M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ گردابه فون کارمن؟ چقدر سخت میگیرید.. چرخش توپ بیسبال در یک سیال(دوده سیگار):biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر سخت میگیرید..چرخش توپ بیسبال در یک سیال(دوده سیگار):biggrin: خوب بابا این که معلومه!!!! توپ بیسبال که مشخصه... فکر کردم نوع جریان ملاکه!!! از این پس باید همه چی رو مورد نظر قرار بدم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر سخت میگیرید..چرخش توپ بیسبال در یک سیال(دوده سیگار):biggrin: توپ صاف هم بذارید نت داغونه بعضا برا تشکر هم عاجزم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر سیزدهم نظریه 1: اون پایین گوشه سمت راست، یه حمید.سی اف دیه که سرش داره میخوره به دیواره و یا شیاد هم چند بار خورده و باز هم داره میکوبونه بهش!!! نظریه 2: مشخصه دیگه!!! جریان خورده به یه دیواره و رفته بالا نظریه3: جریان از چپ به راست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ توپ صاف هم بذاریدنت داغونه بعضا برا تشکر هم عاجزم اگر دیدمش حتما میزارم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نظریه 1:اون پایین گوشه سمت راست، یه حمید.سی اف دیه که سرش داره میخوره به دیواره و یا شیاد هم چند بار خورده و باز هم داره میکوبونه بهش!!! نظریه 2: مشخصه دیگه!!! جریان خورده به یه دیواره و رفته بالا نظریه3: جریان از چپ به راست جریان آرام در حال عبور از پله 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر چهاردهم یعنی چی میتونه باشه؟؟؟ 1. قطره آب... 2. چشمان حمید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی میتونه باشه؟؟؟ 1. قطره آب... 2. چشمان حمید چه گیری به حمید دادید:persiana__hahaha: شبیه همین هاله دور دستشونه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ساختار یک حلقه دود سیگار بود:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ گردابه ها حول یک پروفایل با زاویه حدودا 15 درجه رینولدز جریانم حدود 10000 هست فک کنم و جریان آرام این تست ها رو ناسا انجام میده تا جایی یادم هست از ناسا کش میری؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ گردابه ها حول یک پروفایل با زاویه حدودا 15 درجهرینولدز جریانم حدود 10000 هست فک کنم و جریان آرام این تست ها رو ناسا انجام میده تا جایی یادم هست از ناسا کش میری؟ زاویه 12.5 درجه هست..ولی رینولدز رو درست گفتید اینا رو آقای نادری واسم میفرسته(شوخی کردم از یک کتاب مرجع استخراج میکنم) 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ barometer: schematic representation Figure 1: Schematic representations of (A) a differential manometer, (B) a Torricellian barometer, and © a siphon. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ buoyancy: hydrostatics Figure 2: Three possible orientations of a uniform square prism floating in liquid of twice its density. The stable orientation is C 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ capillarity: hydrostatics Figure 3: Capillarity. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ liquid drop: formation stages Figure 4: Stages in the formation of a liquid drop 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ pitot tube: schematic representation Figure 5: Schematic representation of (A) a venturi tube and of (B) a pitot tube. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده