Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ووووواااااای چقد باحالن، خیلی دوس دارم ازین کارا، نمیشه آموزششو بذارین ما هم یاد بگیریم ؟؟؟؟!!!! مسابقه نداره تو کشور؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ووووواااااای چقد باحالن، خیلی دوس دارم ازین کارا، نمیشه آموزششو بذارین ما هم یاد بگیریم ؟؟؟؟!!!! مسابقه نداره تو کشور؟ اینا حالا برا ترمای اوله ؛ خیلی خوب نشدن؛ واسه ترمای جدید رو هم میذارم؛ آموزش رو هم فکر کنم باشه تو تالار، بسنگی داره با چی ماکتو بسازیم؛ چوب بالسا و مقوا ماکت و فوم یا مقوا 400 گرم؛ بیشتر واسه ماکت سازی استفاده میشه، ما برا ماکت سازی از نماها چند تا پرینت میگیریم؛ مثلا اگه مقیاس 1:100 باشه ماکت، نما رو پرینت میگیریم؛ بعد مثلا نمای شمالی رو کاغذشو پشتشو چسب کاغذ یکم میزنیم، میذاریم رو چوب بالسا( یا مقوا ماکت و...) بعد اگه تو نما پنجره داریم؛ اون قشمت رو با کاتر برش میدیم؛دور دیوارا رو برش میدیم, تیکه تیکه هرکدوم رو که برش دادیم؛ مثل پازل به هم میچسبونیم؛ به همین راحتیم نیست، کلی خلاصه گفتم نمیدونم مسابقه داره یا نه اما معمولا نمایشگاه میذارن برا کارا و به بهترین جایزه میدن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اینا حالا برا ترمای اوله ؛ خیلی خوب نشدن؛ واسه ترمای جدید رو هم میذارم؛ آموزش رو هم فکر کنم باشه تو تالار، بسنگی داره با چی ماکتو بسازیم؛ چوب بالسا و مقوا ماکت و فوم یا مقوا 400 گرم؛ بیشتر واسه ماکت سازی استفاده میشه، ما برا ماکت سازی از نماها چند تا پرینت میگیریم؛ مثلا اگه مقیاس 1:100 باشه ماکت، نما رو پرینت میگیریم؛ بعد مثلا نمای شمالی رو کاغذشو پشتشو چسب کاغذ یکم میزنیم، میذاریم رو چوب بالسا( یا مقوا ماکت و...) بعد اگه تو نما پنجره داریم؛ اون قشمت رو با کاتر برش میدیم؛دور دیوارا رو برش میدیم, تیکه تیکه هرکدوم رو که برش دادیم؛ مثل پازل به هم میچسبونیم؛ به همین راحتیم نیست، کلی خلاصه گفتم نمیدونم مسابقه داره یا نه اما معمولا نمایشگاه میذارن برا کارا و به بهترین جایزه میدن فک کنم اگه یه کلاس آموزشی بذارید که ما بتونیم مرحله به مرحله باهاش بریم جلو و یاد بگیریم، خیلیا دوس داشته باشن که یاد بگیرن :62izy85: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم اگه یه کلاس آموزشی بذارید که ما بتونیم مرحله به مرحله باهاش بریم جلو و یاد بگیریم، خیلیا دوس داشته باشن که یاد بگیرن :62izy85: جدی؟ نمیدونم، برا من که سخت نیست؛ برا شماها سخته، خرج داره ها، من برا ماکت آخرم 150 هزار تومن خرج کردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده