HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ای باباعجب به خودت میگیری هاااا اگه منظورم شما بودید که اسم می آوردم ولی اونطوری که اعلام شده بود بیشتر از 15 نفر بودند... اصلا من نمره خودم رو میخوام بدونم.. جبااا قرار بود کلا جدول رو بذاره :ws6: الان دیگه دوست نداره بذاره،چی میگی تو اصن؟ یه بار اول شدی هاپوکوندی خودتو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ الان دیگه دوست نداره بذاره،چی میگی تو اصن؟یه بار اول شدی هاپوکوندی خودتو نامرد!!! باید بذاره... مگه اینکه با هم صحبتهای پشت پرده کرده باشید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نامرد!!!باید بذاره... مگه اینکه با هم صحبتهای پشت پرده کرده باشید ای خدا از دست این اسماعیل مهم اینه که تو اول شدی دیگهول کن جدول مَدوَلُ اصن جدولش یه ردیف و ی ستون داره اونم تویی خوبه؟ صحبت چی آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ای خدا از دست این اسماعیلمهم اینه که تو اول شدی دیگهول کن جدول مَدوَلُ اصن جدولش یه ردیف و ی ستون داره اونم تویی خوبه؟ صحبت چی آخه؟ کوفت باید بذاره 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ محض احتیاط خودتی چی میگی تو؟:w00: از من تشکر کرده! :w00: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چی میگی تو؟:w00:از من تشکر کرده! :w00: خوب نفهمیدم چی گفتی زیرنویس میکردی خووو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده