رفتن به مطلب

هندوانه خطر تشکیل سنگ های کلیوی را کاهش می دهد


ارسال های توصیه شده

یک کارشناس تغذیه در دانشگاه علوم پزشكی خراسان گفت: مصرف هندوانه، خطر تشکیل سنگ های کلیوی را کاهش می دهد.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، شهلا جودت در این خصوص افزود: هندوانه منبع ویتامین c، مواد معدنی و دیگر ویتامین ها و هم چنین دارای بتاکاروتن و آنتی اکسیدان های قوی است.

 

وی با بیان اینکه یک فنجان هندوانه ۳.۲۴ دهم درصد ویتامین c دارد، افزود: لیکوپن موجود در هندوانه بیش از گوجه فرنگی است و موجب کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات، ریه و معده می شود.

 

وی تصریح کرد: هندوانه هم چنین دارای ویتامین های b۱ وb۶ و پتاسیم آن به کاهش فشار خون و تشکیل سنگ های کلیوی کمک شایانی می کند.

 

به گفته این کارشناس تغذیه، این میوه پرخاصیت در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری ازابتلا به عفونت ها اثر به سزایی دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: مصرف هندوانه در کاهش علایم استئوآرتریت و روماتیسم بسیار موثر است.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...