رفتن به مطلب

سالگرد های قراردادی و تو سر زدن ما ایرانیها و عزیز شمردن ایام؟!!!!!

danielo

ارسال های توصیه شده

منم به همچین چیزی که شما گفتید فکر کرده بودم.

بطور مثال : بیشتر اوقات برای ماه رمضان تقویم عربستان یک روز جلوتر از ما هست. مثلا اونها وقتی 10 رمضان هستند ما نهم هستیم. بعدا شب قدر اونها میشه 18 ما و..... یعنی اصلا شب های قدر ایران و عربستان ( یا هر جای دیگه دنیا ) ممکنه با هم تداخل پیدا نمیکنند.

شب قدر هم که باید فرشته ها نزول پیدا میکنند پس یعنی فرشته ها محدوده جغرافیایی رو تشخیص میدند ؟!!!!

البته برای من این چیزها مهم نیست ولی این سوالها در مورد نوع تفکر خیلی ها نسبت به شب قدر برای من پیش میاد .

سعدی شب قدر رو این چنین تعریف میکنه :

اگر شب ها همه قدر بودی

شب قدر بی قدر بودی

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من حقیر,این کارها و عذاداری ها بد نیست! آدم وقتی پدر و مادر که عزیزترین هاش هستنو از دست می ده شاید سال ها ناراحت و سوگوارشون باشه!

پس اگه کسایی باشن که اهل بیت و مخصوصا امام حسینو ممثه پدرشون می دونن و از ته دل این موضوعو درک کنن خیلی هم خوبه که براش عذا داری کنن

اما بعضی ها (اکقریت غریب به اتفاقشون) جز ریا و یه حسی که مثه عادت شده براشون ,چیزی دیگه ای نیست و فقط از محرم پیراهن سیاه و سینه های سرخ و بدن های کبود

و هنجره های گرفته رو آموختن!

خب دیگه مسئله همینه!

آقا شما حقیقتِ این چیزا رو درک میکنی چند سال ناراحتی.

نه که طرف تا یه روز قبل محرم شاد و شنگولِ، بعد از یه تاریخی به بعد یهو منقلب میشه!

خب یعنی چی؟

اگه قضیه خیلی اندوهناکه که طرف چند روز میزنه تو سر خودش یقه جر میده سر کله خودشو کبود میکنه پس چرا یهو منقلب میشه؟ چرا کل سال رو منقلب نیست و این شور حسینی رو نداره؟ مگه تو تازه یکمه محرم یادت میوفته همچین قضیه ای بوده؟ خب کل سال رو ناراحت باش و مشکی بپوش دیگه

(توهین به هیچ دینی و مسلکی نباشه ها)

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب دیگه مسئله همینه!

آقا شما حقیقتِ این چیزا رو درک میکنی چند سال ناراحتی.

نه که طرف تا یه روز قبل محرم شاد و شنگولِ، بعد از یه تاریخی به بعد یهو منقلب میشه!

خب یعنی چی؟

اگه قضیه خیلی اندوهناکه که طرف چند روز میزنه تو سر خودش یقه جر میده سر کله خودشو کبود میکنه پس چرا یهو منقلب میشه؟ چرا کل سال رو منقلب نیست و این شور حسینی رو نداره؟ مگه تو تازه یکمه محرم یادت میوفته همچین قضیه ای بوده؟ خب کل سال رو ناراحت باش و مشکی بپوش دیگه

(توهین به هیچ دینی و مسلکی نباشه ها)

من هیچ وقت تو سر و کلم نزدم! هیچ بیخودی جوگیر نشدم! به قدر درکم عذاداری کردم. صرفا با یه دست و آرام سینه زنی می کنم. منظورم اینه که ناراحت می شم ولی اینطور نیست که الکی عدا در بیارم

شما وقتی عزیزی رو از دست می دی کل سالو لباس مشکی می پوشی؟ کل سال گریه می کنی؟ یا در بعضی مواقع که به یادش می افتی ,یا مواقعی که مراسمی مثل هفتم و چهلم و یا سالگردش سیاه می پوشی و حتی روز قبل هم ممکنه شاد باشی! و به احترام اون طرف اون روز از شادی کردن دست می کشی و روز بعدش هم زندگی عادی می شه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من هیچ وقت تو سر و کلم نزدم! هیچ بیخودی جوگیر نشدم! به قدر درکم عذاداری کردم. صرفا با یه دست و آرام سینه زنی می کنم. منظورم اینه که ناراحت می شم ولی اینطور نیست که الکی عدا در بیارم

شما وقتی عزیزی رو از دست می دی کل سالو لباس مشکی می پوشی؟ کل سال گریه می کنی؟ یا در بعضی مواقع که به یادش می افتی ,یا مواقعی که مراسمی مثل هفتم و چهلم و یا سالگردش سیاه می پوشی و حتی روز قبل هم ممکنه شاد باشی! و به احترام اون طرف اون روز از شادی کردن دست می کشی و روز بعدش هم زندگی عادی می شه.

نه بابا منظورم شما نبودی.

شخص سومی رو داشتم میگفتم.:icon_gol:

چطوره شما مثلا تا قبل از تاریخِ فلان هیچ کاری نداری ولی یهویی از تاریخ فلان به بعد این حس تو شما شروع میشه و تا چند روز مشخص هم ادامه داره و بعد دوباره تموم میشه؟

اینو توضیح بده خواهشا.

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه

عاشورا امام حسین شهید میشه ولی از قبلش همه میزنند تو سرشون تا شهید شد تموم میشه

یعنی حتی یک روز هم بعدش مراسمی نمیبینی

البته بجز نمیدونم همون شب یا فرداشبش شام غریبان

اینو من نتونستم هضمش کنم هنوز چرا؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا منظورم شما نبودی.

شخص سومی رو داشتم میگفتم.:icon_gol:

چطوره شما مثلا تا قبل از تاریخِ فلان هیچ کاری نداری ولی یهویی از تاریخ فلان به بعد این حس تو شما شروع میشه و تا چند روز مشخص هم ادامه داره و بعد دوباره تموم میشه؟

اینو توضیح بده خواهشا.

:a030:

خوب می گم مناسبت یه سری شرایط همراه خودش داره,یکیش هم همین زمان بندی هاس

من خودم وقتی یه دفعه منقلب نمی شم نمی تونم توضیح بدم که چه اتفاقی می افته!

شاید این حس واقعی باشه,شایدم نه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی جالبه

عاشورا امام حسین شهید میشه ولی از قبلش همه میزنند تو سرشون تا شهید شد تموم میشه

یعنی حتی یک روز هم بعدش مراسمی نمیبینی

البته شب سوم! هم عذاداری می شه(حتی 7 ام) انا تعطیل رسمی نیست! همینطور 40 ام! که اتفاقا تعطیل رسمی هم هست

اما فلسفه ی 10 روز زودترو خودمم می دونم

لینک به دیدگاه
البته شب سوم! هم عذاداری می شه(حتی 7 ام) انا تعطیل رسمی نیست! همینطور 40 ام! که اتفاقا تعطیل رسمی هم هست

اما فلسفه ی 10 روز زودترو خودمم می دونم

آدم عزیزترین عزیزش هم که میمیره فقط سال اول سوم و هفتم و نهم و سی ام و چله و... باقی مراسمشو میگیره ..

بعدها به سرسالش فقط بسنده میکنه

مرده هم راضی نیست

حالا البته تقریبا فلسفه این مراسمها مشخص شده ولی خدایش دیگه دو ماه و کلا زندگی و آسایش مردم رو مختل کردند خیلی ظلم و ستمه ..

خب در کنار اینها یه عده سود میبرند مشخصه پایدار موندن مراسمو طالبند .. به نظر من همون دو روز تاسوعا و عاشورا کافیه باقیش زیادیه ...

کلا از عزاداری بدم میاد .. فقط داغ دل بازماندگان و زیاد میکنه و افسردگیشونو افزایش میده ..

با کارهای دیگه میشه یادشون کرد .... ولی این رو کسی نمیفهمه متأسفانه ..و هرسال بدتر از قبل میشه..

• Like 2
لینک به دیدگاه

امام حسین (ع) شهید که میشن خیال همه راحت میشه....عذاداری ها هم کات....

فکر کنم یزیدی باشیم!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در فلسفه ایام و تواریخ مرتبط با شهادت ائمه بیشتر گرامیداشت مطرحه نه انطباق صد در صد تاریخ واقعه ، مسلما به دلیل نوع تاریخ هجری قمری این انطباق وجود نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...