سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آل پاچینو دنیرو جانی دپ راسل کرو لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ فقط جرج ... فقط فقط؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر واقعیت را بگم،من از بچگی تا الان همیشه عاشق یک بازیگر بودم.... بقیه بازیگرها را در مقاطع خاصی از زندگی دوستشان داشتم. اما آمیتاب باچان،از کودکی در ذهن من بوده و هنوز هم هست. امیدوارم همیشه سلامت باشه. 4 لینک به دیدگاه
yasaman_798 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من به : جناب آل پاچینو پسر خاله جانی پسرعمه نیکلاس داداشی برد رای دادم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر واقعیت را بگم،من از بچگی تا الان همیشه عاشق یک بازیگر بودم.... بقیه بازیگرها را در مقاطع خاصی از زندگی دوستشان داشتم. اما آمیتاب باچان،از کودکی در ذهن من بوده و هنوز هم هست. امیدوارم همیشه سلامت باشه. واقعا؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ Al Pacino Johny Depp George Clooney Tom Hanks Marlon Brando Robert De Niro من واقعا نمیتونم بین اینا انتخاب کنم چرا منو تو این موقعیت میذارید؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا؟؟؟؟:jawdrop: چرا تعجب کردی؟ خوب من قسمتی از زندگیم در هند بوده،برام فرهنگشون جذاب و جالب بود. از اونجا خیلی درس ها تو زندگی گرفتم. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چرا تعجب کردی؟ خوب من قسمتی از زندگیم در هند بوده،برام فرهنگشون جذاب و جالب بود. از اونجا خیلی درس ها تو زندگی گرفتم. تعجبم به خاطر سطح هنری سینمای بالیوود و بازیگراش بود...باقیش دیگه مربوط به موضوع نمیشه! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ تعجبم به خاطر سطح هنری سینمای بالیوود و بازیگراش بود...باقیش دیگه مربوط به موضوع نمیشه! سطح بازیگری آمیتاب باچان خیلی بالاست،بازیگر نسلهاست.... هم میتونه اشکت را در بیاره هم باعث خنده ات بشه،من همچین بازیگری ندیدم. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سطح بازیگری آمیتاب باچان خیلی بالاست،بازیگر نسلهاست.... هم میتونه اشکت را در بیاره هم باعث خنده ات بشه،من همچین بازیگری ندیدم. خب معیار مقایسه ها فرق داره 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ به امیتاب باچان میگن ال پاچینو هند 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ به امیتاب باچان میگن ال پاچینو هند حالا کیف کردی،چرا آل پاچینو و آمیتاب در صدر جدول برترین انتخاب های من هستند. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آل پاچینو رو با کسی مقایسه نکنید :w00: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آل پاچینو رو با کسی مقایسه نکنید :w00: دیگه آل پاچین،آل پاچین نکن..... اینها متعلق به من هستند و من آل پاچین و آمیتاب را میذارم در یک ترازو. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ منم آمیتا باچانو دارم ...از قدش خیلی خوشم میاد! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه آل پاچین،آل پاچین نکن..... اینها متعلق به من هستند و من آل پاچین و آمیتاب را میذارم در یک ترازو. آل نامبر وان منه!حیف که سن بابابزرگ منو داره!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آل نامبر وان منه!حیف که سن بابابزرگ منو داره!! واه واه واه...... چه سریع هم برای من صمیمی میشه و طرف را به اسم کوچیک صدا میزنه،میگه آل .... باید میگفتی سرورم،جناب آقای پاچینو،نامبر وان من هستند. البته شنیدم راننده جوون خانم میخواد که دست به فرمونش خوب باشه،بتونه تندر 90 هم برونه. میری راننده مسیو پاچینو بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ واه واه واه...... چه سریع هم برای من صمیمی میشه و طرف را به اسم کوچیک صدا میزنه،میگه آل .... باید میگفتی سرورم،جناب آقای پاچینو،نامبر وان من هستند. البته شنیدم راننده جوون خانم میخواد که دست به فرمونش خوب باشه،بتونه تندر 90 هم برونه. میری راننده مسیو پاچینو بشی؟ سرورم؟؟؟واه واه خود خدا هم بیاد پایین من اینجوری صداش نمیکنم! نخیر!زن هم بخواد زنش نمیشم چه برسه به راننده :w00: مگه الکیه؟! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سرورم؟؟؟واه واه خود خدا هم بیاد پایین من اینجوری صداش نمیکنم! نخیر!زن هم بخواد زنش نمیشم چه برسه به راننده :w00: مگه الکیه؟! از یانگوم یا بانو سوسانو،موقعیت بالاتری داری؟ همیشه میگفتند چشم سرورم. تو هم باید بگی چشم سرورم پاچینوی بزرگ. پاچینو زن نمیخواد،کنیز میخواد،حاضری بسم الله بریم کلیسا خطبه عقدتون را بخونم.:w645: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده