Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اگر واقعیت را بگم،من از بچگی تا الان همیشه عاشق یک بازیگر بودم.... بقیه بازیگرها را در مقاطع خاصی از زندگی دوستشان داشتم. اما آمیتاب باچان،از کودکی در ذهن من بوده و هنوز هم هست. امیدوارم همیشه سلامت باشه. 4
yasaman_798 21 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من به : جناب آل پاچینو پسر خاله جانی پسرعمه نیکلاس داداشی برد رای دادم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اگر واقعیت را بگم،من از بچگی تا الان همیشه عاشق یک بازیگر بودم.... بقیه بازیگرها را در مقاطع خاصی از زندگی دوستشان داشتم. اما آمیتاب باچان،از کودکی در ذهن من بوده و هنوز هم هست. امیدوارم همیشه سلامت باشه. واقعا؟؟؟؟:jawdrop: 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 Al Pacino Johny Depp George Clooney Tom Hanks Marlon Brando Robert De Niro من واقعا نمیتونم بین اینا انتخاب کنم چرا منو تو این موقعیت میذارید؟:w00: 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 واقعا؟؟؟؟:jawdrop: چرا تعجب کردی؟ خوب من قسمتی از زندگیم در هند بوده،برام فرهنگشون جذاب و جالب بود. از اونجا خیلی درس ها تو زندگی گرفتم. 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 چرا تعجب کردی؟ خوب من قسمتی از زندگیم در هند بوده،برام فرهنگشون جذاب و جالب بود. از اونجا خیلی درس ها تو زندگی گرفتم. تعجبم به خاطر سطح هنری سینمای بالیوود و بازیگراش بود...باقیش دیگه مربوط به موضوع نمیشه! 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 تعجبم به خاطر سطح هنری سینمای بالیوود و بازیگراش بود...باقیش دیگه مربوط به موضوع نمیشه! سطح بازیگری آمیتاب باچان خیلی بالاست،بازیگر نسلهاست.... هم میتونه اشکت را در بیاره هم باعث خنده ات بشه،من همچین بازیگری ندیدم. 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 سطح بازیگری آمیتاب باچان خیلی بالاست،بازیگر نسلهاست.... هم میتونه اشکت را در بیاره هم باعث خنده ات بشه،من همچین بازیگری ندیدم. خب معیار مقایسه ها فرق داره 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 به امیتاب باچان میگن ال پاچینو هند حالا کیف کردی،چرا آل پاچینو و آمیتاب در صدر جدول برترین انتخاب های من هستند.
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 آل پاچینو رو با کسی مقایسه نکنید :w00: دیگه آل پاچین،آل پاچین نکن..... اینها متعلق به من هستند و من آل پاچین و آمیتاب را میذارم در یک ترازو. 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 دیگه آل پاچین،آل پاچین نکن..... اینها متعلق به من هستند و من آل پاچین و آمیتاب را میذارم در یک ترازو. آل نامبر وان منه!حیف که سن بابابزرگ منو داره!! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 آل نامبر وان منه!حیف که سن بابابزرگ منو داره!! واه واه واه...... چه سریع هم برای من صمیمی میشه و طرف را به اسم کوچیک صدا میزنه،میگه آل .... باید میگفتی سرورم،جناب آقای پاچینو،نامبر وان من هستند. البته شنیدم راننده جوون خانم میخواد که دست به فرمونش خوب باشه،بتونه تندر 90 هم برونه. میری راننده مسیو پاچینو بشی؟ 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 22 آبان، 2011 واه واه واه...... چه سریع هم برای من صمیمی میشه و طرف را به اسم کوچیک صدا میزنه،میگه آل .... باید میگفتی سرورم،جناب آقای پاچینو،نامبر وان من هستند. البته شنیدم راننده جوون خانم میخواد که دست به فرمونش خوب باشه،بتونه تندر 90 هم برونه. میری راننده مسیو پاچینو بشی؟ سرورم؟؟؟واه واه خود خدا هم بیاد پایین من اینجوری صداش نمیکنم! نخیر!زن هم بخواد زنش نمیشم چه برسه به راننده :w00: مگه الکیه؟! 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 آبان، 2011 سرورم؟؟؟واه واه خود خدا هم بیاد پایین من اینجوری صداش نمیکنم! نخیر!زن هم بخواد زنش نمیشم چه برسه به راننده :w00: مگه الکیه؟! از یانگوم یا بانو سوسانو،موقعیت بالاتری داری؟ همیشه میگفتند چشم سرورم. تو هم باید بگی چشم سرورم پاچینوی بزرگ. پاچینو زن نمیخواد،کنیز میخواد،حاضری بسم الله بریم کلیسا خطبه عقدتون را بخونم.:w645: 2
ارسال های توصیه شده