Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خدمت شما دوستان گرامی راستش چند وقتی هست که میخوام این تاپیک رو استارت بزنم اما وقت نداشتم ! همون طوری که میدونید در ایران مسئله داشتن وجدان کاری یه مسئله ی فراموش شدست ! همه ی ما با ادارات دولتی سر و کار داشتیم و دیدیم که بعضی از کارمندان به جای کار کردن در حال چرت زدن یا چای خوردن یا گپ زدن با همکار یا ... هستند و کار ارباب رجوع رو راه نمیندازن ! در زیر تعریفی از وجدان کاری رو آوردم ! وجدان کاری عبارت است از احساس تعهد درونی به منظور رعایت الزاماتی که در ارتباط با کار مورد توافق قرار گرفته است. به بیان دیگر منظور از وجدان کاری ، رضایت قلبی ، تعهد و التزام عملی نسبت به وظیفههایی است که قرار است انسان آنها را انجام دهد، به گونهای که اگر بازرس و ناظری نیز بر فعالیت او نظاره گر نباشد، باز هم در انجام وظیفه قصوری روا نخواهد داشت. سوالم از شما دوستان اینه : چگونه میتوان کم کاری ، عدم احساس مسئولیت ، حضور نیافتن در محل کار ، عدم پاسخگویی و راهنمایی صحیح مراجعان ، مراقبت نکردن صحیح از اموال ، بیتوجهی به کیفیت کار و گرایش به آسانطلبی را به رضایت شغلی و انجام کار با کیفیت بالا و مطلوب و حضور موثر در محل کار تبدیل کرد؟ و چقدر سعی میکنی وجدان کاری داشته باشید ؟ 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ وجدان کاری ماشالللللللللللللللللله که اسمشو نیار طرف ساعت 1 اذان هستش ساعت 12 ول میکنه میره نماز خونه صبح ساعت 7 صبح میاد سر کاررررررررررر تا 9 طول میکشه صبحونه خوردنش الان هم که قربونش برم ماه رمضونه دو ساعت از حضور تو محل کارررررررررررررررررر میگن روزه ایم و حال نداریم کار کنیم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من که موقع کار سعی میکنم تا اونجایی که توان داشته باشم طرف و راهنمایی کنم و به نیازش برسونمش ولی واقعا ظلمه که توی ماه رمضون دوساعت از وقت کاری ادارات را کم کردند ........ بدون هیچ کارآرایی مفیدی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من که موقع کار سعی میکنم تا اونجایی که توان داشته باشم طرف و راهنمایی کنم و به نیازش برسونمشولی واقعا ظلمه که توی ماه رمضون دوساعت از وقت کاری ادارات را کم کردند ........ بدون هیچ کارآرایی مفیدی خوب ادم تا یه جایی تحمل داره وقتی طرف (ارباب رجوع) مثل قل مراد می مونه و هر چی بهش میگی میگه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دیگه ادم توان واعصابی براش نمی مونه به بقیه برسه اما در کل در سازمان ها و ارگان های اداری زن ها خیلی بهتر از ر مرد ها رفتار می کنن هم وجدان کاری بیشتری دارن هم خوش اخلاق تر اند 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خوب ادم تا یه جایی تحمل داره وقتی طرف (ارباب رجوع) مثل قل مراد می مونه و هر چی بهش میگی میگه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دیگه ادم توان واعصابی براش نمی مونه به بقیه برسه اما در کل در سازمان ها و ارگان های اداری زن ها خیلی بهتر از ر مرد ها رفتار می کنن هم وجدان کاری بیشتری دارن هم خوش اخلاق تر اند قل مرادو خوب اومدی:w74: 70 درصد مراجعه کنندگان ما قل مرادی هستند....... نظر لطفتت بعضی ها عقیده دارند که زنها کار راه نمیندازند 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ قل مرادو خوب اومدی:w74:70 درصد مراجعه کنندگان ما قل مرادی هستند....... نظر لطفتت بعضی ها عقیده دارند که زنها کار راه نمیندازند نه بابا زنا بعضی روز ها کار رو راه نمیندازن (شکلک سوت) بعضی وقت ها شیطون گولم میزنه 20:30 رو میبینم یه برنامه داره به اسم سرزده که میرن نحوه برخورد کارکنان با مردم رو می پرسن بیشتر شکایات برای مرد ها هستش بیشتر تشکر ها برا زن هاااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی وقتها نداشتن وجدان کاری مربوط به کارمند است و گاهی مربوط به سیستم به طور مثال یه کارمند بانک معمولا در حدود 7 ساعت کار مفید را از 8 ساعت کاریش دارد ، در حالیکه یک کارمند اداره به طور متوسط یک ساعت اینجا ضعف مربوط به کارمند است یا سیستم آیا می توان گفت کارمند بانک وجدان کاری دارد و کارمند اداره ندارد ؟ مسلم است که شرایط کاری بانک به گونه ای است که کارمند بانک مجبور است بازدهی بالایی داشته باشد تا جوابگوی حجم کاری مربوطه باشد ، در حالیکه کارمند یک قسمت اداری در کشور ما به طور معمول از این حجم کار آزاد است و از آنجا که به خلاقیت و نوآوری و بهره وری از پرسنل در سیستم های اداری اهمیتی داده نمی شود ، کارمندان نیز خود را به زحمت نمی اندازند. هر چند این نکته ربط مستقیمی به بحث وجدان کاری نداشت ولی به هر حال به نظر من برای ایجاد کارمندانی با وجدان کاری و سرزنده و خوش برخورد لازم است که سیستم زمینه های آنرا فراهم کند و در واقع مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار دهد. 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر جدیدا به ادارات به خصوص مراکز درمانی و امور اداری مربوط به آنها سری زده باشید ، به منشور اخلاقی جدیدی بر روی در و دیوارهایشان برخورد خواهید کرد که اعلام کرده هر گونه بحث ، توهین و درگیری با مسئولین بیمارستان مشمول قوانین جزایی است. درسته که برخورد تند و بی ادبانه با پرسنل اینگونه مراکز به طور وسیعی رخ داده و لازمه آن ایجاد سیستمی در جهت حفظ سلامت روانی و اعصاب و همینطور امنیتی برای این افراد است ولی از حق نگذشته حداقل نیمی از این درگیری ها به خاطر عدم رعایت و رسیدگی به بیماران از طریق این مراکز و یا به قول معروف همان مسئولیت پذیری و وجدان کاریست. بسیاری از این مراکز کاملا پولی شده و خدمات بهتری را ارائه می کنند و مراکز دولتی به خصوص در شهرستانها از لحاظ خدمات در سطح بسیار پایینی قرار دارند و نمود واقعی آن ، اخباریست که هر از چند گاهی از گوشه و کنار کشور در این مورد شنیده میشود. 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اگر کارمند با وجدان باشه تو سیستم ناکارا هم کارشو میکنه. اگر سیستم کارا باشه از کارمند بی وجدان هم کار میکشه. 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ وجدان کاری ماشالللللللللللللللللله که اسمشو نیار طرف ساعت 1 اذان هستش ساعت 12 ول میکنه میره نماز خونه صبح ساعت 7 صبح میاد سر کاررررررررررر تا 9 طول میکشه صبحونه خوردنش الان هم که قربونش برم ماه رمضونه دو ساعت از حضور تو محل کارررررررررررررررررر میگن روزه ایم و حال نداریم کار کنیم :icon_pf (34): تا حرف ساعت مفید کاری میشه، همه بحث نماز رو میارن وسط. بقول دوستمون مگه کارمند بانک نماز نمیخونه ولی انصافاً چقدر هم کار میکنن، اینجوری هم نیست، حداکثر شما میتونی 5-6 دقیقه قبل از نماز بری. بعدم نماز جماعت اجباری که نیست. اونکه از نیم ساعت قبل ول میکنه میره از بی وجدانی خودشه. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تا حرف ساعت مفید کاری میشه، همه بحث نماز رو میارن وسط. بقول دوستمون مگه کارمند بانک نماز نمیخونه ولی انصافاً چقدر هم کار میکنن، اینجوری هم نیست، حداکثر شما میتونی 5-6 دقیقه قبل از نماز بری. بعدم نماز جماعت اجباری که نیست. اونکه از نیم ساعت قبل ول میکنه میره از بی وجدانی خودشه. همین رو بگوووووو به این میگن حق الناس که از کار مردم میزنن و به کاررر دیگه می پردازن خدا خودش گفته حق الله رو می بخشه اما حق الناس رو نمی بخشه :w00: 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اوایل یه جا کار میکردم قرارداد ساعتی داشتیم. یعنی ساعت کار جمع میزدیم تا آخر ماه. ساعت ورود و خروجم رو هم خودم میزدم. چون صاحبکارم آشنا بود با هم توافق کرده بودیم و یه جورایی از هم رودرواسی داشتیم. یه وقتایی که تو محیط کار بودم و کاری نبود که انجام بدم از ساعت کارم کم میکردم. ماه اول که شد حدود 15% از جمع ساعت کاریم کمتر پرداخت کرد منم چیزی نگفتم. اصلا نگاه به ساعت کاریم نمیکرد فقط جمعشو نگاه میکرد 15% از توافقمون کم میکرد. یه جورایی رندش میکرد. ماه دوم و سوم هم به همین منوال گذشت. تا یه روز خونم به جوش اومد دو تا ساعت کار نوشتم. یکی واقعی و یکی وجدانی. آخر ماه که شد اون الکی رو دادم بهش و طبق معمول کسوراتش رو انجام داد و چک نوشت. بعد بهش گفتم آقای فلانی الان سه ماهه که شما دارید از حقوق من کم میکنید. ولی این ساعت کار من نیست. این ساعت ورود و خروجمه. ساعت کارم اینه که کمتره. چند ماه گذشته هم ساعت کارم رو بهتون میدادم. اگه قراره هر ماه از مبلغ توافقمون کم کنید من ساعت ورود خروجمو بزنم. آدم خوبی بود. همون روز همه کسر شده های قبلیمو داد. به حقوقم هم اضافه کرد و یه عذرخواهی هم کرد. تا مدتی که اونجا بودم همیشه احترامم رو نگه میداشت و رفتارش با من ورای بقیه بود. بعدش هم خودش برام یه کار بهتر پیدا کرد و کلی باعث پیشرفتم شد. ولی اگه میخواستم مثل بقیه باشم همونجا میموندم. مثل بقیه. اینو تعریف کردم واسه اینکه بدونید کسی که وجدان کاری نداره درسته که به بقیه لطمه میزنه ولی لطمه اصلی رو به خودش وارد میکنه. اونی که واسه کارش دل میسوزونه پیشرفت میکنه. نه اونی که وقت رو تلف میکنه. هر کسی سرنوشت خودشو خودش رقم میزنه. اگه کار کنی پیشرفت میکنی. اگر نه تا آخر عمر تو همون رده میمونی. تازه اگه شانس بیاری. پس در وهله اول آدم باید واسه خودش کارشو درست انجام بده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده