M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ درود بر شما روند ان تاپیک بدین نحو است که تصویری به نمایش گذاشته میشود و شما برداشت خود را از تصویر مربوطه می نویسید. 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اولین تصویر: جریان لمینار حول سیلندر 7 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اولین تصویر: جریان لمینار حول سیلندر جریان آرام اطراف استوانه!!:ws3: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ جریان آرام اطراف استوانه!!:ws3: کوفت!! برگردان پست ممنوع 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ جریان لمینار حول سیلندر جریان آرام اطراف استوانه!!:ws3: بیشتر تاکید بر جریان خزشی است. 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر دوم: گمون کنم جریان Hele - Shaw و نیم جسم رانکین هست. نه؟ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گمون کنم جریان Hele - Shaw و نیم جسم رانکین هست.نه؟ کاملا درسته..بیشتر هم توضیح بدید،خیلی خوبه 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کاملا درسته..بیشتر هم توضیح بدید،خیلی خوبه یک جریان خزشی هست جریان آزاد با یک چشمه ایجاد جریان برخورد میکنه و این نیم جسم بوجود میاد. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ یک جریان خزشی هستجریان آزاد با یک چشمه ایجاد جریان برخورد میکنه و این نیم جسم بوجود میاد. یعنی اولین دایره سمت چپ چشمه هست و دایره های کوچکی که پس از ان ایجاد شده...ناشی از تغییرات جریان است؟ 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر سوم: این هم همون جریان خزشی حول یک صفحه کج هست! خزشی نده دیگه! 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر شماره 4:جریان آرام حول جسم باریک دوار 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این دوتا گرداب رو وقتی که قاشق چایخوری رو مستقیم و سریع وارد آب میکنم میبینم ولی فکر کنم علت ایجاد شدن اون ( منظورم قاشق و اینا نیست) با علت ایجاد شدن این فرق داشته باشه. متاسفانه تخصصی نیستم. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر پنجم: از شکل بر میاد که جریان ساکنه ولی جسم داره حرکت میکنه... :ws6: حالا یا استوانه است و یا کره... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این دوتا گرداب رو وقتی که قاشق چایخوری رو مستقیم و سریع وارد آب میکنم میبینم ولی فکر کنم علت ایجاد شدن اون ( منظورم قاشق و اینا نیست) با علت ایجاد شدن این فرق داشته باشه. متاسفانه تخصصی نیستم. تصویر کره ای است که داخل لوله با Re=6.9 حرکت میکنه،حرکت مطلق قطر کره یک چهارم قطر لوله هست. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ از شکل بر میاد که جریان ساکنه ولی جسم داره حرکت میکنه...:ws6: حالا یا استوانه است و یا کره... آفرین...چه تخصصی..خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده