Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مادام دوریو میگه: ازدواج یک لاتاری است که در آن مردان روی آزادی خود قُمار میکنند و زنان روی خوشبختی خود! حتما به این دو سوال من جواب بدین: 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) بعد از جواب دادن به این سوالات،نظر کلی خود را هم مبذول بفرمایید. 21 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- خیلی کم 2- 70 خب مطمئنا قبل از ازدواج یه زمانی رو 2 طرف با هم گذروندن و یه شناخت کلی دارن از هم واسه همین نمیشه گفت کاملا لاتاریه. ولی بعد از ازدواج خیلی چیز ها مشخص میشه که از این لحاظ نسبتا میشه گفت لاتاریه. ولی اون چیزای بعد از ازدواج مسلما ارزششون از قبل از ازدواجیا کمتره. واسه همین بازم میگم لاتاری ( به معنای واقعی لاتاری ) نیست. 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ 100% موافقم! مثل هندونه اس از کجا معلوم سرخ و شیرینه یا خراب و ... 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) اگه به شانس منه از 100 میشم 30 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- خیلی کم2- 70 خب مطمئنا قبل از ازدواج یه زمانی رو 2 طرف با هم گذروندن و یه شناخت کلی دارن از هم واسه همین نمیشه گفت کاملا لاتاریه. ولی بعد از ازدواج خیلی چیز ها مشخص میشه که از این لحاظ نسبتا میشه گفت لاتاریه. ولی اون چیزای بعد از ازدواج مسلما ارزششون از قبل از ازدواجیا کمتره. واسه همین بازم میگم لاتاری ( به معنای واقعی لاتاری ) نیست. خوب یعنی در دوران قبل از ازدواج مرد نمیدانه که قراره آزادیش محدود بشه و زن متوجه نیست که ممکنه خوشبختیش اونی نباشه که انتظار داره؟ چون شما در هر لاتاری که شرکت میکنی،مسلما یک چشم انداز بزرگ جلوی چشمت داری. با وجودیکه میدانی،شانس برنده شدنت زیاد نیست،اما شرکت میکنی. 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ 30 درصد - به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) 50-50 در گذشته که بیشتر خانواده ها انتخاب میکردند شاید برای طرفین یک جور بخت آزمایی بود،ولی در حال حاضر که طرفین حق انتخاب دارن و نسبت به خودشون و طرف مقابل شناخت پیدا کرده اند نمیشه اسم اقبال رو روش گذاشت.بیشتر وابسته به تلاش در شناخت طرفین قبل از ازدواج است. 8 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چرا جفتشون اینو میدونن و چون میدونن چقدر(با توجه به شناختی که پیدا کردن از هم) دیگه قضیه ی قمار در کار نیست. اونی که قماره، زندگیه. 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 100% موافقم! مثل هندونه اس از کجا معلوم سرخ و شیرینه یا خراب و ... اگه به شانس منه از 100 میشم 30 خود هندونشم راه داره که بفهمی توش چیه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ در گذشته که بیشتر خانواده ها انتخاب میکردند شاید برای طرفین یک جور بخت آزمایی بود،ولی در حال حاضر که طرفین حق انتخاب دارن و نسبت به خودشون و طرف مقابل شناخت پیدا کرده اند نمیشه اسم اقبال رو روش گذاشت.بیشتر وابسته به تلاش در شناخت طرفین قبل از ازدواج است. ببینید،اصلا بحث لاتاری این نیست. لاتاری یعنی شما بررسی میکنی،میبینی فلان شرکت،در انجام مسابقه صداقت داره. چون به صداقتش اعتماد میکنی،میری بلیط بخت آزمایی را هم میخری. اما اینکه بلیطت برگ برنده باشه یا نه،میشه از روی صداقت اولیه بهش پی برد؟ 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ببینید،اصلا بحث لاتاری این نیست. لاتاری یعنی شما بررسی میکنی،میبینی فلان شرکت،در انجام مسابقه صداقت داره. چون به صداقتش اعتماد میکنی،میری بلیط بخت آزمایی را هم میخری. اما اینکه بلیطت برگ برنده باشه یا نه،میشه از روی صداقت اولیه بهش پی برد؟ اصلا مقایسه این دو صحیح نیست...در اولی فقط چند نفر میتونن برنده باشن.ولی در ازدواج همه میتونن برنده باشن ،بستگی به خودشون داره. پاسخ سوال هم خیر هستش 6 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خود هندونشم راه داره که بفهمی توش چیه چطوری؟به من بگو لطفا؟ به نظر من:همون چیزایی هم که نشون میده گول زننده اس و فقط ظاهر امره،هیچوقت نمیتونی با اطمینان بگی یه چیزی کاملا درسته و خوب یا بالعکس... 6 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا جاش نیست ولی اگه با کف دست بهش بزنی، صدایی که میده بهت میگه توش چه خبره ( مثل طبل و سنگ) 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا جاش نیست ولی اگه با کف دست بهش بزنی، صدایی که میده بهت میگه توش چه خبره ( مثل طبل و سنگ) هندونه!!!(فقط مثال بود) منظورم موضوع تاپیکه که گفتم راجع بهش بگی... 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ - چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ تا حدودی - به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) 80 درصد. 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) بعد از جواب دادن به این سوالات،نظر کلی خود را هم مبذول بفرمایید. تاپیکت وسوالات منو یاد امتحان تشریحی های استادامون انداخت که می خواستن با دوتا سوال کل هرچی بلد بودیم رو بنویسیم ۱- حدود ۵۰ درصد موافقم ۲- اینو باید بگم بستگی داره خیلی هم بستگی داره که فقط از روی هیجان و احساسات شرکت کرده باشی یا نه یه مدتی که لازم و کافی باشه هم تحقیق و پرسو جو کردی؟ نظر کلی هم ازدواج مثل کاشتن یک گل می مونه اگه بذر خوبی انتخاب کرده باشی و اگه شیوه پرورشت درست باشه حتما گل خوبی خواهی داشت که البته نقش شرایط محیط و آب و خاک هم مبذول شده(طبیعتی که خارج از کنترل ماست!!) 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟10 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) -------- بعد از جواب دادن به این سوالات،نظر کلی خود را هم مبذول بفرمایید. راستش نظر من بر خلاف خیلی هاست که فکر می کنن ازدواج قماره یا همون هندونه در بسته است یا ....من نظرم اینه که اگر شناخت کافی داشته باشی و با چشم باز انتخاب کنی مطمئنا به مشکل بر نخواهی خورد من فکر می کنم شاید 10% این مسئله شانس باشه و در باقی ، فقط و فقط طرفین هستن که دخیل ان و باید تصمیم بگیرن و با دید باز انتخاب کنن 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ۱- حدود ۵۰ درصد موافقم ۲- اینو باید بگم بستگی داره خیلی هم بستگی داره که فقط از روی هیجان و احساسات شرکت کرده باشی یا نه یه مدتی که لازم و کافی باشه هم تحقیق و پرسو جو کردی؟ نظر کلی هم ازدواج مثل کاشتن یک گل می مونه اگه بذر خوبی انتخاب کرده باشی و اگه شیوه پرورشت درست باشه حتما گل خوبی خواهی داشت که البته نقش شرایط محیط و آب و خاک هم مبذول شده(طبیعتی که خارج از کنترل ماست!!) یعنی واقعا در اون مدت لازم که میگی،آدم ها همه چیزشون را برای هم رو میکنند؟ پس چرا آمار طلاق اینقدر بالاست؟ شما چند تا خانواده میشناسی،که زندگیشون بین پدر و مادر و بچه ها از روی صمیمیت ادامه داره؟ اون جمله ای هم که گفتی خیلی زیبا بود. 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی واقعا در اون مدت لازم که میگی،آدم ها همه چیزشون را برای هم رو میکنند؟ پس چرا آمار طلاق اینقدر بالاست؟ شما چند تا خانواده میشناسی،که زندگیشون بین پدر و مادر و بچه ها از روی صمیمیت ادامه داره؟ اون جمله ای هم که گفتی خیلی زیبا بود. نه ابدا نمیشه!! تا وقتی نری زیر یک سقف!! یا سفر! هرگز نمی تونی تمامی ابعاد وجودی یک شخص رو بشناسی برای همین گفتم فقط ۵۰ درصد! نیمه دومش حقیقت پنهانیه که حتی با تست های روانشناختی هم ممکنه نشه تشخیصشون داد! منظورم از شناخت لازم و کافی انتخاب بذر مناسب بود! این قسمت مثل یه سرمایه گذاری درست یا غلط می مونه ! آمار طلاق برای این بالاست که معیار انتخاب ها غلط شده! ملاک ها اشتباهی شدن چشم ها بسته شده انتظار ها بالا رفته طاقت ها کم شده! وچیزی به نام ازدواج قداست خودش رو از دست داده!! دقیقا مثل یه خرید می مونه با پول کم و امکانات کم اما اندازه هم میشه یه چیز زیبا رو گلچین کرد و با پول امکانات زیاد هم میشه زشت ها رو انتخاب کرد! تا سلیقه ات چی باشه که اونم طرز نگاهته و معنای طرز نگاه تفکر و ذهن و خواسته هاته!! 8 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حتما به این دو سوال من جواب بدین: 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ اتفاقا تو یه تاپیک دیگه همین امروز اینو گفتم ازدواج در بهترین شرایط که شناخت در بهترین حالتش قرار داره بازم 50 50 هستش چه برسه به زمانی که شناخت در مرحله خوبی نباشه... 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ (عدد بگین) برای هر کسی متفاوته ولی فکر کنم بازم 50 50 البته میشه اگر قسمت قسمتش کرد زندگی موفق رو برای هر قسمتش یک درصدی گفت ولی میانگین کلی 50 50 هستش ولی میشه گفت در مواردی شما مطمئنی که اون 50 درصد رو داری حتما .... بعد از جواب دادن به این سوالات،نظر کلی خود را هم مبذول بفرمایید. ازدواج چیز ساده ای نیست خیلی سخت هم نیست بستگی به دید افراد و خواستشون از زندگیه فارق از بحث دین و یا بحث های روحانی عرفانی که گاهی دوست ندارم در بحث های عمومی واردش بشم خیلی، ولی نیات افراد بسیار مهمه کسی که واقعا خوشبختی با همسرش آرزوشه هم از لحاظ مادی هم معنوی راه میاد با همسرش، خود کارا زود و خوب جلو میره و اون 50 درصد هی به سمت پیروزی فرد بیشتر میشه اگر بحث روانشناسی و اینکه تو این دنیا نیات و کار های ما مثل یه بومرنگ روزی به خودمون برمیگرده رو قبول کنیم صد در صد عقیده به جملات قبل تر رو بیشتر میشه در خودمون حس کنیم .... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حتما به این دو سوال من جواب بدین: 1- چه قدر فقط شخص شما با این جمله موافقین؟ 80% 2- به نظرتون شانس برنده شدن در این مسابقه بخت آزمایی چند درصده ؟ 50 50 بعد از جواب دادن به این سوالات،نظر کلی خود را هم مبذول بفرمایید. به نظز من زن هم بخش زیادی از آزادی شو از دست می ده. ازدواج در کل خوبه، فقط شانس خیلی توش دخیله و سرنوشت که همسر خوبی گرت بیاد یا نه که از ازدواجت پشیمون بشی یا راضی باشی. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر شما چه کسی در این قُمار نقش مهم تری دارد،مرد یا زن؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده