* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 به ما هم یاد بدین دیگه نمیدونم چطور یاد بدم؟ اگه همینجا آموزششو بنویسم یاد میگیرین یا حتما باید خودمم درست کنم؛ عکساشو بذارم
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 نمیدونم چطور یاد بدم؟ اگه همینجا آموزششو بنویسم یاد میگیرین یا حتما باید خودمم درست کنم؛ عکساشو بذارم خب اگه خودتم گام به گام درست کنی خیلی بهتره ، یه طرح خیلی ساده هم شد اکشال نداره :girl_blush2: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ماکتای خودم ساخت و ارائه 3 - ترم 3 - ماکت خانه آبشار مجبور شدم تو کمتر از 1 روز بسازمش ، واسه همین خوب نشد ؛ اما بالاترین نمره شد ماکت رو با چوب بالسا ساختم؛ رو بعضی جاها از برچسب استفاده کردم؛ برا پروفیل پنجره ها از چوب کبریت؛ و از تلق دودی برای شیشه ها
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ماکتای خودم ساخت و ارائه 3 - ترم 3 - ماکت خانه آبشار واسه سایتش هم، اول چند تا یونولیت رو رو مقوا ماکت گذاشتم، بعد یکم گواش آبی+ خاکستری رو تو آب مخلوط کردم؛ بعد کم کم رو پوستی رو با قلمو بزرگ رنگ کردم؛ اینطوری کاغذ پوستی نرم شد و هم رنگ گرفت؛ و وقتی که رو یونولیتا گذاشتم؛ حالت گرفت و خشک که شد حالت خوب داشت، واسه سنگ هم اسفنج رو تیکه تیکه کردم و رنگ زدم آخرش هم رو پوستی چسب ریختم و روش پودر سبز ریختم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ماکتای خودم خب اینم ماکت ترم 4 ؛ طرح 1؛ پروژه مسکونی؛ پایینش هم دفتر وکالت خیلی براش زحمت کشیدم؛ جون مقوا ماکت رو سخته بریدنش، فوم هم قشنگ نیست؛ و مقوا 400 گرم فقط سفیدش تو بازاره؛ و چوب بالسا عرضش کمه؛ از فوم + مقوا فابریانو استفاده کردم اول فوم هارو برش دادم؛ بعد مقوا رو ؛ بعد مقوا رو ،روی فوم میچسبوندم؛اگه پنجره داشتم؛ بین فوم و مقوا پروفیلش رو میذاشتم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 اینا که الان داری میگی آموزشه؟ نه ؛ فقط یه توضیح در مورد ماکتای خودمه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 واسه نرده هاش هم از همون مقوا کرکره های که واسه سقفش گذاشتم استفاده کردم؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ماکتای من این یکی هم ماکت ترم 5 ، پروژه مسکونی( 3 واحد مسکونی + 1 واحد اداری) تو این ماکتم از چوب بالسا استفاده کردم واسه پروفیل پنجره از مقوا
سـارا 20071 ارسال شده در 27 آبان، 2011 دوستم خیلی عکسا خوبن .مرسییییییییییی :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y فقط تو خونه آبشار، متوجه نشدم کاغذ پوستی مال کدوم بخششه :icon_pf (34):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 دوستم خیلی عکسا خوبن .مرسییییییییییی :hxh5v6h2nsqgyuf5c8yفقط تو خونه آبشار، متوجه نشدم کاغذ پوستی مال کدوم بخششه :icon_pf (34): گلم واسه سایتش، اونی که رنگ آبی نفتیه دیگه کلا سایت از کاغذ پوستیه رنگ شدست، چون خیس بود قشنگ حالت گرفت
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 3 آذر، 2011 عههه بالاخره یه دونه هم سقف صاف پیدا شد همش شیروونی بود آفرینننن...خیلی قشنگ شده درختهاش آماده گرفتی یا خودت درست کردی ؟ :JC_thinking: 6
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2011 عههه بالاخره یه دونه هم سقف صاف پیدا شد همش شیروونی بود آفرینننن...خیلی قشنگ شده درختهاش آماده گرفتی یا خودت درست کردی ؟ :JC_thinking: آخهاینورا استادا میگن؛ سایت پلانو باید از شهر خودتون انتخاب کنین و مطالعات اولیه شهر خودتونو بررسی کنین ممنون عزیزم؛ درختاشو خواهرم قبلنا که کلاس گلسازی میرفت گرفته بود؛ دیگه سبد گلش قدیمی بود ؛نمیخواست؛ منم گل خشکاشو برداشتم از این گل خشکاست که تو گل فروشیا میفروشن، بوی بدی هم میده:icon_pf (34): بعد رو گل خشکاش رنگ گواش سبز زدم ؛ ( تو یه ظرف گواش سبز رو با یکم آب قاطی کردم؛ بعد گل خشک رو سرش رو تو ظرف گذاشتم )
jentleman_arch 284 ارسال شده در 3 آذر، 2011 ماکتای خودم خب اینم ماکت ترم 4 ؛ طرح 1؛ پروژه مسکونی؛ پایینش هم دفتر وکالت خیلی براش زحمت کشیدم؛ جون مقوا ماکت رو سخته بریدنش، فوم هم قشنگ نیست؛ و مقوا 400 گرم فقط سفیدش تو بازاره؛ و چوب بالسا عرضش کمه؛ از فوم + مقوا فابریانو استفاده کردم اول فوم هارو برش دادم؛ بعد مقوا رو ؛ بعد مقوا رو ،روی فوم میچسبوندم؛اگه پنجره داشتم؛ بین فوم و مقوا پروفیلش رو میذاشتم سلام خوبه فقط اگر کمی فارسی برش تمیزتر باشد بهتره مهندس...یه کوچولو هم اگر در انتخاب متریال دقت کنید کار زیباتر می شود...در کل خوبه 1
ارسال های توصیه شده