Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ یک کارشناس تغذیه در دانشگاه علوم پزشكی خراسان گفت: مصرف هندوانه، خطر تشکیل سنگ های کلیوی را کاهش می دهد. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، شهلا جودت در این خصوص افزود: هندوانه منبع ویتامین c، مواد معدنی و دیگر ویتامین ها و هم چنین دارای بتاکاروتن و آنتی اکسیدان های قوی است. وی با بیان اینکه یک فنجان هندوانه ۳.۲۴ دهم درصد ویتامین c دارد، افزود: لیکوپن موجود در هندوانه بیش از گوجه فرنگی است و موجب کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات، ریه و معده می شود. وی تصریح کرد: هندوانه هم چنین دارای ویتامین های b۱ وb۶ و پتاسیم آن به کاهش فشار خون و تشکیل سنگ های کلیوی کمک شایانی می کند. به گفته این کارشناس تغذیه، این میوه پرخاصیت در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری ازابتلا به عفونت ها اثر به سزایی دارد. وی خاطرنشان کرد: مصرف هندوانه در کاهش علایم استئوآرتریت و روماتیسم بسیار موثر است. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده