Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ البته دختر بودنم مزایای خودشو داره ها.... که دوستان بهش اشاره کردن 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اصولا تو کشور ما پسر بودن خیلی مزایا داره من هیچ وقت دوس نداشتم دختر باشم 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ هیچوقت...اینو واقعا میگم... دنیای دخترونه مو با دنیای هیچ پسری عوض نمی کنم... با این که با پسرا بعضی وقتا خیلی راحت تر از دخترا ارتباط برقرار می کنم اما هیچوقت حاضر نبودم حتی دقیقه ای پسر بشم...با تمام شرایطی که تو ایران علیه ماست.... 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ از دختر بودنم راضیم دلایلی که همه میارند مبنی بر اینکه دوست داشتند حتی گاهی جنسیتشون عوض شه به دلیل تبعیض های جنسیتی و نبودن هر کس سر جای خودشه دلم نمیخواد پسر باشم دلم میخواد شرایط خوبی که گاهی برای پسر محیا میشه برای منم باشه همیشم سعی میکنم بایستم جلوی این شرایط نه اینکه آرزوش کنم دوس ندارن جنسیتشون عوض شه، شاید ظاهرا اینو میگن ولی اینو نمیخوان، همهش به دلیل محدودیت هایی هست که برای دخترا و پسرا قائل شدن، اگه دخترا هم تو ایران آزادی پسرا رو داشتن هیچوقت همچین آرزویی نمیکردن، همه هم تو پستاشون گفتن اینو 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ غصه نخور :there: می دونم پسر بودن سخته ولی میشه تحمل کرد:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من تاحالا فک میکردم شما پسری آره درسته، بیشتر از همه شرایط فرهنگی جامعه است که باعث میشه آدم به این فکرا بیفته کهربا یک نام دخترونست ... این هزار بار :w74: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ غصه نخور :there: می دونم پسر بودن سخته ولی میشه تحمل کرد:persiana__hahaha: ای بابا. دلت خوشه. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ غصه نخور :there: می دونم پسر بودن سخته ولی میشه تحمل کرد:persiana__hahaha: نه مشکل یه چیز دیگه اس... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه مشکل یه چیز دیگه اس... ااا چیه؟ :JC_thinking: ای بابا. دلت خوشه. عیب نداره ... دکتر میشی یادت میره 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خو آخه یکی باس کمک این دوستمون بکنهگناه داره خووووووو:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تا جایی که یادمه من همیشه خدا خواستم پسر باشم اگه دروغم نگفته باشم فقط یکی دومورد مثلا خواستیم ناشکری نکرده باشم گفتم باشه هرچی خدا گفته ( البته واقعا هم هرچی خدا خواسته ها) اهان اینم بگم تو این روزای گرم خودشم چی ماه رمضون از دختر بودنم راضی هستم که مجبور نیستم برم بیرون کار کنم خرج زن و بچه بدم اما بعد اذان همینی که کهربا گفت دلم خواسته برم بیرون قدم بزنم که من اکثر شب ها تا اذان بیدارم گاهی دلم می خواد برم بیرون قدم بزنم اون موقعست که از دختر بودنم ناراحت میشم البته اگه توی یه کشور امن و آزاد بودم هیچ وقت دلم نمی خواست پسر باشم دقیقا منم تو این مورد خواستم پسر باشم فکر می کنی همچین کشوری برا یه دختر هست؟ من دوست داشتم،مثل یک کارتونی بود که قدیما نشون میداد ( میو میو عوض میشه)تند تند عوض بشم..... چه نظر جالبی خوشمان امد بعضی جاها به نفعته دختر بشی،بعضی جاها پسر. مثلا موقع نمره گرفتن. یا مثلا شب تاکسی گیرت نمیاد،اول دختر میشی،بعد سوار میشی و کلی راننده را خوشحال میکنی،موقع پیاده شدن پسر میشی و یکی میخوابونی زیر گوشش. تو مورد اخر که هیچ وقت دوست نداشته باش دختر باشی اونم چی ، شب که اصلا تاکسی پیدا نمی شه بخوای سوار ماشین شخصی بشی ماشاله نگاهارو نگو ادم رو تیغ بزنن بهتر از اونه پسر ها اخر ترم که میشه موقع نمره دادن استاد ها که میشه همه دوست داشتن دختر باشن بی انصافی نکنید دیگه این در مورد بعضی دخترا صدق می کنه 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فکر می کنی همچین کشوری برا یه دختر هست؟ نمی دونم ... یه بار داشتم یه سریال کره ای میدیدم دختره نصف شب هیچ کس تو خیابون نبود با دوست پسر دعواش شد و بدون هیچ ترسی ولش کرد و رفت و... اگه واقعا اونجا اینطور باشه باید بریم 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ااا چیه؟ :JC_thinking: بپرس ازش میگه بهت؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه مشکل یه چیز دیگه اس... ااا چیه؟ :JC_thinking: عیب نداره ... دکتر میشی یادت میره خو آخه یکی باس کمک این دوستمون بکنهگناه داره خووووووو:girl_angel: آره . یه فکری به حال من بکنید. 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آره . یه فکری به حال من بکنید. موضوع پیچیده اس دیگه... مگه نمی بینی این همه سئوال تو ذهن جوونای مردم ایجاد میشه خب... 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آهای یکی بیاد کمکه این دوستمون:w821: خوووووووو یعنی چی میتونه شده باشه این وقته شب:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آهاییکی بیاد کمکه این دوستمون:w821: خوووووووو یعنی چی میتونه شده باشه این وقته شب:jc_thinking: این وقت شب؟ شما خارجه تشریف دارید!؟ 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقتا دوس داشتم پسر بودم.. اما در کل دختر بودن بهتررررررررررررررره :2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده