* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2013 سلام ، تو این تاپپک نمونه کارهای ماکت و پوستر و... دانشگاه گیلان رو میزارم ، چند ماه پیش این کارا رو از وبلاگ دانشگاه گیلان برداشته بودم و گفته بودم خودشون بیان و با نام خودشون کاراشون رو اینجا بزارن اما خبری ازشون نشد ، با ذکر منبع کاراشون رو میذارم امیدوارم مفید باشه (البته تازگی که به وبلاگشون سر زدم دیدم تمام عکساشون پریده بود ) هتل : دانشکده معماری و هنر
tinijoon 12 ارسال شده در 2 مهر، 2014 طرح 4 - موضوع : هتل - مقیاس : 1:200 سلام دوستان یه سوال : درختای این ماکت چجوری و از چی ساخته شده ؟ از کجا میشه موادشو پیدا کرد ؟ 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 2 مهر، 2014 سلام دوستان یه سوال : درختای این ماکت چجوری و از چی ساخته شده ؟ از کجا میشه موادشو پیدا کرد ؟ سلام با یه تیکه مقوا! بصورت نوارای باریک برش بزن بعد از چند قسمت تاش کن تا شبیه درخت بشه! 6
lucy1030 12 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 سلام دوستال ی سئوال : وقتی مقوا رو با لیرز برش میزنیم چیکار کنیم که سیاه و کثیف نشه ؟ 1
rezvan salari 16 ارسال شده در 9 دی، 2018 دوستان میشه کمک کنید من ترم یک معماریم و باید ماکت حرکت کنتراست و ریتم وبسازم ولی ایده ای به ذهنم نمیرسه میشه راهنماییم کنید استادمون فقط به صورت خلاصه توضیح داد تقریبا کل کلاس گیجن واسه ساختن ممنون میشم کمکم کنید 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 دی، 2018 در در 26 دی 1394 در 11:47، lucy1030 گفته است : سلام دوستال ی سئوال : وقتی مقوا رو با لیرز برش میزنیم چیکار کنیم که سیاه و کثیف نشه ؟ اكثرا كه سياه نميشه احتمالا از ليزر بوده
ارسال های توصیه شده