رفتن به مطلب

خانوماااااا !!!! تاحالا دلتون خواسته پسر باشین؟

Artaria

ارسال های توصیه شده

خب از عنوان تاپیک معلومه دیگه!

تا حالا شده به خودتون بگید کاش پسر بودم؟ !!!!!

اگه آره، دلیلتون چی بوده؟ چه محدودیت هایی باعث شده که این آرزو رو کنید؟

و همچنین آقایون، تاحالا دلتون خواسته که دختر باشین؟؟؟؟؟؟ :a030:

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من دوست داشتم،مثل یک کارتونی بود که قدیما نشون میداد ( میو میو عوض میشه)

تند تند عوض بشم.....

بعضی جاها به نفعته دختر بشی،بعضی جاها پسر.

مثلا موقع نمره گرفتن.

یا مثلا شب تاکسی گیرت نمیاد،اول دختر میشی،بعد سوار میشی و کلی راننده را خوشحال میکنی،موقع پیاده شدن پسر میشی و یکی میخوابونی زیر گوشش.

• Like 21
لینک به دیدگاه
پسر ها اخر ترم که میشه موقع نمره دادن استاد ها که میشه همه دوست داشتن دختر باشن

:ws44:

آره دقیقاً، تو دانشگاه ما استادا که با دخترا میخوان صحبت کنن، با روی خوش و خیلی ریلکس، ولی با پسراااا ... ها؟ چیه؟ چی میخوای؟ خب اشتباه نوشتی دیگه ...... :w00: ا

• Like 10
لینک به دیدگاه

من گاهی شده دلم بخواد پسر باشم :ws37:

من اکثر شب ها تا اذان بیدارم گاهی دلم می خواد برم بیرون قدم بزنم اون موقعست که از دختر بودنم ناراحت میشم

البته اگه توی یه کشور امن و آزاد بودم هیچ وقت دلم نمی خواست پسر باشم

• Like 11
لینک به دیدگاه

تو تابستون وقتی می خوام برم بیرون به مانتو شال که نگاه می کنم اول به مسلمونا فحش میدم بعد به ایران فحش میدم بعد به بنیان گذار حجاب فحش میدم بعد به شانس گندم که تو ایران دنیا اومدم فحش میدم و در اخر میگم کاش پسر بودم دیگه مورد دیگه ای یادم نمیاد که دلم بخواد پسر باشم

اون زمانی که کارتون فوتبالیست ها نشون میداد دوست داشتم واکی بایاشی باشم :ws37:

دیگه همینا:JC_thinking:

• Like 11
لینک به دیدگاه
پسر ها اخر ترم که میشه موقع نمره دادن استاد ها که میشه همه دوست داشتن دختر باشن

:ws44:

:JC_thinking:

یا مثلا شب تاکسی گیرت نمیاد،اول دختر میشی،بعد سوار میشی و کلی راننده را خوشحال میکنی،موقع پیاده شدن پسر میشی و یکی میخوابونی زیر گوشش.

:ws47:

آره شده:ws52:کم هم نبوده ولی خب بیشتر چون من دنبال ماجراجویی و یه سری کارای دیگم:w16:دوست داشتم پسر میشدم:hanghead:خیلی وقتا خیلی از دوستام بهم میگن :من اشتباهی دختر شدم:w821:

• Like 8
لینک به دیدگاه

هیچ وقت یادم نمره ترم 1 درس نقشه کشی

15 نمره امتحان +5 نمره نمره کلاسی

استاد اون 15 نمره رو امتحان گرفت

بالاترین نمره پسر ها از 15 نمره شد 9

دختر ها دوتاشون از 15 نمره شدن 17 یکیشون شد 16

به استاد گفتیم چرا این طوری شده بابا امتحان از 15 نمره بود

گفت من بهتر می دونم اونا کارشون خیلی خوب بود تشخیص دادم از سقف بالا بزنن :ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه
من گاهی شده دلم بخواد پسر باشم :ws37:

من اکثر شب ها تا اذان بیدارم گاهی دلم می خواد برم بیرون قدم بزنم اون موقعست که از دختر بودنم ناراحت میشم

البته اگه توی یه کشور امن و آزاد بودم هیچ وقت دلم نمی خواست پسر باشم

من تاحالا فک میکردم شما پسری :ws3:

آره درسته، بیشتر از همه شرایط فرهنگی جامعه است که باعث میشه آدم به این فکرا بیفته

تو تابستون وقتی می خوام برم بیرون به مانتو شال که نگاه می کنم اول به مسلمونا فحش میدم بعد به ایران فحش میدم بعد به بنیان گذار حجاب فحش میدم بعد به شانس گندم که تو ایران دنیا اومدم فحش میدم و در اخر میگم کاش پسر بودم دیگه مورد دیگه ای یادم نمیاد که دلم بخواد پسر باشم

اون زمانی که کارتون فوتبالیست ها نشون میداد دوست داشتم واکی بایاشی باشم :ws37:

دیگه همینا:JC_thinking:

شما هم فک میکردم پسری تاحالا :ws3:

منم وقتی آنشرلی یا جودی ابوت میدیدم دوس داشتم دختر باشم، دنیای قشنگ و پاک و معصومانه ای ساخته بودن ازشون

• Like 8
لینک به دیدگاه

من گاهی وقتا دلم میخواد پسر باشم :ws37:

وقتی با داییم می رفتیم یواشکی آتیش بازی خیلی خوش می گذشت اما مامانم می گفت بده دختر لباسش بو دود بگیره می خوایم بریم مهمونی :icon_pf (34):

ورق بازی رو خیلی دوست دارم اگه پسر بودم صبح به صبح می رفتم کله پاچه ای بعدشم با دوستام می شستم تو پارک ورق بازی

ازین که تو اتوبوس پسرا همش چششون به قسمت زنونس و دخترا رو نگاه می کنن بدم می یاد :icon_pf (34):

گاهی وقتا بخاطر دختر بودن مجبورم بعضی نگاه های سنگین رو تحمل کنم.بعضی نگاه های کثیف که انگار اونقدر لهم می کنه که نمی تونم به طرف بگم آقا چشاتو درویش کن :banel_smiley_4:

ازین که تو پارکا پسرا انقدر راحت می تونن دور هم جمع بشن و کسی کاری بهشون نداشته باشه و راحت برای خودشون بگن و بخند ولی اگه چند تا دختر برن پارک بشینن دور هم بعضی ها چپ چپ نگاشون کنن بدم می یاد

دوست داشتم بتونم 5 صبح برم دربند و درکه ولی اگرچه بهم آزادی دادن ولی 5 صبح از خونه نمی شه زد بیرون.معلومه که ماشین گیر نمی یاد

• Like 12
لینک به دیدگاه

از دختر بودنم راضیم

دلایلی که همه میارند مبنی بر اینکه دوست داشتند حتی گاهی جنسیتشون عوض شه به دلیل تبعیض های جنسیتی و نبودن هر کس سر جای خودشه

دلم نمیخواد پسر باشم دلم میخواد شرایط خوبی که گاهی برای پسر محیا میشه برای منم باشه

همیشم سعی میکنم بایستم جلوی این شرایط نه اینکه آرزوش کنم :sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

در سن 12-13 سالگي خيلي دوست داشتم پسر مي بودم ( بيشتر از لحاظ ازادي پسرا در دوچرخه سواري :ws3:) ولي الان از موقعيتم راضيم

• Like 7
لینک به دیدگاه

آقا من یه سوال دارم!!!!

خدائیش این سوال پرمغز رو چند بار تو همین تالار گفتگوی آزاد پرسیدین!!

هنوز این مسئله حل نشده!؟!

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...