Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ جرج جرج بشتابید بشتابید:girl_yes2: بی زحمت دو کیلو جرج از رو سوا کنین،امشب مهمون داریم. درهم نمیخواما..... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بی زحمت دو کیلو جرج از رو سوا کنین،امشب مهمون داریم. درهم نمیخواما..... دلش ازم گرفته... باید دلشو بدست بیارم... حیف نیست اخه...اونم کی جرج...اونم از نوع کلونی...:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ به جانی دپ رای بدید:girl_yes2: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دلش ازم گرفته... باید دلشو بدست بیارم... حیف نیست اخه...اونم کی جرج...اونم از نوع کلونی...:girl_in_dreams: دل جرج ازت گرفته؟ :w874: همه کلونی ها را یه جا میخرم،اخرش چند؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من به جانی دپ و تام هنکس رای دادم بازی همشون خوبه ولی اگه میخواستم بیشتر به بازی رای بدم تا جذابیت ،راسل کرو رو هم اضافه میکردم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دل جرج ازت گرفته؟ :w874: همه کلونی ها را یه جا میخرم،اخرش چند؟ نخیر فروشی نیست جرج خودمه...:84eb3ampc0vsywihe0i 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خانوما و آقایون تبلیغات ممنوعه انتخابات باید در نهایت عدالت و مساوات و سیف!! برگذار بشه لطفا رعایت کنید:mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه تعرفشو شنیدم فقط. خب اگه واقعن این قد شیفته این آدمی بهت توصیه می کنم حتما حتما 5 تا سیزن اول این سریال رو که توش بازی کرده ببینی. حتما بهتر از من می دونی که اصلا با همین سریال معروف شد. جزو بازیگرای نامبروان من نیست ولی واقعا توی این سریال از نظرم خیلی فوق العاده بود. از سیزن 6 که رفت بیرون واقعا جای خالیش حس می شد. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خوشم میاد آل و جانی در صدرن 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من موندم شما راسل کرو رو ول کردین به کی ها رای ممیدین ...بابا بازیگر نقش اول گلادیاتور .... فیلم رابین هود ......این مرد معرکه است به این رای بدین :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جانی دپ اگه دختر بود خودم می گرفتمش 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به درخواست یک سری از بانوان انجمن قصد بر این شد نظرسنجی عوض بشه و افراد مناسبتری برای بهترین های مرد انتخاب بشه..... لطفا فقط بر اساس ظاهر رای ندین، بیشتر ملاکتون بازی های خوبشون باشه لطفا حداکثر به 4 بازیگر رای بدید اینا قراره با بهترینای زن که انتخاب کردین ازدواج کنن...دقت کنید . . . . :mornincoffee: جذابیت معمولا واسه ظاهر هست و قضاوت از روی بازی بر میگرده به انتخاب واسه بهترین بازیگر مرد. اینطور فکر نمیکنی؟اگه قرار باشه به بازی اینها رای بدیم که باید یه فیلم ازشون نام ببری 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من نظرم به نظر اکثریت نزدیک تره به ترتیب از بازیگرای زیر خوشم میاد 1-برد پیت 2-ال پاچینو 3-رابرت دنیرو 4-آلن دولن بازیهاشون محشره 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ George Clooney Brad Pit Tom Cruise Johny Depp 1 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ جانی دپاگه دختر بود خودم می گرفتمش الله الاکبر لا الله الا الله :zadan: 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ واقعا خنده داره آنتونیو باندراس رو با براندوی کبیر مقایسه کنید. براندو نابغه ی بازیگری بود. و قابل مقایسه با اینای دیگه نیست. البته باید یک نکته هم بگم شاید دوستان کمتر ازش فیلم دیده باشن. 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ حاج آقا تام هنکس رو دلی دوست می داریم 5 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ قطعا شماره 1. که واقعا یکه ولی منRussell Crowe رو بابت فیلماش خیلی دوس دارم.و نوع بازیش. 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ راسل کرو .. عین پرویز پرستویی خودمونه باید به فیلمهاش نگاه کنی.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده