* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خوبه فقط اگر کمی فارسی برش تمیزتر باشد بهتره مهندس...یه کوچولو هم اگر در انتخاب متریال دقت کنید کار زیباتر می شود...در کل خوبه سلاااام؛ ممنون بابته نظرت؛ این ماکت ماله 2 ساله پیشه، تو این مدت اینقدر جابجاش کردم؛ خراب شده، گوشه هاش وا شده، متریالش رو هم توضیح دادم چرا مقوا و... به نظرتون چه متریالی خوبه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بعضیاش باز نشد اما مرسی خیلی خوشم اومد عهه؛ چرا وا نشد!؟ من همرو از همین انجمن آپلود کردم, ممنون که اومدی و دیدی و نظر دادیو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اف افشو:biggrin:رشتتون خوشگله هااا عجب حوصله ای هم میخواد این ماکتم از نزدیک قشنگتره ؛ بد عکسه :persiana__hahaha: ترم پیش خونوادم تو ساخت ماکت خواستن کمکم کنن؛ فقط میز و صندلیمو برام درست میکردن؛ هی غر میزدن؛ چقدر سخته؛ خسته شدیم و.... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ عهه؛ چرا وا نشد!؟ من همرو از همین انجمن آپلود کردم, ممنون که اومدی و دیدی و نظر دادیو نمیدونم پست 7 و 8 و 9 و 10 و 15 و 16 و 17 و 18 و 19 و 20 باز نشد:girl_yes2: خواهش لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این ماکتم از نزدیک قشنگتره ؛ بد عکسه :persiana__hahaha: ترم پیش خونوادم تو ساخت ماکت خواستن کمکم کنن؛ فقط میز و صندلیمو برام درست میکردن؛ هی غر میزدن؛ چقدر سخته؛ خسته شدیم و.... واقعا سخته ، تجربه کمک ( خراب کاری ) رو دارم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم پست 7 و 8 و 9 و 10 و 15 و 16 و 17 و 18 و 19 و 20 باز نشد:girl_yes2: خواهش باشه باشه؛ ببینم اگه مشکل داشت ؛ درست میکنم واقعا سخته ، تجربه کمک ( خراب کاری ) رو دارم:girl_blush2: ای جان, ما هم اولا بلد نبودیم که :aghosh: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ طرح 3 - کتابخونه - ماکت داخلی و خارجی تو این ماکت , باید طوری میشد که سقف طبقات برداشته میشد و داخل ماکت با مبلمان و سقف کاذب و کفسازس دیده میشد، اینم ماکت یکی از بچه هامون : لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ طرح 3 - کتابخونه - ماکت داخلی و خارجی تو این ماکت , باید طوری میشد که سقف طبقات برداشته میشد و داخل ماکت با مبلمان و سقف کاذب و کفسازس دیده میشد، لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ [/url] طرح 3 - کتابخونه - ماکت داخلی و خارجیتو این ماکت , باید طوری میشد که سقف طبقات برداشته میشد و داخل ماکت با مبلمان و سقف کاذب و کفسازس دیده میشد، لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام؛ ممنون بابته نظرت؛ این ماکت ماله 2 ساله پیشه، تو این مدت اینقدر جابجاش کردم؛ خراب شده، گوشه هاش وا شده، متریالش رو هم توضیح دادم چرا مقوا و... به نظرتون چه متریالی خوبه؟ متریالی که با توجه به اقلیم به فرم کار زیبایی خاص بدهد 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ كاراتون خيلي تميز بود خوشم اومد منم سعي ميكنم در اسرع وقت يه تاپيكي بزنمو عكساي ماكتاي خودمو دوستامو نشونتون بدم براي ايده گرفتن خيلي خوبه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ متریالی که با توجه به اقلیم به فرم کار زیبایی خاص بدهد درسته؛ اما مگه بجز فوم و چوب بالسا و مقوا ماکت و مقوا 400 گرم ؛ متریال دیگه ای هم هست؟ كاراتون خيلي تميز بود خوشم اومدمنم سعي ميكنم در اسرع وقت يه تاپيكي بزنمو عكساي ماكتاي خودمو دوستامو نشونتون بدم براي ايده گرفتن خيلي خوبه ممنون عزیزم؛ خیلی خوبه که بتونیم ماکتای زیاد ببینیم :shad: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ طرح 3 - کتابخونه - ماکت داخلی و خارجی تو این ماکت , باید طوری میشد که سقف طبقات برداشته میشد و داخل ماکت با مبلمان و سقف کاذب و کفسازس دیده میشد، اینم یه عکس دیگه از این ماکت؛ زمانی که سقفش روشه؛ لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ درسته؛ اما مگه بجز فوم و چوب بالسا و مقوا ماکت و مقوا 400 گرم ؛ متریال دیگه ای هم هست؟ ممنون عزیزم؛ خیلی خوبه که بتونیم ماکتای زیاد ببینیم :shad: سلام منظورم از متریال رنگ بدنه هست...مثلا می توانید فتوشاپی طراحی بعد بر روی ماکت استفاده کنید...انشالله موفق باشید همکار 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منظورم از متریال رنگ بدنه هست...مثلا می توانید فتوشاپی طراحی بعد بر روی ماکت استفاده کنید...انشالله موفق باشید همکار سلااام؛ آهان , فتوشاپیمن تا حالا همچین کاری ندیدم, به احتمال زیاد قشنگ میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ خیلی عالین واقعا مرسی :icon_gol: خواهش میکنم، اینو با چی ساخته با مقوا ماکت لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ خواهش میکنم، با مقوا ماکت برش لیزری؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ برش لیزری؟ نمیدونم گلم؛ این کار بچه های کلاسمون نبود؛نمایشگاه ماکتای کل دانشگاموون بود، نپرسیدم که لیزریه یا نه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده