EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام همانگونه که میدانید پس از اعزام این حقیر به خدمت سربازی دوستان بسیاری بودند که از ته دل و با غیرت برای تالار زحمت کشیدند تا تالار همیشه موفق مکانیک پابرجا و سرافراز باقی بماند و این کاخ بلند ما از باد و باران نیابد گزند یکی از این دوستان که بنده همواره خود را شاگرد ایشان میدانم مهندس ورپشتی بود که با وجود تمام فراز و نشیبهای فراوان همواره مثل یک برادر بزرگتر کنار بنده ماند و با عشق به کار خود ادامه داد البته سوء تفاهمهایی در این بین وجود داشت که به یاری حضرت حق این مسائل نیز مرتفع شد تا تالار مکانیک بازهم همچون نگینی درخشان بر بالای انجمن بدرخشد خدمات شایانی که مهندس ورپشتی به تالار عرضه داشتند ما را بر آن داشت تا با نظر اینجانب و موافقت صریح مدیریت انجمن ایشان به عنوان قائم مقام تالار مکانیک زین پس به فعالیت خود ادامه دهند ضمن عرض تبریک به مهندس ورپشتی از زحمات دکتر جان نثاری،دکتر یوسف،مهندس حقیقی، مهندس پور رحیمی،مهندس فیلابی،مهندس بوستانی،مهندس اسی و از همه مهمتر مهندس امین مهتابی که همانا این تالار یادگاری بسیار گرانبها از ایشان میباشد تشکر و قدردانی می نمایم:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به امید موفقیت برای همه دوستان در تمامی عرصه های زندگیشون. 11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ درودتبریک میگم:rose: یه سوال:دولت فدرال چگونه دولتی است؟ 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ درودتبریک میگم:rose:یه سوال:دولت فدرال چگونه دولتی است؟ خودمختار من هم تبریک میگم به مهندس عزیز موفق باشید :wubpink: 9 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ درودتبریک میگم:rose:یه سوال:دولت فدرال چگونه دولتی است؟ دولتی که دموکرات است و مستقل عمل میکند مریم جان ما الان یک سال بیشتره که داریم با استقلال کامل فعالیت میکنیم و هیچ بودجه ای از انجمن دریافت نمیکنیم 11 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با درود مهندس ... خیلی بتون تبریک میگم و امیدوارم این اتفاق و یه خاطره ی شیرین تو ذهنتان در آینده به جا بگذاره ... :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم. امیدوارم با این انتخاب تالار مکانیک هم پیشرفتشو با سرعت بیشتر ادامه بده. 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بنده هم به ایشون تبریک میگم و امیدوارم مثل قبل شاهد ارتقاء و بهبود مداوم تالار مکانیک باشیم... 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم. ایشالا که موفق باشین بابا عنوان تاپیک خیلی خفن بود 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سیلااااااااام تبریک میگم :w139: من خودم دولت تعیین میکنم..... نمردیم و یه دولت از نوع فدرال و از نزدیک دیدیم 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خودمختار من هم تبریک میگم به مهندس عزیز موفق باشید :wubpink: دولتی که دموکرات است و مستقل عمل میکندمریم جان ما الان یک سال بیشتره که داریم با استقلال کامل فعالیت میکنیم و هیچ بودجه ای از انجمن دریافت نمیکنیم اهداف بعدی دولتمون چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام راستشو بخواین واقعا غافلگیر شدم . قطعا و یقینا تمام الطافی که جاوید عزیز در مورد من بیان کردند اصلا در مورد من صدق نمیکنه و اگر تالار مکانیک نواندیشان نه تنها در این انجمن بلکه در تمام فرومهای تخصصی فارسی زبان به عنوان مرجع شناخته میشه نتیجه ی تلاشهای بی منت و شبانه روزی تمام دوستان عزیزم هست . دکتر جان نثاری،دکتر یوسف،مهندس حقیقی، مهندس پور رحیمی،مهندس فیلابی،مهندس بوستانی،مهندس اسی ,مهندس امین مهتابی و ...که من افتخار شاگردی این بزرگان را دارم نامدارن واقعی و همیشگی این تالار هستند ... به امید پیشرفت تالار مکانیک زیر پرچم اتحاد و همدلی اعضای تالار مکانیک 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یک جریان انحــرافی برای ضربه به این دولت باید تاسیس کنیم... اینجوری نمیشه. 10 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اهداف بعدی دولتمون چیه؟ 1)بازگشت مهندس بوستانی به بخش تاسیسات و مدیریت آن بخش توسط این استاد فرزانه 2)نشر اولین شماره مجله تالار مکانیک 3)اولین مسابقه مقاله نویسی(دوستان خودشون رو برای نیمه دوم مهرماه آماده کنند) 4)اعزام نماینده از هر زیر تالار به کنفرانس و سمینارهای علمی در سطح کشور 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یک جریان انحــرافی برای ضربه به این دولت باید تاسیس کنیم... اینجوری نمیشه. مدیر تالار ریاضیات فتنه به پا میکنید:167: 1)بازگشت مهندس بوستانی به بخش تاسیسات و مدیریت آن بخش توسط این استاد فرزانه2)نشر اولین شماره مجله تالار مکانیک 3)اولین مسابقه مقاله نویسی(دوستان خودشون رو برای نیمه دوم مهرماه آماده کنند) 4)اعزام نماینده از هر زیر تالار به کنفرانس و سمینارهای علمی در سطح کشور هزینه بند 4 با کیه 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ 2)نشر اولین شماره مجله تالار مکانیک 3)اولین مسابقه مقاله نویسی(دوستان خودشون رو برای نیمه دوم مهرماه آماده کنند) 4)اعزام نماینده از هر زیر تالار به کنفرانس و سمینارهای علمی در سطح کشور عالی 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یک جریان انحــرافی برای ضربه به این دولت باید تاسیس کنیم... اینجوری نمیشه. خوب مهندس جان دقیقا مشخص کن که جریان توربولنت یا لمینار ؟:167: خوب مگه نمیدونی در این مورد اول باید موافقت اصولی مسئول جریان تالار ( یوسف ) رو بگیری !!! بعد بری اخر صف ازمون تعیین سطح مسابقه سیالات تالار !!! بعد بری وزارت کشور تالار ( سهیل ) و مجوز نهایی رو بگیری !!!:w821: البته میتونی یه جریان گذرا هم بزنی که هیچکدوم از مراحل بالا رو نداره فقط باید تبصره ی زیر میزی رو اجرا کنی ...:دی:gnugghender: 9 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آقا علیرضا تبریک می گم. سلام ویژه هم خدمت جاوید خان موفق باشین 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خوب مهندس جان دقیقا مشخص کن که جریان توربولنت یا لمینار ؟:167: خوب مگه نمیدونی در این مورد اول باید موافقت اصولی مسئول جریان تالار ( یوسف ) رو بگیری !!! بعد بری اخر صف ازمون تعیین سطح مسابقه سیالات تالار !!! بعد بری وزارت کشور تالار ( سهیل ) و مجوز نهایی رو بگیری !!!:w821: البته میتونی یه جریان گذرا هم بزنی که هیچکدوم از مراحل بالا رو نداره فقط باید تبصره ی زیر میزی رو اجرا کنی ...:دی:gnugghender: حرکت ما سیالاتی نیست. یک حرکت خزش همراه با خستگی است..... یعنی اینقدر ایستادگی و پایداری میکنیم،تا کلا شکست رخ دهد.... ترک های ریز دیده شده،چیزی تا گسترش ترک ها نمانده،عمر باقیمانده محدوده،مواظب باشین. 9 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آقا علیرضا تبریک می گم.سلام ویژه هم خدمت جاوید خان موفق باشین سلام دکتر جان خیلی خوش تشریف آوردی مرد بزرگ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده