* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ، تو این تاپپک نمونه کارهای ماکت و پوستر و... دانشگاه گیلان رو میزارم ، چند ماه پیش این کارا رو از وبلاگ دانشگاه گیلان برداشته بودم و گفته بودم خودشون بیان و با نام خودشون کاراشون رو اینجا بزارن اما خبری ازشون نشد ، با ذکر منبع کاراشون رو میذارم امیدوارم مفید باشه (البته تازگی که به وبلاگشون سر زدم دیدم تمام عکساشون پریده بود ) هتل : دانشکده معماری و هنر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ دانشکده معماری و هنر دانشکده معماری و هنر لینک به دیدگاه
tinijoon 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ طرح 4 - موضوع : هتل - مقیاس : 1:200 سلام دوستان یه سوال : درختای این ماکت چجوری و از چی ساخته شده ؟ از کجا میشه موادشو پیدا کرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه سوال : درختای این ماکت چجوری و از چی ساخته شده ؟ از کجا میشه موادشو پیدا کرد ؟ سلام با یه تیکه مقوا! بصورت نوارای باریک برش بزن بعد از چند قسمت تاش کن تا شبیه درخت بشه! 6 لینک به دیدگاه
lucy1030 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستال ی سئوال : وقتی مقوا رو با لیرز برش میزنیم چیکار کنیم که سیاه و کثیف نشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
rezvan salari 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۷ دوستان میشه کمک کنید من ترم یک معماریم و باید ماکت حرکت کنتراست و ریتم وبسازم ولی ایده ای به ذهنم نمیرسه میشه راهنماییم کنید استادمون فقط به صورت خلاصه توضیح داد تقریبا کل کلاس گیجن واسه ساختن ممنون میشم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ در در 26 دی 1394 در 11:47، lucy1030 گفته است : سلام دوستال ی سئوال : وقتی مقوا رو با لیرز برش میزنیم چیکار کنیم که سیاه و کثیف نشه ؟ اكثرا كه سياه نميشه احتمالا از ليزر بوده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده