dani666v 10 ارسال شده در 11 تیر، 2012 سلام به همه خواهش میکنم یکی به من کمک کنه من مک 10.5.5 رو روی پی سی خودم نصب کردم ولی هر کاری میکنم کارت گرافیکم رو نمیشناسه کارت گرافیکم هم جیفورسه 9500 جی تی 1 گیگابایت هست از بوت فیلج graphicenabler=yes و هم استفاده کردم ولی درست نشد.ککست nvenabler رو هم توی پوشه Extensions گذاشتم و با بوت فلیج -f دوباره مک رو بالا آوردم ولی باز هم کارت گرافیک شناخته نشد لطفاً یکی به من بگه چیکار کنم کارت گرافیکم رو بشناسه مرسی :-*
azezkmsf 10 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 با سلام به همه دوستان عزیز دوست گرامی من ویندوز مک os رو خریداری کرد همه چیز طبق آموزش شما درسته اما نمیدونم چرا موقعی که میزنم نصب شه آرم اپل بروی یک صفحه سفید میاد و انجا گیر میکنه و جلو نمیره همه قطعات سخت افزاری چک شد همه سالم یا اون دستوری که گته شده مخصوص cpus بود هم چک شد اما باز هم گیر میکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید درضمن اگه سوالم رو بد جایی طرح کردم ببخشید
m.mirzaee 10 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 با سلام من مک مجازی snow leopard 10.6.8 بر روی vmware نصب کردم تنها مشکلی که دارم این است که usb هایش کار نمیکند. میشه راهنمایی کنید چطور میتونم فعالش کنم البته فلش به مک متصل میشه و مک هم آنرا به عنوان یکhardware میشناسد(application->utilities->system profiler->hardwares->usb) حتی مارک فلش را هم شناسایی میکند ولی در disk utility یا در computer فلش را نمایش نمیدهد.
ارسال های توصیه شده