m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک جناب قائم مقام فراهانی ان شا الله بری برای قهرمانی!!!!:w410: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مثل قائم مقام فراهانی رگ دستت را در حمام نزنند.... حواست به اسماعیل باشد،او میتواند نزد جاوید زیر آبت را بزند و حکم قتلت را از او بگیرد. 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مثل قائم مقام فراهانی رگ دستت را در حمام نزنند.... حواست به اسماعیل باشد،او میتواند نزد جاوید زیر آبت را بزند و حکم قتلت را از او بگیرد. پایه های حکومت رو سست میکنی؟؟ 8 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مثل قائم مقام فراهانی رگ دستت را در حمام نزنند.... حواست به اسماعیل باشد،او میتواند نزد جاوید زیر آبت را بزند و حکم قتلت را از او بگیرد. داشتیم حاج اسی اتفاقا حکم قتل قائم مقام فراهانی را در حالت مستی از شاه گرفتند ولی الان ماه رمضان هستش و نمیشه مست بود قرعه شانس به نام علی زده شد 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا قائم مقام حداقل 4 صباحی در کنار پادشاه بود اخه دلتون میاد من ناکام بشم ؟ 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا قائم مقام حداقل 4 صباحی در کنار پادشاه بود اخه دلتون میاد من ناکام بشم ؟ من که به شخصه مشکلی ندارم 5 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا قائم مقام حداقل 4 صباحی در کنار پادشاه بود اخه دلتون میاد من ناکام بشم ؟ تو معتمد شاه هستی دادا کسی نمیتونه زیراب تورو بزنه:167: تو ثابت شده ای مرد بزرگ 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا قائم مقام حداقل 4 صباحی در کنار پادشاه بود اخه دلتون میاد من ناکام بشم ؟ منم با این منصب شما موافقم..اگه شما هم هوای ما رو داشته باشی و یه پستی به ما بدی..ما هم هوادار شما خواهیم بود..وگرنه ما میریم هوادار گروه انحرافی میشیم یا ..... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و اسپم کنندگان را عذابی بزرگ در انتظار است.... و هیچ تاپیکی به نتیجه نرسد مگر آنکه به اسپم کشیده شود!! 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و باج گیرندگان و جریان توربولنتیان را به اخراجی الیم بشارت ده !!! ( سوره ی مکانیک - ایه ی قائم مقام )!! و اسپم کنندگان از خودمونند !!! ( همون سوره - ایه ی بعدی ) 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و آنگاه که اسی بزر نفاق را برمیان ریخت، آزمایشی سخت در انتظار شماست!! 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و ما اسی را مهلت دادیم تا در میان شما کاربران عادی بیاید و شما را وسوسه کند همانا که وسوسه کنندگان همان رانده شدگانند و همانا انان که از اسی پیروی کنند توسط ممد ادمینیان مجازات میشوند , خفن !!! ( سوره ی اخر - پاراگراف دوم !!! ) 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ما شما را بشارت می دهیم به راهی روشن... نیکی کنید.... که ما نیکوکاران را دوست داریم. علم را نشر دهید که زکات علم نشر آن است. 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا همه دیگه همه از خودشون آیه نازل میکنند والللللللللا به این نوناشون 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا همه دیگه همه از خودشون آیه نازل میکنند والللللللللا به این نوناشون والا بخدا با این نوناشون آیه نتونستی نازل کنی زدی به کوچه علی چپ دست؟؟ 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و ما آیه رو همینجوری نازل نمیکنیم ... اینا هم کا فرستادیم نمونه کار بود برای اینکه آیه خوبا رو بفرستیم لطفا " رجیستر کد " رو وارد کنید ... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ و ما آیه رو همینجوری نازل نمیکنیم ... اینا هم کا فرستادیم نمونه کار بود برای اینکه آیه خوبا رو بفرستیم لطفا " رجیستر کد " رو وارد کنید ... 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلام .از جاوید عزیز بابت اینکه اسم من رو اوردن بسیار ممنونم . و خیلی خوشحالم که تالار مکانیک مثل همیشه بهترین تالار سایت هستش . از زحمات دوست خوبم علیرضا هم به شدت تشکر میکنم .از زحمات همه دوستان چه جدید چه قدیم . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده