yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ وزیر اول میره f7 : شاه میتونه بره e4 یا g4 ( تو g5 و e5 با اسب کیشه) 1-اگه بره g4 ، اسب و میاریم f2 و مات میشه. 2-اگه بره e4 ، رخ و میاریم e2 و مات میشه. این اون وسط مسطا بود پیداش کردم حلیدم:w12: بقیه سخته ، حتی با راهنمایی:cry2: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ 8- سفید شروع کنه و با 2 حرکت مات کنه دستت مرسی واسه راهنمایی 1- وزیر بره خونه b7 حالا سیاه سه حالت داره: اگر سربازش رو حرکت بده، اسب میاد d3 مات میشه اگر اسب خونه d1 رو حرکت بده، وزیر میاد b2 مات میشه اگر اسب خونه e3 رو حرکت بده، رخ میاد c2 مات میشه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ 15- سفید شروع کنه با 2 حرکت مات کنه 1- وزیر بیاد خونه g3 سیاه این حرکتا رو میتونه بره: اگر با شاه رخ رو بزنه، وزیر میره g4 مات میشه اگر سربازش رو بیاره e3 باز وزیر میره g4 مات میشه اگر سربازش رو بیاره f1 وزیر بشه، رخ میره d2 مات میشه اگر سربازش رو بیاره f1 اسب بشه، رخ میره e1 مات میشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ 1- وزیر بیاد خونه g3سیاه این حرکتا رو میتونه بره: اگر با شاه رخ رو بزنه، وزیر میره g4 مات میشه اگر سربازش رو بیاره e3 باز وزیر میره g4 مات میشه اگر سربازش رو بیاره f1 وزیر بشه، رخ میره d2 مات میشه اگر سربازش رو بیاره f1 اسب بشه، رخ میره e1 مات میشه محمد تو چرا همشو حل میکنی چه حوصله ای داری باید به یه مبارزه جدی دعوتت کنم... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ محمد تو چرا همشو حل میکنی چه حوصله ای داری باید به یه مبارزه جدی دعوتت کنم... :spiteful: راهنمایی نمیکرد حل نمیشد. :confused: شطرنج باز خفن نیستم بابا همچین. ولی اینجور معماها رو خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ شمام بزارین دیگه:viannen_38: 16-سفید شروع کنه با 2 حرکت مات کنه 17- سفید شروع کنه با حداکثر 5 حرکت مات کنه 18-سفید با 3 حرکت مات کنه حل شد. http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=699921&postcount=96 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ :viannen_38: این معما و این چیزا نیست..همینجور جواب بدید نوبته مشکیه بهترین حرکتی که میتونه بکنه چیه؟ حل شد نوبته مشکیه کدوم کارو کنه بهتره؟ اسب رو حرکت بده یا فیل رو؟ حل شد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ فیلو حرکت بده شاه 3 سوت میزنش اسب رو حرکت بده 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ فیلو حرکت بده شاه 3 سوت میزنش اسب رو حرکت بده اسب رو یا فیلو حرکت بده که چی بشه؟ تا چند تا حرکت بعدشو بگو حرکت همینجوری نه... با نقشه و برنامه یه سودی باید داشته باشه مثلا کسی که میگه اسب رو حرکت بده نقشش اینه که اسب بیاد اونجا بعد فیل رو ببره f3 که کیش بده مات کنه کسی که میگه فیل بره اونجا ه مبرنامه داره کدومش بهتره؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب اینجوری باید همه حرکاتش رو پیش بینی کنم سخت میشه... :w768: من اسب رو میزارم اونجا اون اگه خیلی زحمت بکشه سربازش رو میاره رو f3 ولی من این حرفا حالیم نیست زودی با فیل سربازشو میزنم! بعدش کیش میشه و شاه رو میاره رو f2 منم وزیرش رو میزنم دیگه کارش تمومه! اونوقت با وزیرم یکی 2 تا حرکت میکنم و... البت اینو من فکر میکنم خیلی خوشبینانه ست! این کامپیوترا دیوونه هستن یه حرکتی میکنن اصلا به عقل جنم نمیرسه... درست بود حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب اینجوری باید همه حرکاتش رو پیش بینی کنم سخت میشه... :w768: من اسب رو میزارم اونجا اون اگه خیلی زحمت بکشه سربازش رو میاره رو f3 ولی من این حرفا حالیم نیست زودی با فیل سربازشو میزنم! بعدش کیش میشه و شاه رو میاره رو f2 منم وزیرش رو میزنم دیگه کارش تمومه! اونوقت با وزیرم یکی 2 تا حرکت میکنم و... البت اینو من فکر میکنم خیلی خوشبینانه ست! این کامپیوترا دیوونه هستن یه حرکتی میکنن اصلا به عقل جنم نمیرسه... درست بود حالا؟ آره خوشبینانست...یه حرکت بی خود واسه اون در نظر گرفتی که انجام بده :4chsmu1: باید بد ترین حالت رو در نظر بگیری همیشه خوب اسب رو ببری اونجا اگه اون سربازشو بیاره e4 چی؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آره خوشبینانست...یه حرکت بی خود واسه اون در نظر گرفتی که انجام بده :4chsmu1: باید بد ترین حالت رو در نظر بگیری همیشه خوب اسب رو ببری اونجا اگه اون سربازشو بیاره e4 چی؟ خب اونوقت منم دل رو میزنم به دریا و با فیل میزنم سربازشو! اگه اونم فیلم رو با سربازش زد دیگه سربازای جلو شاهش رو از دست داده... :yes: اونوقت که بازی شیر تو شیر میشه دیگه معلوم نیست کی میبره... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب اونوقت منم دل رو میزنم به دریا و با فیل میزنم سربازشو! اگه اونم فیلم رو با سربازش زد دیگه سربازای جلو شاهش رو از دست داده... :yes: اونوقت که بازی شیر تو شیر میشه دیگه معلوم نیست کی میبره... :4chsmu1: خوبه..ولی اینجوری نه خودت زیاد سود میکنی نه اون زیاد ضرر میکنه یه فیل دادی فقط به خاطر اینکه آرایش سربازاش به هم بریزه ..بد نیست ولی ببین اگه فیل رو بیاری اونجا چی میشه فیل رو میبری f3 سفید مجبوره که فیل رو بزنه بعد که فیل رو زد وزیرت رو میاری h5 اون موقع وزیرش میپره یه فیل دادی یه وزیر گرفتی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نوبته مشکیهبهترین حرکتی که میتونه بکنه چیه؟ با رخ، فیلش رو بزنه. اگر اونم با رخ بخواد بزنه، اون وقت سیاه میاد با فیلش اسب رو میزنه و کیش میده، بعدش میتونه رخ سفید رو هم با همون فیل بزنه. اگرم نزنه که حداقلش اینه که سفید یه فیلش رو از دست داده دیگه. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ 18-سفید با 3 حرکت مات کنه 1- وزیر بره خونه f8 کیش بده که باید با شاهش وزیر رو بزنه 2- فیل بره خونه h6 کیش بده و فقط راه داره که شاه رو ببره خونه g8 3- رخ بره خونه e8 مات میشه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ 1- وزیر بره خونه f8 کیش بده که باید با شاهش وزیر رو بزنه2- فیل بره خونه h6 کیش بده و فقط راه داره که شاه رو ببره خونه g8 3- رخ بره خونه e8 مات میشه درسته با رخ، فیلش رو بزنه.اگر اونم با رخ بخواد بزنه، اون وقت سیاه میاد با فیلش اسب رو میزنه و کیش میده، بعدش میتونه رخ سفید رو هم با همون فیل بزنه. اگرم نزنه که حداقلش اینه که سفید یه فیلش رو از دست داده دیگه. درسته الان کدوما حل نشده؟ 12 و 16 و 17 :w12: الان بازم میزارم 12و 16 سختند 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این سختههه:evilsmile: 12- سفید شروع کنه با حداکثر 3 حرکت مات کنه الان این سخته یعنی؟ وزیر میره E4 شاه تنها خونه ای که میتونه بره G8 هست وزیر میره E8 و مات میشه.دو حرکت. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ 16-سفید شروع کنه با 2 حرکت مات کنه 16 که آسونه با یه حرکت مات میشه ... وزیر میاد C6 بعدش مات 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ 17- سفید شروع کنه با حداکثر 5 حرکت مات کنه وزیر بیاد C2 سرباز سیاه هم میاد H6 بهدش وزیر میره H7 بعدش هم مات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده