Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ جدی؟ نمیدونم، برا من که سخت نیست؛ برا شماها سخته، خرج داره ها، من برا ماکت آخرم 150 هزار تومن خرج کردم واقعا؟ نمیشه از ساختن کلبه شروع کنیم که خرجش کم باشه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا؟ نمیشه از ساختن کلبه شروع کنیم که خرجش کم باشه ؟ باشه، کلبه با فوم, خرجش کمه، میشه 5 هزار تومن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ باشه، کلبه با فوم, خرجش کمه، میشه 5 هزار تومن این 5 هزار تومن دستمزد شماست یا هزینه خرید وسایل؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این 5 هزار تومن دستمزد شماست یا هزینه خرید وسایل؟ ببین دو تا فوم اندازه a3 باید بگیری میشه حدودا 5000 کاتر خوب 5000 چسب فوم : آهو 1500 یا آلمانی 3500 ، تلق واسه شیشه 200 من صلواتی آموزش میدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ببین دو تا فوم اندازه a3 باید بگیری میشه حدودا 5000 کاتر خوب 5000 چسب فوم : آهو 1500 یا آلمانی 3500 ، تلق واسه شیشه 200 من صلواتی آموزش میدم خب خوبه ، Im ready ، کلاسو شروع کنیم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید فرم ثبت نام کلاس ماکت سازی رو میشه به من هم بدین 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب خوبه ، Im ready ، کلاسو شروع کنیم ببخشید فرم ثبت نام کلاس ماکت سازی رو میشه به من هم بدین ثبت نام از فردا شروع میشه لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اینها گنبدهاش چطوری درست شده؟؟؟ دادن نجاری؟! سنگین نمیشه؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اینها گنبدهاش چطوری درست شده؟؟؟ دادن نجاری؟! سنگین نمیشه؟ اوهوم؛ دادن بیرون درست کردن براشون لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چقد حرفه اي... . خودشون ساختن يا دادن بيرون كلا...؟؟؟ چه درسي؟ترم چند؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چقد حرفه اي.... خودشون ساختن يا دادن بيرون كلا...؟؟؟ چه درسي؟ترم چند؟ کدوما؟؟؟ اینا عکسایه که تو این 3 سال دانشجویی گرفتم؛ عکسایه اولی ما همکلاسیامون نبود؛ دانشگاه نمایشگاه گذاشته بود؛ کار ترم 4 فکر کنم باشه، عکسایه آخر؛ مسکونی ها؛ مال همکلاسیام تو ترم 4 بود نمیدونم دادن بیرون یا نه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب بود....کلا" دید آدم باز می شه می بینه هر کسی چه جوری کار می کنه و تنوع زیاده. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی خوب بود....کلا" دید آدم باز می شه می بینه هر کسی چه جوری کار می کنه و تنوع زیاده. من خودم واسه طرح 1 , یه کار عجیب و سختی برا درست کردن ماکت مسکونی انجام دادم ؛ عکسشو میذارم و توضیحشم میدم، استادمون خیلی خوشش اومده بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ بسی زیبا بووود از همش تشکر میکردی دیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده