* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ به ما هم یاد بدین دیگه نمیدونم چطور یاد بدم؟ اگه همینجا آموزششو بنویسم یاد میگیرین یا حتما باید خودمم درست کنم؛ عکساشو بذارم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چطور یاد بدم؟ اگه همینجا آموزششو بنویسم یاد میگیرین یا حتما باید خودمم درست کنم؛ عکساشو بذارم خب اگه خودتم گام به گام درست کنی خیلی بهتره ، یه طرح خیلی ساده هم شد اکشال نداره :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ماکتای خودم ساخت و ارائه 3 - ترم 3 - ماکت خانه آبشار مجبور شدم تو کمتر از 1 روز بسازمش ، واسه همین خوب نشد ؛ اما بالاترین نمره شد ماکت رو با چوب بالسا ساختم؛ رو بعضی جاها از برچسب استفاده کردم؛ برا پروفیل پنجره ها از چوب کبریت؛ و از تلق دودی برای شیشه ها لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ماکتای خودم ساخت و ارائه 3 - ترم 3 - ماکت خانه آبشار واسه سایتش هم، اول چند تا یونولیت رو رو مقوا ماکت گذاشتم، بعد یکم گواش آبی+ خاکستری رو تو آب مخلوط کردم؛ بعد کم کم رو پوستی رو با قلمو بزرگ رنگ کردم؛ اینطوری کاغذ پوستی نرم شد و هم رنگ گرفت؛ و وقتی که رو یونولیتا گذاشتم؛ حالت گرفت و خشک که شد حالت خوب داشت، واسه سنگ هم اسفنج رو تیکه تیکه کردم و رنگ زدم آخرش هم رو پوستی چسب ریختم و روش پودر سبز ریختم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که الان داری میگی آموزشه؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ماکتای خودم خب اینم ماکت ترم 4 ؛ طرح 1؛ پروژه مسکونی؛ پایینش هم دفتر وکالت خیلی براش زحمت کشیدم؛ جون مقوا ماکت رو سخته بریدنش، فوم هم قشنگ نیست؛ و مقوا 400 گرم فقط سفیدش تو بازاره؛ و چوب بالسا عرضش کمه؛ از فوم + مقوا فابریانو استفاده کردم اول فوم هارو برش دادم؛ بعد مقوا رو ؛ بعد مقوا رو ،روی فوم میچسبوندم؛اگه پنجره داشتم؛ بین فوم و مقوا پروفیلش رو میذاشتم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اینا که الان داری میگی آموزشه؟ نه ؛ فقط یه توضیح در مورد ماکتای خودمه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واسه نرده هاش هم از همون مقوا کرکره های که واسه سقفش گذاشتم استفاده کردم؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ماکتای من این یکی هم ماکت ترم 5 ، پروژه مسکونی( 3 واحد مسکونی + 1 واحد اداری) تو این ماکتم از چوب بالسا استفاده کردم واسه پروفیل پنجره از مقوا لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونستم این قدر هنر داری :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دوستم خیلی عکسا خوبن .مرسییییییییییی :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y فقط تو خونه آبشار، متوجه نشدم کاغذ پوستی مال کدوم بخششه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دوستم خیلی عکسا خوبن .مرسییییییییییی :hxh5v6h2nsqgyuf5c8yفقط تو خونه آبشار، متوجه نشدم کاغذ پوستی مال کدوم بخششه :icon_pf (34): گلم واسه سایتش، اونی که رنگ آبی نفتیه دیگه کلا سایت از کاغذ پوستیه رنگ شدست، چون خیس بود قشنگ حالت گرفت لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ عههه بالاخره یه دونه هم سقف صاف پیدا شد همش شیروونی بود آفرینننن...خیلی قشنگ شده درختهاش آماده گرفتی یا خودت درست کردی ؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ عههه بالاخره یه دونه هم سقف صاف پیدا شد همش شیروونی بود آفرینننن...خیلی قشنگ شده درختهاش آماده گرفتی یا خودت درست کردی ؟ :JC_thinking: آخهاینورا استادا میگن؛ سایت پلانو باید از شهر خودتون انتخاب کنین و مطالعات اولیه شهر خودتونو بررسی کنین ممنون عزیزم؛ درختاشو خواهرم قبلنا که کلاس گلسازی میرفت گرفته بود؛ دیگه سبد گلش قدیمی بود ؛نمیخواست؛ منم گل خشکاشو برداشتم از این گل خشکاست که تو گل فروشیا میفروشن، بوی بدی هم میده:icon_pf (34): بعد رو گل خشکاش رنگ گواش سبز زدم ؛ ( تو یه ظرف گواش سبز رو با یکم آب قاطی کردم؛ بعد گل خشک رو سرش رو تو ظرف گذاشتم ) لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ماکتای خودم خب اینم ماکت ترم 4 ؛ طرح 1؛ پروژه مسکونی؛ پایینش هم دفتر وکالت خیلی براش زحمت کشیدم؛ جون مقوا ماکت رو سخته بریدنش، فوم هم قشنگ نیست؛ و مقوا 400 گرم فقط سفیدش تو بازاره؛ و چوب بالسا عرضش کمه؛ از فوم + مقوا فابریانو استفاده کردم اول فوم هارو برش دادم؛ بعد مقوا رو ؛ بعد مقوا رو ،روی فوم میچسبوندم؛اگه پنجره داشتم؛ بین فوم و مقوا پروفیلش رو میذاشتم سلام خوبه فقط اگر کمی فارسی برش تمیزتر باشد بهتره مهندس...یه کوچولو هم اگر در انتخاب متریال دقت کنید کار زیباتر می شود...در کل خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده