سیمرغه که با کوچک بودن سوزن تناقض داره تقریبا همه فلاسفه محال بودن جمع نقیضین رو قبول دارند چون یه چیزیه که عقل سلیم به اون حکم میکنه حالا اگه شما قبول نداری و روش تعصب هم داری باید یه مثال نقض بیاری راستی شما که رشتتون ریاضیه حداقل باید اینو قبول داشته باشین که خیلی از قضایای ریاضی مثال خارجی نداره فقط یه چیزی بگم و برم:girl_in_dreams: در علم فیزیک وجود داره اگر جسمی بتونه با سرعت نور حرکت کنه می تونی حتی از سوراخ سوزن هم عبور کنه مثلا یک کامیون 18 چرخ با بارش کامل می تونه از سوراخ سوزن عبور کنه عبور میکنه این فرضیه در اندازه های ازمایشگاهی و با مقیاس کمتر تست شده و جواب داده :girl_in_dreams: فعلا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من میگم جن میتونه از داخل سوزن رد بشه.شما بگو نمیشه؟ جن که دیگه مادی است. خوبه ادامه بده چون شما پوز تمام فلاسفه رو از صدر تاکنون به خاک مالیدی البته نه اینکه اصلا تعصبی رو عقیدت داشته باشی لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ فقط یه چیزی بگم و برم:girl_in_dreams:در علم فیزیک وجود داره اگر جسمی بتونه با سرعت نور حرکت کنه می تونی حتی از سوراخ سوزن هم عبور کنه مثلا یک کامیون 18 چرخ با بارش کامل می تونه از سوراخ سوزن عبور کنه عبور میکنه این فرضیه در اندازه های ازمایشگاهی و با مقیاس کمتر تست شده و جواب داده :girl_in_dreams: فعلا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان این حرفو باید از یه دانشمند فیزیک اونم بر اساس حدس قبول کنم؟ جالب هم این که تو علم فیزیک مطابق بحث ما چنین چیزی وجود داره اونم با جزئیاتی مثل سوزن!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه ادامه بده چون شما پوز تمام فلاسفه رو از صدر تاکنون به خاک مالیدی البته نه اینکه اصلا تعصبی رو عقیدت داشته باشی پسر جون،من دقیقا دارم شیوه های مغلطه ای رو به کار میبرم،که شماها به فراوانی از آنها استفاده میکنین. یعنی دقیقا همون چیزهایی که برای اثبات توحید به کار میبرین. فلاسفه تسلسل را برای چیزهایی به کار بردند که قابل درک هستند. اما رهبران شما این ابزار را برای توحید به کار میبرند،توحید چه موجودی؟ موجودی که نه قابل حس است نه قابل درک. دقیقا مانند روحی که میتواند از سوراخ سوزن رد شود. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ الان این حرفو باید از یه دانشمند فیزیک اونم بر اساس حدس قبول کنم؟جالب هم این که تو علم فیزیک مطابق بحث ما چنین چیزی وجود داره اونم با جزئیاتی مثل سوزن!!! نه بابا دانشمند چیه کی گفت دانشمند کسی که درس فیزیک مدرن خونده و کسی که تو کتاب مربوط به همین درس این مطلب رو خونده سخت بود فهمیدن این خودت گفتی یه مثالی چیزی بیارید که تست شده منم این رو گفتم که بدونید :14k8gag::girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پسر جون،من دقیقا دارم شیوه های مغلطه ای رو به کار میبرم،که شماها به فراوانی از آنها استفاده میکنین.یعنی دقیقا همون چیزهایی که برای اثبات توحید به کار میبرین. فلاسفه تسلسل را برای چیزهایی به کار بردند که قابل درک هستند. اما رهبران شما این ابزار را برای توحید به کار میبرند،توحید چه موجودی؟ موجودی که نه قابل حس است نه قابل درک. دقیقا مانند روحی که میتواند از سوراخ سوزن رد شود. باز هم استفاده از مغلطه"این حرف شما مغلطه است" اگه اون موجود قابل حسی اونم با حواس پنجگانه باشه که دیگه نمیشه توحید خوبه که نظر فلاسفه رو هم از زبان شما شنیدیم!!! آخه برادر من یعنی عقل شما بهتون نمیگه مثلا سیمرغ هم نمیتونه از یه سوزن رد بشه اونم بدلیل اینکه سیمرغ بزرگتر از سوزنه یعنی شما حتما برای اینکه انطباق بزرگ به کوچک محاله ثابت بشه تا دو تا موجود رو نیارند و امتحان نکنند باور نمیکنید؟!!! خیلی عجیبه که این نظرات رو از یه دانشجوی ریاضی میشنویم جالب هم اینه که دین در نظر شما همیشه به این خاطر محکومه که میگید عقل رو نادیده میگیره در حالی که برای بدیهیترین اصول هم شما علم تجربی رو علم کرده و عقل رو نادیده میگیرید!!! لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا دانشمند چیه کی گفت دانشمند کسی که درس فیزیک مدرن خونده و کسی که تو کتاب مربوط به همین درس این مطلب رو خونده سخت بود فهمیدن این خودت گفتی یه مثالی چیزی بیارید که تست شده منم این رو گفتم که بدونید :14k8gag::girl_blush2: میشه یه رفرنس معتبر جهانی از این تست بدین به همراه علتهاش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ باز هم استفاده از مغلطه"این حرف شما مغلطه است"اگه اون موجود قابل حسی اونم با حواس پنجگانه باشه که دیگه نمیشه توحید خوبه که نظر فلاسفه رو هم از زبان شما شنیدیم!!! آخه برادر من یعنی عقل شما بهتون نمیگه مثلا سیمرغ هم نمیتونه از یه سوزن رد بشه اونم بدلیل اینکه سیمرغ بزرگتر از سوزنه یعنی شما حتما برای اینکه انطباق بزرگ به کوچک محاله ثابت بشه تا دو تا موجود رو نیارند و امتحان نکنند باور نمیکنید؟!!! خیلی عجیبه که این نظرات رو از یه دانشجوی ریاضی میشنویم جالب هم اینه که دین در نظر شما همیشه به این خاطر محکومه که میگید عقل رو نادیده میگیره در حالی که برای بدیهیترین اصول هم شما علم تجربی رو علم کرده و عقل رو نادیده میگیرید!!! من هنوز منظور شما از این مثال سوزن را نمیفهمم !!! تمامی موجودات مادی نمیتوانند رد بشوند،این یک چیز شهودیه. اصول دین کجاش شهودیه؟ اگر شهودی بود که امروز در مقالات بزرگ و معتبر دنیا در حوزه فلسفه به اثبات رسیده بود. اگر اینقدر بدیهی بود،که یک نفر به خاطر اثبات توحید یا معاد،یک جایزه نوبلی چیزی گرفته بود. باورهای شما از نظر خودتان خیلی قطعی و عقلانی هستند،چون در چنین جامعه ای رشد کردین فکر میکنین،کل فیلسوفان دنیا هم این استدلال های شما را قبول میکنند. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من هنوز منظور شما از این مثال سوزن را نمیفهمم !!!تمامی موجودات مادی نمیتوانند رد بشوند،این یک چیز شهودیه. اصول دین کجاش شهودیه؟ اگر شهودی بود که امروز در مقالات بزرگ و معتبر دنیا در حوزه فلسفه به اثبات رسیده بود. اگر اینقدر بدیهی بود،که یک نفر به خاطر اثبات توحید یا معاد،یک جایزه نوبلی چیزی گرفته بود. باورهای شما از نظر خودتان خیلی قطعی و عقلانی هستند،چون در چنین جامعه ای رشد کردین فکر میکنین،کل فیلسوفان دنیا هم این استدلال های شما را قبول میکنند. سیمرغ هم مادیه؟!!!:ydm47612zsesgift969 چه جالب فکر کنم الان من دارم سنگ عقلو به سینه میزنم و شما سنگ چیزی غیر از اون رو(علم تجربی):texc5lhcbtrocnmvtp8 موفق باشین لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سیمرغ هم مادیه؟!!!:ydm47612zsesgift969چه جالب فکر کنم الان من دارم سنگ عقلو به سینه میزنم و شما سنگ چیزی غیر از اون رو(علم تجربی):texc5lhcbtrocnmvtp8 موفق باشین نه سیمرغ از جنس اجنه هست. ببینم طلبه هستی؟ چون نود درصد جواب هات نه ربطی به موضوع داره و کلا تو یک فاز دیگری هستی. الان این جمله که گفتی،من تو کار عقل نیستم را از کجا آوردی !!!!! برو دعاتو بکن خوش باش،من که نمیفهمم چی میگی،کسی فهمید بیاد حرفاتو واسه من ترجمه کنه. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ۵ تا صلوات فرستادن که دعوا نداره من جای همگی می فرستم خبرای خوش همتون بیاد واسه من!!:14k8gag: 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ کاش 5 بار الله اکبر بود!!!!!قرانو باید از اخر به اول خوند!!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ya_ali 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بحثی که آخرش به کدورت بینجامه ، محکومه! دوستان! اینقدر تو سر این عقل بیچاره نزنین، هر چیزی که آدم میفهمه از ناحیه ی عقله... آقا جواد! شما هم خون خودتو کثیف نکن و به اعصابت مسلط باش یا علی 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه سیمرغ از جنس اجنه هست.ببینم طلبه هستی؟ چون نود درصد جواب هات نه ربطی به موضوع داره و کلا تو یک فاز دیگری هستی. الان این جمله که گفتی،من تو کار عقل نیستم را از کجا آوردی !!!!! برو دعاتو بکن خوش باش،من که نمیفهمم چی میگی،کسی فهمید بیاد حرفاتو واسه من ترجمه کنه. :icon_pf (34): گرچه همیشه تو منحرف کردن بحث استادی:texc5lhcbtrocnmvtp8 اما مگه باید حتما یه طلبه جوابتو بده سیمرغ موجودیست خیالی یعنی نه ماده نه غیر ماده پس اگه بگی که تا من نبینم سیمرغ نمیتونه از سوزن رد بشه کاملا غیر عقلانیه چون با اوصافی که از این موجود خیالی(بزرگ بودنش)میشه عقل حکم میکنه که اگه واقعی هم بود از سوزن رد نمیشد من الان سنگ عقلو به سینه میزنم چون میگم مثلا جمع نقیضین به صورت عقلی محاله شما سنگ علم تجربیو چون میگی تا من دو تا موجودو نبینم محال بودنش برای من عقلی نیست سیمرغ هم یه مثال بود برای اینکه معلوم بشه عقل احتیاجی به دین دو چیز نداره که بگه جمع نقیضین محاله مثلا یک چیز یا وجود داره یا نداره یا ممکن الوجوده یا واجب الوجود اینا از نظر هر عقلی بدیهیه یه مثال ساده هم چون رشتشون ریاضیه اینکه هر عقلی میگه 2+2=4 حالا اینکه بگیم تا من این مثالو تجربه نکنم قبول ندارم یکم غیر عقلانیه فکر کنم ادامه بحث یعنی گم شدن بحثهای شاید مفید ما پس من تو این پست کاملا پست بعدیتون رو تایید میکنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من هر وقت همچین پیامایی برام میاد سریع پاک میکنم؛ و اگه باید مثلا 8 بار بگم یا حسین و یا... میگم؛ اما دیگه واسه کسی نمیفرستم تا جایی که یادمه قبلا تو نامه همچین چیزایی رو میگفتن و میگفتن 10 بار از روش بنویس و...؛ یا اول کتابای دعا و... تو مساجد ؛ بعد هم که واسه موبایلا همچین پیامایی شروع شد، جدیدا هم تو مسنجر وایمیل همچین پیامایی میدن!!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده