EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام اولین دوره مسابقات هماهنگ مکانیک سیالات به خووبی و با نظم خوبی برای اولین بار به صورت آنلاین برگزار شد. همونطور که وعده داده شده بود قصد داریم این آزمون رو به صورت هدفمند برگزار کنیم تا علاوه بر ارتقای سطح علمی تالار،تبلیغی برای این تالار در دیگر فروم ها باشد. جوایز اعلام شده به شرح زیر است: نفر اول:500 امتیاز + علامت دانشجوی نخبه برای 1 ماه نفر دوم:350 امتیاز نفر سوم:250 امتیاز حال به معرفی نفرات برتر می پردازیم: :w31::w330::w14::w14: نفر اول: جناب آقای مهندس بوستانی Mr.Specific :icon_pf (19)::TAEL_SmileyCente: نفر دوم: آقای مهندس Vahid88 نفرات سوم: آقای مهندس حمید سی اف دی HaMiD.CFD خانم مهندس Somayeh_mech87 :flowerysmile: :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::w70: :w70: 21 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به همگی شما دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم شاهد موفقیت های روز افزونتون در دنیای واقعی باشیم. همچنین جا داره از برگزار کنندگان این مسابقه هم تشکر ویژه ای بکنم که دورادور شاهد زحماتشون بودم. 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من به همه این عزیزان تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ منم به هر 4 نفر تبریک می گم 4 تا گل برای هر نفر :icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ پس بقیه نفرات چی؟؟ جدول کجا رفت؟؟ امتیازات چی شدند؟؟ 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از برگزاری این سنجش عمومی که در من(به شخصه)جرقه ای ایجاد کرد... محک خوبی وبود و باعث شد از این به بعد دقیقتر و عمقی تر مطالب رو مطالعه کنم 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ پس بقیه نفرات چی؟؟جدول کجا رفت؟؟ امتیازات چی شدند؟؟ :banel_smiley_4: میدونم که منظورتون شخص شخیص بنده است:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:میدونم که منظورتون شخص شخیص بنده است:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: پیشنهاد میشه دور دوم جبران کنید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:میدونم که منظورتون شخص شخیص بنده است:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: ای بابا عجب به خودت میگیری هاااا اگه منظورم شما بودید که اسم می آوردم ولی اونطوری که اعلام شده بود بیشتر از 15 نفر بودند... اصلا من نمره خودم رو میخوام بدونم.. جبااا قرار بود کلا جدول رو بذاره :ws6: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ای باباعجب به خودت میگیری هاااا اگه منظورم شما بودید که اسم می آوردم ولی اونطوری که اعلام شده بود بیشتر از 15 نفر بودند... اصلا من نمره خودم رو میخوام بدونم.. جبااا قرار بود کلا جدول رو بذاره :ws6: مگه نمره خودتون رو نمیدونید:167: در ضمن یک پیام تهدید آمیز در پروفایل من گذاشتید از اینا بگذریم....جدولی چیزی ندارید که آخرین رتبه های قبولی ارشد در دانشگاه های سراسری سال گذشته رو مشخص کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از برگزاري مسابقه.اصلا فكرشو نميكردم سوم شم.مرسيييييييييييييي 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مگه نمره خودتون رو نمیدونید:167:در ضمن یک پیام تهدید آمیز در پروفایل من گذاشتید از اینا بگذریم....جدولی چیزی ندارید که آخرین رتبه های قبولی ارشد در دانشگاه های سراسری سال گذشته رو مشخص کنه؟ نمره منو که زده بود 112 قبل از اینکه جوابا ویرایش بشه البته حالا نمیدونم در تصحیح مجدد چند شد. پیغام تهدید آمیز نبود که.. انذار بود نه والا.. ولی دوست من، امین، hamin913، اون درشون... با اکسل هم دارشون... 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ به همگی شما دوستان تبریک عرض میکنم و امیدوارم شاهد موفقیت های روز افزونتون در دنیای واقعی باشیم. همچنین جا داره از برگزار کنندگان این مسابقه هم تشکر ویژه ای بکنم که دورادور شاهد زحماتشون بودم. من به همه این عزیزان تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم منم به هر 4 نفر تبریک می گم 4 تا گل برای هر نفر:icon_gol::icon_gol: تبریک به هر چهار دوست عزیز ممنون از همه دوستان عزیز لطف دارید من هم برای همه دوستان عزیز آرزوی خوشبختی و سعادت در در تمام مراحل زندگی رو دارم با تشکر از برگزاری این سنجش عمومی که در من(به شخصه)جرقه ای ایجاد کرد...محک خوبی وبود و باعث شد از این به بعد دقیقتر و عمقی تر مطالب رو مطالعه کنم برای من هم درس خوبی شد که همواره مطالعه داشته باشم و سعی کنم نقاط ضعفم رو از بین ببرم یا حداقل کمرنگ کنم. در ضمن به مهندس بوستانی وحمید عزیز و سمیه خانم هم تبریک میگم. 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستان عزیز لطف دارید من هم برای همه دوستان عزیز آرزوی خوشبختی و سعادت در در تمام مراحل زندگی رو دارم برای من هم درس خوبی شد که همواره مطالعه داشته باشم و سعی کنم نقاط ضعفم رو از بین ببرم یا حداقل کمرنگ کنم. در ضمن به مهندس بوستانی وحمید عزیز و سمیه خانم هم تبریک میگم. مرسی وحید جان :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اسمال....بورنونان گلسین! محض احتیاط خودتی 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از برگزاري مسابقه.اصلا فكرشو نميكردم سوم شم.مرسيييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده