lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اونیم که سقفش باز میشد با مقوا ماکته؟ اخه گرده چه جوری میشه بهم یاد بدین چون شدید احتیاج دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اونیم که سقفش باز میشد با مقوا ماکته؟ اخه گرده چه جوری میشه بهم یاد بدین چون شدید احتیاج دارم نه، اون با فوم سفیده که از داخل خط ایجاد کرده و تونسته منحنیش کنه، لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ نه، اون با فوم سفیده که از داخل خط ایجاد کرده و تونسته منحنیش کنه، من اگه بخوام سقف کاذب موج دار بزنم با چی باید درست کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من اگه بخوام سقف کاذب موج دار بزنم با چی باید درست کنم برا درست کردن موج به نظرم بهترین متریال فومه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ برا درست کردن موج به نظرم بهترین متریال فومه اینجا رو دیگه اسپم نکنین اخه چه جوری وسط یه صفحه ی صاف موج بدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اخه چه جوری وسط یه صفحه ی صاف موج بدم اگه از چوب بالسا استفاده میکنی؛ با بخار آب گرم و بعد که نرم شد میتونی حالتش بدی اگه از فوم استفاده مبکنی اون سمت پشت به نما رو خطای عمودی بکش با کاترطوری که نبره ؛فقط کمی خط ایجاد کنه تا بتونه حالتش بده ؛ به همین راحتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا آفرین به بچه های دانشگاهتون اینا که قشنگ نبود, ترم بالاییامون ماکتاشون خیلییی قشنگه؛ عکساشونو دارم؛ هنوز نذاشتم؛ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ اینا که قشنگ نبود, ترم بالاییامون ماکتاشون خیلییی قشنگه؛ عکساشونو دارم؛ هنوز نذاشتم؛ بذار خوب لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ یه عااااااااااالمه عکس ماکت ؛ترم بالاییامون رو دارم که تو چند تا پست بعدی میذارم؛:hapydancsmil: ماکتا واسه طرح 5 هستش ، موضوهاشون هم در مورد هتل و خانه سالمندان و... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده