Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ جزوه اندازه گیری الکتریکی در 67 صفحه و تهیه شده توسط امین شیخ نجدی شامل مباحث زیر است: 1- خطاهای اندازه گیری و برخی اصطلاحات اندازه گیری 2- دستگاه های اندازی گیری ولتاژ جریان AC و DC 3- دستگاه های اندازه گیری دیجیتال 4- فرکانس متر 5- کنتورهای اندازه گیری توان الکتریکی (تک فاز، سه فاز) 6- اسیلوسکوپ 7- سایر دستگاه های اندازه گیری COSCP متر، فرکانس دیجیتال، اندازه گیری مقاومت و مقاومت یزولاسیون این جزوه رو به صورت PDF میتوانید از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
sh.ne 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام از شما خواهش می کنم اطلاعات کاملی درباره cmm برای من بفرستید .متشکرم 1 لینک به دیدگاه
hosseinassar 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام از شما خواهش می کنم اطلاعات کاملی درباره cmm برای من بفرستید .متشکرم cmm مربوط به رشته ساخت و تولید می شه لینک زیر توضیحی درباره cmm داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ میتونید جزوه رو از لینک زیر هم دانلود کنید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۸ جزوه اندازه گیری الکتریکی دانشگاه صنعتی شریف که به صورت پاورپوینت تهیه شده رو با فرمت PDF در 26 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. خطاي اندازه گيري و بررسي آماري آن اسيلوسكوپ دستگاه هاي الكترومكانيكي (گالوانومتر دي آرسونال ، اهم متر، آمپرمتر و ولتمتر، AC و DC ، دستگاه هاي آهنگردان ، الکتروديناميکي و الکتروستاتيکي) پلهاي اندازه گيري و روش پتانسيومتري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده