HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ در مورد مبحث سرعت و شتاب و تحلیلشون هم پوران کتاب خوبی هست یا نه؟ من تو این مبحث ضعف زیادی احساس میکنم 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ در مورد مبحث سرعت و شتاب و تحلیلشون هم پوران کتاب خوبی هست یا نه؟من تو این مبحث ضعف زیادی احساس میکنم با سلام دوست عزیز من در مورد این مبحث کتاب دینامیک ماشین مارتین رو پیشنهاد میکنم که اگه بتونی مسائلش رو حل کنی واقعا در یادگیری این مباحث که فرمودید غوغا میکنه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دینامیک ماشین پوران پژوهش واقعااا عالیه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یه کتاب خوب میشناسی که درجه ازادی مفصل توضیح داده باشه هر گونه سوالی در این مبحث دارید بفرمایید تا کمکتان کنم 2 لینک به دیدگاه
rambo2020 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال داشتم این مکانیزم چند درجه آزادیه؟(با محاسبه ) 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال داشتم این مکانیزم چند درجه آزادیه؟(با محاسبه ) خودتون محاسباتتون را بفرمایید، بررسی کنیم درست گفتین یا نه...... اینطوری که فایده نداره عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
rambo2020 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خودتون محاسباتتون را بفرمایید، بررسی کنیم درست گفتین یا نه...... اینطوری که فایده نداره عزیزم. با محاسبات من شد : 7 درجه آزادی! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ با محاسبات من شد : 7 درجه آزادی! همون،منظورم این بود محاسباتتون را بذارین،که بشه گفت کجای کارتون ایراد داره یا نه. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اگه گوتزباخ جواب بده میشه 16 تا عضو 19 تا اتصال f1 1 دونه fork joint نهایتا میشه 6 درجه آزادی فک کنم اون لینکی که به اتصال چنگالی وصله و یه طرفش به زمین باید طرفی که زمینه یه لولا بذارین. اسی من توی این درجه آزادی هم خیلی مشکل دارم. هرکدوم از سوالا یه جوره. بعضی ها گوتزباخ جواب نمیده،بعضی هاشون مشخص نیست اتصال غلتش یا لغزش خالصه یا اینکه غلتشی لغزشیه. چکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
rambo2020 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ همون،منظورم این بود محاسباتتون را بذارین،که بشه گفت کجای کارتون ایراد داره یا نه. n=18 j1=22 طبق فرمول در میاد 7 درجه آزادی و حالا درست هست یا نه؟! ممنون میشم اگه جواب بدین! 1 لینک به دیدگاه
rambo2020 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اگه گوتزباخ جواب بدهمیشه 16 تا عضو 19 تا اتصال f1 1 دونه fork joint نهایتا میشه 6 درجه آزادی فک کنم اون لینکی که به اتصال چنگالی وصله و یه طرفش به زمین باید طرفی که زمینه یه لولا بذارین. اسی من توی این درجه آزادی هم خیلی مشکل دارم. هرکدوم از سوالا یه جوره. بعضی ها گوتزباخ جواب نمیده،بعضی هاشون مشخص نیست اتصال غلتش یا لغزش خالصه یا اینکه غلتشی لغزشیه. چکار کنم؟ شما اون 1 دونه اتصال چنگکی رو از کجا آوردید؟!! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شما اون 1 دونه اتصال چنگکی رو از کجا آوردید؟!! من همون که شبیه چنگاله رو گرفتم چنگالی دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 نمی دونم شایدم اشتباه کردم. شما چطور اعضا رو 18 تا شمردید؟ یه دونه زمین 3 تا لغزنده 12 تا هم لینکه دیگه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ تعداد عضوها که همون 16 درسته دوستی که اشاره کردن 18 تا فک کنم مثلث رو دقت نکردن/ اون مثلث در مکانیزم یه عضو محسوب میشه چون قفله /حالا میخواد پین داشته باشه می خواد نداشته باشه چنگکی هم یه دونه هست اون لغزنده در شیاری که خودش حرکت می کنه هم می تونه دوران کنه و هم در یه راستا حرکت کنه /پس از سه درجه آزادی(صفحه ای) دو تاشو داره پس یک درجه مقیده که میشه اتصال از نوع دوم اف یک ها رو نشمردم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ هرکدوم از سوالا یه جوره. بعضی ها گوتزباخ جواب نمیده،بعضی هاشون مشخص نیست اتصال غلتش یا لغزش خالصه یا اینکه غلتشی لغزشیه. چکار کنم؟ اینجور استثناها را تو حل تست ها متوجه میشی. اگر همه ارشد های سالهای گذشته پوران پژوهش تو زمینه درجه آزادی را حل کنی،مشکلی نباید باشه. :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اینجور استثناها را تو حل تست ها متوجه میشی.اگر همه ارشد های سالهای گذشته پوران پژوهش تو زمینه درجه آزادی را حل کنی،مشکلی نباید باشه. :JC_thinking: همون دیگه. سوال ها رو حل میکردم بعد جواب رو که میدیدم میفهمیدم یا یه درجه زیاد حساب کردم یا یکی کم. یعنی تست ها رو با جواب هاشون بخونم بعد حل کنم؟:JC_thinking: امروز بعد دو هفته درس رو گذاشتیم کنار چه حالی میده :lol: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال داشتم این مکانیزم چند درجه آزادیه؟(با محاسبه ) بعد یه سوال دیگه در مورد اون اتصال پینی تقریبا وسط شکل سه عضو پین شدن یعنی اتصال مضاعف (من اینطوری گفتم 16 عضو) یا دو تا عضو پین شدن /یعنی یکی پین شد به وسط دیگری 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بعد یه سوال دیگه در مورد اون اتصال پینی تقریبا وسط شکلسه عضو پین شدن یعنی اتصال مضاعف (من اینطوری گفتم 16 عضو) یا دو تا عضو پین شدن /یعنی یکی پین شد به وسط دیگری منم این سوال واسم پیش اومد! با فرض اینکه اتصال مضاعفه حساب کردم شد 16 تا. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ منم این سوال واسم پیش اومد!با فرض اینکه اتصال مضاعفه حساب کردم شد 16 تا. پس شما کارت درسته این درس اونجا استاتیک نگرانی ها مفید و... بیایید بپذیرم عامل بسیاری از تردید های ما طراح سوال است 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ پس شما کارت درسته این درس اونجا استاتیک نگرانی ها مفید و...بیایید بپذیرم عامل بسیاری از تردید های ما طراح سوال است همین طوره! مخصوصا بعضی سوالای بعضی درسا مثل سیالات که با این تردید ها زیاد مواجه شدم. دیروز داشتم تست میزدم تو سوال نوشته استوانه رو در جهت طولی روی آب قرار میدهیم،هرچی فک میکنم میبینم نمیتونم حلش کنم. رفتم جواب رو نگاه کردم دیدم استوانه رو از طرف قاعده روی آب گذاشته خب مث آدم بگو استوانه رو از طرف قاعده روی آب قرار میدیم دیگه. 2 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در غلتش یه دیسک با سرعت زاویه ای ثابت،شتاب نقطه تماس با زمین و شتاب مرکز دیسک چیه؟اگه سرعت زاویه ای ثابت نباشه چی میشه؟ در غلتش خالص نقطه تماس دیسک با زمین مرکز آنی دورانش میشه یعنی در دیفرانسیل زمان(مقدار بسیار کوچک زمان)دیسک داره حول اون نقطه دوران میکنه!حالا منظورت از سرعت ثابت نمیدونم چیه اینجا؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده