رفتن به مطلب

راهكاري عملي براي جاودانگي يك نام

amirgb

ارسال های توصیه شده

درود

وقت من بسيار اندك است و از امروز تا حدحد يك ماه به ندرت مي توانم به اينترنت دسترسي داشته باشم

لذا از شما در همين ابتداي تاپيك خواهش مي كنم اگر مطلب زير را خوانديد و برايتان مفيد بود ساير دوستان را نيز دعوت كنيد تا در اين تاپيك شركت كنند و مطالب اين تاپيك را به دنياي حقيقي نيز منتقل كنيد بلكه با يك جنبش عمومي بتوانيم كاري بايسته انجام دهيم

مدت ها است كه بر سر نام خليج فارس ميان ايران و اعراب دعوا است و هر يك داعيه اي دارد.يكي پيشينه ي تاريخي را پيش مي كشد و يكي وضع موجود را.

ما به عنوان ايراني دوست داريم كه اين نام در همه جا با نام كشور ما گره بخورد اما جز شركت در راي گيري هاي اينترنتي و داد و قال هاي بي مورد كاري از پيش نمي بريم و در مقابل اعراب سالانه مبالغ هنگفتي صرف اين تغيير نام مي كنند.

امير نشين دبي راهكار بسيار مناسبي را پيش پاي ايرانيان قرار داده كه اگر كمي هزينه كنيم مي توانيم اين قايله را براي هميشه ختم كنيم.

مجمع الجزاير جهان

آري دوستان اين مجمع الجزاير بهترين فرصت براي ايرانيان است

ايرانيان مي توانند با ياجاد چند شركت در خارج از ايران و به حمايت دولت ايران اين جزاير را بخرند و سپس آن را به دولت واگذار كنند(در واقع پول خريد از خزانه ي دولتي به اين شركت ها داده مي شود و پس از خريد سند به اسم دولت ايران زده مي شود).وقتي يك خاكي از طرف دولتي خريداري مي شود در واقع بخشي از آن كشور محسوب مي شود.

ما با خريد كل اين مجموعه عملا مرز هاي خود را تا 20 كيلومتري دبي گسترش داده ايم و چون در دو سوي ايم آب راه ايران قرار دارد ديگر نمي توان براي تغيير نام آن بهانه آورد.

اين كار نه تنها راهكاري عملي براي حفظ نام خليج فارس است بلكه از نظر استراتژيك هم تسلط كامل ايران بر اين آب راه را به همراه دارد.

اميدوارم دويتان با بحث و بررسي اين طرح نكان مثبت آن را تقويت و نكات منفي آن را مشخص نمايند تا راهكاري محكم و بي عيب براي اين موضوع مشخص شود.

به اميد ديدار

امير گشتاسب صالحي:icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

جناب اطلاعاتی که من دارم اگر چه موثق نیست اما حکایت از ان دارد که تقریبا همه اش فروخته شده . این جور طرح ها روی هوا میفروشند.

• Like 7
لینک به دیدگاه
جناب اطلاعاتی که من دارم اگر چه موثق نیست اما حکایت از ان دارد که تقریبا همه اش فروخته شده . این جور طرح ها روی هوا میفروشند.

هر چيزي رو ميشه خريد

مهم نيست الان دست كي هست

ما با صرف هزينه مي تونيم بخريمش

نهايتش اين هست كه ما دو برابر قيمت مي خوايم بخريم

مي خريم

و با سرمايه گذاري مناسب و استفاده از امكانات توريستي اين هزينه خيلي زود بر مي گردد

• Like 6
لینک به دیدگاه
هر چيزي رو ميشه خريد

مهم نيست الان دست كي هست

ما با صرف هزينه مي تونيم بخريمش

نهايتش اين هست كه ما دو برابر قيمت مي خوايم بخريم

مي خريم

و با سرمايه گذاري مناسب و استفاده از امكانات توريستي اين هزينه خيلي زود بر مي گردد

طرحی که شما دادین خیلی ایده ال و خوبه ولی بر فرض خریدایا منظور را بر اورده میکنه ؟

یعنی ایا از نظر حقوق بین المللی و حاکمیت دول بر ابهای مشترک ایا این چیزی حداکثر درحد خاک یک سفارتخانه نخواهد بود ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
طرحی که شما دادین خیلی ایده ال و خوبه ولی بر فرض خریدایا منظور را بر اورده میکنه ؟

یعنی ایا از نظر حقوق بین المللی و حاکمیت دول بر ابهای مشترک ایا این چیزی حداکثر درحد خاک یک سفارتخانه نخواهد بود ؟

چون مي توان آنجا جمعيت نسبتا بالايي ساكن نمود نه

ولي دوستان بررسي كنند موارد حقوقي را

• Like 6
لینک به دیدگاه

ما با خريد كل اين مجموعه عملا مرز هاي خود را تا 20 كيلومتري دبي گسترش داده ايم و چون در دو سوي ايم آب راه ايران قرار دارد ديگر نمي توان براي تغيير نام آن بهانه آورد.

چرا نمیتوانند بهانه ای بیاورند؟

مگر اکنون دلیلی منطقی برای تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی دارند که ما با این کار حجت را بر آنان تمام کنیم.

اعراب 1400 ساله که خوب ایرانی هارو شناختند،ما هنوز اونها را نشناختیم.

اونها میدونن بین قشر تحصیلکرده و تکنوکرات های ایران و حاکمیتش،فاصله زیادی هست،پس هر کاری بخوان میکنند.

ایران امروز هم دقیقا ایران زمان ساسانیان است.

تا خود ساسانی کنار نرود،که بسیار هم بعید است کنار برود،تمامی عرصه ای این مملکت اعم از فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و.....توسط بیگانگان اشغال خواهد شد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
چرا نمیتوانند بهانه ای بیاورند؟

مگر اکنون دلیلی منطقی برای تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی دارند که ما با این کار حجت را بر آنان تمام کنیم.

اعراب 1400 ساله که خوب ایرانی هارو شناختند،ما هنوز اونها را نشناختیم.

اونها میدونن بین قشر تحصیلکرده و تکنوکرات های ایران و حاکمیتش،فاصله زیادی هست،پس هر کاری بخوان میکنند.

ایران امروز هم دقیقا ایران زمان ساسانیان است.

تا خود ساسانی کنار نرود،که بسیار هم بعید است کنار برود،تمامی عرصه ای این مملکت اعم از فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و.....توسط بیگانگان اشغال خواهد شد.

موافق نیستم

دلیل فعلی اعراب این است که در حال حاضر جمعیت عرب ساکن در حاشیه ی خلیج فارس بیشتر از فارس های ساکن در نوار ساحلی است و نیز تعداد کشور های عربی بیشتر از از کشور فارسی است.

با این کار چون عملا ما در دو سوی این آبراه قرار می گیریم این آبراه از داخل خاک ایران می گذرد و لذا نامش همانی خواهد بود که ما می گوییم

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافق نیستم

دلیل فعلی اعراب این است که در حال حاضر جمعیت عرب ساکن در حاشیه ی خلیج فارس بیشتر از فارس های ساکن در نوار ساحلی است و نیز تعداد کشور های عربی بیشتر از از کشور فارسی است.

با این کار چون عملا ما در دو سوی این آبراه قرار می گیریم این آبراه از داخل خاک ایران می گذرد و لذا نامش همانی خواهد بود که ما می گوییم

دلیل کجا بوده برادر من...

یک حرف مفت و حرف زور میزنن،تنها راهش اینست که یک تو دهنی محکم بهشون زده بشه که جرات نکنن همچین چرندیاتی را بلغور کنند.

همین الان هم نامش همینی هست که ما میگیم،اما از نظر ما.

شما در برابر مغلطه گران نمیتوانی دلیل و برهان بیاری،مسلمانان و مخصوصا اعراب،مغلطه باز ترین آدم های دنیا هستند،که کاری به منطق و دلیل علمی ندارند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

امیر میدونی چقد خرج اون جزایر کردن؟

حتی بزرگترین سرمایه داران دنیا هم تو خرید حتی یک جزیرش شک دارن...خیلی مبلغش بالاست!

تو طرح ساخت این جزایر چند بار امیر امارات می خواست پروژه رو بیخیال بشه...چون هزینه های ساختش سرسام آوره...دقیق نمیدونم قیمت متر مربع از جزیره رو ولی خیلی گرون تر از چیزیه که ایران حتی بتونه با بودجه ی 10 ساله ی نفتش بخره....

مگر اینکه از جزایر خودمون بدیم تا اونا راضی به معاوضه بشن که اونم محاله!

بعدشم...ما دوتا جزیره تو کشورمون رو نمیتونیم نیگر داریم...می خوایم از مجموع الجزایر نگهداری کنیم؟ :دی

هزینه ی ساخت هر جزیره بین 15 تا 45 میلیون دلاره....300 تا جزیرست... بطور میانگین برای ساخت جزایر و دیوار موج شکنش حدود 11 میلیارد دلار خرج کردن.... فک میکنی چند برابر این قیمت بفروشن؟

لینک به دیدگاه
دلیل کجا بوده برادر من...

یک حرف مفت و حرف زور میزنن،تنها راهش اینست که یک تو دهنی محکم بهشون زده بشه که جرات نکنن همچین چرندیاتی را بلغور کنند.

همین الان هم نامش همینی هست که ما میگیم،اما از نظر ما.

شما در برابر مغلطه گران نمیتوانی دلیل و برهان بیاری،مسلمانان و مخصوصا اعراب،مغلطه باز ترین آدم های دنیا هستند،که کاری به منطق و دلیل علمی ندارند.

تو دهنی محکم یعنی چی؟

اعراب دارن ÷ول خرج می کنن و رای می خرن

ما نمی تونیم با اتکا به تاریخ کاری کنیم

باید یا ÷ول خرج کنیم که نمی توانیم ÷ایا÷ای با کشور های ثروتمند عربی این کار را بکنیم

یا حمله ی نظامی

یا خدعه

یا راهکاری از قبیل چیزی که گفتم

• Like 4
لینک به دیدگاه
امیر میدونی چقد خرج اون جزایر کردن؟

حتی بزرگترین سرمایه داران دنیا هم تو خرید حتی یک جزیرش شک دارن...خیلی مبلغش بالاست!

تو طرح ساخت این جزایر چند بار امیر امارات می خواست پروژه رو بیخیال بشه...چون هزینه های ساختش سرسام آوره...دقیق نمیدونم قیمت متر مربع از جزیره رو ولی خیلی گرون تر از چیزیه که ایران حتی بتونه با بودجه ی 10 ساله ی نفتش بخره....

مگر اینکه از جزایر خودمون بدیم تا اونا راضی به معاوضه بشن که اونم محاله!

هزینه ی ساخت هر جزیره بین 15 تا 45 میلیون دلاره....300 تا جزیرست... بطور میانگین برای ساخت جزایر و دیوار موج شکنش حدود 11 میلیارد دلار خرج کردن.... فک میکنی چند برابر این قیمت بفروشن؟

آمار شما با آمار من همخوانی دارد

حدود 10 میلیارد برآورد اولیه و 11 میلیارد هزینه

می شود با حدود 30-40 میلیارد خرید

و با سرمایه گذاری حدود 10 میالیاریدی جذب توریست کرد و هزینه را خیلی سریع جبران نمود

هزینه بالاست اما دست آورد بسیار بالاتر

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو دهنی محکم یعنی چی؟

اعراب دارن پول خرج می کنن و رای می خرن

ما نمی تونیم با اتکا به تاریخ کاری کنیم

باید یا پول خرج کنیم که نمی توانیم پایاپای با کشور های ثروتمند عربی این کار را بکنیم

یا حمله ی نظامی

یا خدعه

یا راهکاری از قبیل چیزی که گفتم

من که فکر نکنم راه حلتون جواب بده،با عرض معذرت.

چون راه حل شما یک بحث منطقی است و در این قضیه منطق جایی نداره.

خودتان هم اشاره کردین باندبازی و..... است.

راه حلش هم از نظر من برقراری تعامل با آمریکاست،آمریکا در صورت وجود شرکت با ایران،هیچوقت طرف اعراب را نمیگیره،چون اعراب جز نفت هیچ چیزی ندارند.

آمریکا اگر در حمایت از ایران باشد،اعراب مثل موش میشینن و حرف مفت هم نمیزنند.

• Like 4
لینک به دیدگاه

همونجور که اسرائیل قبلا زمینهای فلسطینیها رو خریده و الان دادو هوار راه انداختن که اسرائیل ظلم میکنه

خوب دولت اونها اون زمان فروخته اینها هم خریدن

فک کنم حکایت این خلیج هم همینه

نمیدونم...

ولی دوس داریم خلیج همیشه فارس بمونه و این حق ماست

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که فکر نکنم راه حلتون جواب بده،با عرض معذرت.

چون راه حل شما یک بحث منطقی است و در این قضیه منطق جایی نداره.

خودتان هم اشاره کردین باندبازی و..... است.

راه حلش هم از نظر من برقراری تعامل با آمریکاست،آمریکا در صورت وجود شرکت با ایران،هیچوقت طرف اعراب را نمیگیره،چون اعراب جز نفت هیچ چیزی ندارند.

آمریکا اگر در حمایت از ایران باشد،اعراب مثل موش میشینن و حرف مفت هم نمیزنند.

من اعتقاد دارم از ÷ایین به بالا می شود منطق را دیکته کرد

درد ما در حال حاضر این است که بدنه جامعه هر کس یک ساز می زند و نمی داند به واع چه می خواهد

اگر در یک موضوع اتفاق نظر پدید اید و راهکار مناسب در نظر گرفته شود دولت توان مقابله ندارد و تمکین می کند

• Like 3
لینک به دیدگاه
امیر جان من از این دولت انتظار چنین کارهایی رو ندارم. اگر بتونن همین وضعیت موجود رو هم حفظ کنن من راضیم.

من هم انتظار ندارم

من از مردم انتظار دارم

باید توده ها به ÷ا خیزند و خواست های معقول خود را حمایت کنند تا به سرانجام برسد

• Like 2
لینک به دیدگاه
همونجور که اسرائیل قبلا زمینهای فلسطینیها رو خریده و الان دادو هوار راه انداختن که اسرائیل ظلم میکنه

خوب دولت اونها اون زمان فروخته اینها هم خریدن

فک کنم حکایت این خلیج هم همینه

نمیدونم...

ولی دوس داریم خلیج همیشه فارس بمونه و این حق ماست

نه

یهودی ها بصورت انفرادی زمین های اعراب را از اعراب خریدند(نه از دولت) و زمانی که برترینسیبی پیدا کردند باقی اعراب را راندند و با هجوم مهاجران از سراسر دنیا توانستند دولت تشکیل بدهند

به نظر من حماقت اعراب موجب این قضیه است و نه ظلم یهود

در ادامه که اعراب پول ها را خرج کردند و عده ای نیز به زور رانده شدند شروع به مبارزه کردند که با پاسخ یهودیان مواجه می شوند

در این مورد قضیه فرق دارد

ما سرزمینی خالی از سکنه را می خریم (مانند آلاسکا که به امریکا فروخته شد) و ضمیمه ی خاک خود می کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
آمار شما با آمار من همخوانی دارد

حدود 10 میلیارد برآورد اولیه و 11 میلیارد هزینه

می شود با حدود 30-40 میلیارد خرید

و با سرمایه گذاری حدود 10 میالیاریدی جذب توریست کرد و هزینه را خیلی سریع جبران نمود

هزینه بالاست اما دست آورد بسیار بالاتر

ببین امیر... گویا به معاوملات ملکی اعراب وارد نیستی!

همین الانشم اگر پاشی بری امارات بخوای یه خونه برا خودت بخری،اونا هیچوقت به نامت سند نمیزنن...به قول خودمون قولنامه میبندن تا هروقت عشقشون کشید طرفو شوت کنن بیرون...اعراب هم که میدونیم...از ایران دل خوشی ندارن و راضی به این معامله نمیشن...هر چند که رقم پیشنهادی ما بزرگ باشه!

دولت ما زمانی که نفت بشکه ای 200 دلار بود،بجای تقویت زیر ساخت ها، میرفت از چین سیفی جات و پوشاک وارد میکرد...الان با بشکه ای 100 دلار فک میکنی چنین معامله ای رو قبول کنه؟

اینا زیر 33 پل رو بخاطر مترو خالی کردن ، رطوبت سد داره تخت جمشیدو داغون میکنه، یه درخت با سابقه ی چند میلیون ساله تو مراغه آتیش گرفته... با زندانی کردن اون 3 آمریکایی صنعت گردشگریمون داغون شده...حالا تو فکر میکنی بخاطر برگردوندن نام فارس به خلیج وارد معامله ای با چنین ریسک بالایی بشه؟

تازه...اونم معلوم نیست که بعد از خرید این مجموعه جزایر توانایی گردوندنشونو داشته باشه...شرط میبندم بعد از خریدش، 1 سال بعد با 0.25 قیمتی که خریده به حراج بذاره جزیره هارو!

لینک به دیدگاه
ببین امیر... گویا به معاوملات ملکی اعراب وارد نیستی!

همین الانشم اگر پاشی بری امارات بخوای یه خونه برا خودت بخری،اونا هیچوقت به نامت سند نمیزنن...به قول خودمون قولنامه میبندن تا هروقت عشقشون کشید طرفو شوت کنن بیرون...اعراب هم که میدونیم...از ایران دل خوشی ندارن و راضی به این معامله نمیشن...هر چند که رقم پیشنهادی ما بزرگ باشه!

دولت ما زمانی که نفت بشکه ای 200 دلار بود،بجای تقویت زیر ساخت ها، میرفت از چین سیفی جات و پوشاک وارد میکرد...الان با بشکه ای 100 دلار فک میکنی چنین معامله ای رو قبول کنه؟

اینا زیر 33 پل رو بخاطر مترو خالی کردن ، رطوبت سد داره تخت جمشیدو داغون میکنه، یه درخت با سابقه ی چند میلیون ساله تو مراغه آتیش گرفته... با زندانی کردن اون 3 آمریکایی صنعت گردشگریمون داغون شده...حالا تو فکر میکنی بخاطر برگردوندن نام فارس به خلیج وارد معامله ای با چنین ریسک بالایی بشه؟

تازه...اونم معلوم نیست که بعد از خرید این مجموعه جزایر توانایی گردوندنشونو داشته باشه...شرط میبندم بعد از خریدش، 1 سال بعد با 0.25 قیمتی که خریده به حراج بذاره جزیره هارو!

باز هم درود

تو بیابون اینترنت پیدا کردن سخت هست ولی ذوق این مباحث باعث میشه که بیام

معاملات تنها در امارات متحده چنین هست و مالکیت قطعی ندارد.اما در مورد این جزایر چنین است و حکومت دبی با این تعهد وارد معاملات می شود.متمطن باشید هیچ شرکت و یا دولتی حاضر نمی شود که چند صد میلیون دلار صرف خرید چیزی کند که مالک قطعی آن نباشد.

لذا بحث عدم انتقال سند در این مورد منتفی است.

اما درمورد دولت ما سکوت بهتر است

:ws44:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...