syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام و عرض ادب امیدوارم مهندس ورپشتی عزیز در تمامی مراحل زندگی و کاری موفق و پیروز باشه... همیشه با انرژی و با پشتکار بی نظیر از مهندس جاوید عزیز هم کمال قدردانی رو دارم ...ایشان واقعا در این انجمن زحمت میکشند و ضمن ارج نهادن به زحمت تمامی دوستان، شخصا از ایشان تشکر میکنم در مورد اهداف آتی هم بسیار موافقم در مورد سمینارها و همایش ها و نمایشگاه های کشور روسیه هم هر خدمتی در خاک این کشور از من بر بیاد برای دوستان دریغ نمیکنم. با تشکر و آرزوی سعادت و موفقیت برای تک تک اعضا...همیشه امیدوار باشید :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حرکت ما سیالاتی نیست. یک حرکت خزش همراه با خستگی است..... یعنی اینقدر ایستادگی و پایداری میکنیم،تا کلا شکست رخ دهد.... ترک های ریز دیده شده،چیزی تا گسترش ترک ها نمانده،عمر باقیمانده محدوده،مواظب باشین. ما رو از خستگی میترسونی ؟ ما همگی از نسل نانوساختاریم و شکست با ما غریبه :icon_pf (17): 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ما رو از خستگی میترسونی ؟ ما همگی از نسل نانوساختاریم و شکست با ما غریبه :icon_pf (17): یک بار نوسانی شدید کششی فشاری بهت وارد کنیم،که از همون ریز ساختارها متلاشی بشی. کاری نکن که دامنه بار را بالاتر ببریم،بذار حداقل چند هزار سیکلی تو این انجمن عمر کنی. 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یک بار نوسانی شدید کششی فشاری بهت وارد کنیم،که از همون ریز ساختارها متلاشی بشی. کاری نکن که دامنه بار را بالاتر ببریم،بذار حداقل چند هزار سیکلی تو این انجمن عمر کنی. وقتی از اثر" معکوس هال - پچ " بهره ببریم هیچ نوسانی نمیتونه بهمون اسیب برسونه ... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک پوکید!! به کل کل جامداتی-ساختی تبدیل شد 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک پوکید!!به کل کل جامداتی-ساختی تبدیل شد مراسم جشن و سروره اسمال آقا.... این همه نکته آموزشی هم یاد دادیم. بذار مردم شاد باشن تو این تاپیک،واقعا مشکل جوونای ما اسپم کردن تو این تاپیک هاست؟ 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک پوکید!!به کل کل جامداتی-ساختی تبدیل شد :ws47: :ws28: 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مراسم جشن و سروره اسمال آقا.... این همه نکته آموزشی هم یاد دادیم. بذار مردم شاد باشن تو این تاپیک،واقعا مشکل جوونای ما اسپم کردن تو این تاپیک هاست؟ اتفاقا این شکل جدید از اسپمه که من و اسی امروز پایه گذاری کردیم کل کل و اسپم علمی ... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مراسم جشن و سروره اسمال آقا.... این همه نکته آموزشی هم یاد دادیم. بذار مردم شاد باشن تو این تاپیک،واقعا مشکل جوونای ما اسپم کردن تو این تاپیک هاست؟ نکته آموزشی رو هستم.. آره.. بین حرفاتون یه چیزهایی هم فهمیدیم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک پوکید!!به کل کل جامداتی-ساختی تبدیل شد فاجعه تر از کل کل جامداتی -ساختی....اینکه تالار مردونه شد رفت:icon_pf (34): ولی در میان این کل کل ها نکات جالبی یاد گرفتم..خوبه ادامه بدید 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ درود و تبریک فراوان بابت انتخاب شایسته با آرزوی تعالی افزونتر تالار مکانیک 10 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آرزوی بهترینها برای بزرگان تالار مهندسی مکانیک 8 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک میگم انشاالله که شاهد پیشرفت روزافزون همه ی تالارها و اعضای این انجمن باشیم 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام منم به آقای ورپشتی تبریک می گم امیدوارم در خارج از نت هم پیشرفت کنن 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم به علیرضای گل تبریک میگم. به امید موفقیت... 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از همه ی عزیزان این تالار هیچوقت متکی به یک نفر نبوده و نخواهد بود نکته ی تمایز این تالار هم همین اتکا بر کار گروهی و تیمی بوده از همه ی دوستان صمیمانه دعوت میکنم تا بیش از پیش با همکاری متقابل به پیشرفت تالار کمک کنند ... سربلند باشید و سلامت 8 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان عزیزم در نواندیشان من هم بهتون تبریک میگم و امیدوارم در تمام عرصه های زندگی موفق و سرافراز باشید 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا یه سوال که ذهن منو مشغول کرده وظیفه قائم مقام چیه الان؟ چه فرقی با همکار داره؟ اگه داره چرا عنوان الان همکاره؟ 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا یه سوال که ذهن منو مشغول کرده وظیفه قائم مقام چیه الان؟ چه فرقی با همکار داره؟ اگه داره چرا عنوان الان همکاره؟ سوال بجا و ظریفی پرسیدی عزیز دل خوب تقریبا همون کاری که دکتر رحیمی در غیاب دکتر بوووووووووووق در هیئت دولت میکنه !!! 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک به مهندس ورپشتی عزیز:icon_gol:...امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشین... اما یه انتقاد کوچیک از مهندس ورپشتی دارم خواهشا الان همچین پستی دارین راه ارتباطیتونو باز کنین تا اگه یه مشکلی یا مسئله ای بود با شما گفت وگو کنیم.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده