رفتن به مطلب

چگونه یک زن فقیر می تواند استقلال اقتصادی پیدا کند؟

Fakur

ارسال های توصیه شده

ببین شاید مو تو رو تحریک نکنه ولی مطمئن باش همه مثل تو نیستن

اگه اینجوریه پس چرا منی که پوششم منطقی و کامله انقد مزخرف میشنوم!!!!

تو به رضاخان و گذشته چیکار داری ما داریم وضعیت الان و بررسی میکنیم:banel_smiley_4:

ببینید،دیدن چهره زنان یک زمانی سبب تحریک مومنین میشد.

همین سبب شده بود،علما زنان را مجبور کنند،صورتشان را بپوشانند و روبنده بزنند.

مسلما وقتی همه زنان روبنده دارند،وقتی یکی روبنده نمیزد،برای مردها جذاب میشد و بهش متلک مینداختند.

این پوشش های بسیار سخت،آستانه تحریک را بسیار پایین میاره،همین باعث میشه یک جوان ساده ای که نه اهل مطالعه و کتابه و پای ماهواره و اینترنت و.... میشینه،با دیدن یک خانم معمولی هم تحریک میشه و میاد به شما تیکه میندازه.

شما و خیلی از دختران دیگه،قربانی خشونت مذهبی در ایران هستین که آستانه تحریک مردم را تا حد ممکن پایین آورده.

تنها راهش هم اینست که مثلا در فیــسبوک،فقط کسانی را که میشناسی ادد کنی. :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوب یعنی خودت وقتی سفره میندازی غذا نمیخوری؟ مثلا اکثر خانواده ها وقتی میرن مسافرت مردها رانندگی میکنن و خانوما میخوابن پس یعنی خفت چون تو باید بیدار بمونی رانندگی کنی !! تا اون خانوم را ببری مسافرت ! وقتی گل میکاری همه میان میبینن لذت میبرن دیگه.

البته میدونم منظورت چیه ولی نباید یه کار را به طور کلی اسم ببری !!

وقتی مرد توی خونه هیچ کاری نکنه تمام کارها میشه اجباری وخفت !!! از غذا پختن بگیر تا کوچیک ترین کارها !!!!

اگر هم منظورت کسایی هستن که از عمد و برای کسب درآمد این کار را میکنن یه قشر خاص از زن و مردها هستن که خودشونا میفروشن هم روحشون و هم جسمشون . متاسفانه تعداد زنها بیشتره . اما مرد ها هم هستن !! این یکی را که دیگه قبول دارین !!

هی وای من !!!!

من دارم سفره حاجت و نذر را میگم،شما داری میگی سفره غذا واسه ناهار !!!!!! :ws27:

بله مرد باید توی خانه کار بکنه،اون مردی که لم میده معتقد به نظام مطلق مردسالار است و کارش اشتباه است.

تعداد خود فروشی در بین زنان قابل مقایسه با مردان نیست،هر چند مردان هم هستند.

شما باید ببینی،چرا زن مجبور میشه خود فروشی کنه؟

1- چاره ای نداره از دست نظام فاسد

2- زورش به مردها نمیرسه

3- ؟؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینید،دیدن چهره زنان یک زمانی سبب تحریک مومنین میشد.

همین سبب شده بود،علما زنان را مجبور کنند،صورتشان را بپوشانند و روبنده بزنند.

مسلما وقتی همه زنان روبنده دارند،وقتی یکی روبنده نمیزد،برای مردها جذاب میشد و بهش متلک مینداختند.

این پوشش های بسیار سخت،آستانه تحریک را بسیار پایین میاره،همین باعث میشه یک جوان ساده ای که نه اهل مطالعه و کتابه و پای ماهواره و اینترنت و.... میشینه،با دیدن یک خانم معمولی هم تحریک میشه و میاد به شما تیکه میندازه.

شما و خیلی از دختران دیگه،قربانی خشونت مذهبی در ایران هستین که آستانه تحریک مردم را تا حد ممکن پایین آورده.

تنها راهش هم اینست که مثلا در فیــسبوک،فقط کسانی را که میشناسی ادد کنی. :sigh:

یعنی الان که تو جامعه ما عملا چیزی به نام حجاب حداقل اونطوری که شما گفتی وجود نداره متلک و ... کم شده:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی الان که تو جامعه ما عملا چیزی به نام حجاب حداقل اونطوری که شما گفتی وجود نداره متلک و ... کم شده:ws52:

آستانه تحریک تو جامعه ما به شدت پایین اومده،اونهم به خاطر سخت گیری ها در حجاب اجباری است....

دختران و پسران با یک چت کردن و فیلم دیدن تحریک میشن و روابط پنهانی زیرزمینی داره با سرعت زیاد میشه.

چون بافت جامعه محدود شده،یکی پوششی کمی متفاوت داشته باشه،مورد متلک قرار میگیره.

این خانم هم که الان معترض بود کاملا پوشش اسلامی را رعایت میکنه و حتی یک تار مویش هم پیدا نیست،اما باز مورد آزار کلامی قرار میگیره.

شما علتش را چی میبنی؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
آستانه تحریک تو جامعه ما به شدت پایین اومده،اونهم به خاطر سخت گیری ها در حجاب اجباری است....

دختران و پسران با یک چت کردن و فیلم دیدن تحریک میشن و روابط پنهانی زیرزمینی داره با سرعت زیاد میشه.

چون بافت جامعه محدود شده،یکی پوششی کمی متفاوت داشته باشه،مورد متلک قرار میگیره.

این خانم هم که الان معترض بود کاملا پوشش اسلامی را رعایت میکنه و حتی یک تار مویش هم پیدا نیست،اما باز مورد آزار کلامی قرار میگیره.

شما علتش را چی میبنی؟

یعنی زنان بی حجاب باشند تا آستانه تحمل مردا بیاد بالا!!!

جامعه الانه ما وضعش معلومه.یه آماری میگفت 80 درصد دختر دبیرستانیها دوست پسر دارند پس مشکل رو تو جای دیگه باید جستجو کرد

وقتی یه مسلمون قرآن رو فقط برای گوشه طاقچه خونشون و سر سفره عقد و مراسم عزا بخواد,خدا رو هم برای حل مشکلاتش بخواد همین میشه

توی قرآن اول به نگاه مردها توصیه کرده بعد به حججاب خانوما اما هردوش باهم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یعنی زنان بی حجاب باشند تا آستانه تحمل مردا بیاد بالا!!!

جامعه الانه ما وضعش معلومه.یه آماری میگفت 80 درصد دختر دبیرستانیها دوست پسر دارند پس مشکل رو تو جای دیگه باید جستجو کرد

وقتی یه مسلمون قرآن رو فقط برای گوشه طاقچه خونشون و سر سفره عقد و مراسم عزا بخواد,خدا رو هم برای حل مشکلاتش بخواد همین میشه

توی قرآن اول به نگاه مردها توصیه کرده بعد به حججاب خانوما اما هردوش باهم:icon_gol:

بی حجابی خیلی فرق داره با بد حجابی و بد پوششی.

بی حجابی یعنی مثلا پوشش خانم کلینتون در مجامع بین المللی،نه آرایش داره نه زننده است،بد پوششی میشه پوشش تنگ و آرایش غلیظ و.....

تحریک تو خیابان های کشوری مثل ترکیه که حجاب آزاده،1 دهم ایران هم نیست.

میتونی بیایی با هم بریم تو تهران قدیم بزنیم،اونجا هم قدم بزنیم،ببینیم تو کجا تحریک بیشتر اتفاق میوفته.

توی قرآن حالا به مرد برای نگاه توصیه کرده،اما تو جامعه فقط به زن گیر میدن و گشت ارشاد راه میندازن.

جوان تفریح هم که نداره،تو پارک برای آب بازی هم میره،میگن اسلام در خطر افتاد.

پس کجا بره این جوان تا بتونه تفریح کنه،همش تابستان باید بره کلاس قرآن و کلاس دعا؟

وضعیت کشورهای اسلامی امروز خیلی خرابه،چون دست بد آدم هایی افتاده.

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من قدرت یک زن به اندازه ی یک مرده :girl_in_dreams:

شایدم بیشتر....

خب فرهنگ و جامعه خیلی تاثیر داره رو اینجور مسائل...

متاسفانه تو کشورایی جهان سوم زن ها از بس تو سری خوردن که خودشونو ضعیفتر از اون چیزی که تصور میشه میدونن :viannen_38:

که نباید اینطور باشه :3384s:

پس نتیجه میگیریم همانگونه که یک مرد فقیر میتونه استقلال اقتصادی داشته باشه یک زن فقیر هم میتونه استقلال مالی داشته باشه :دی

• Like 5
لینک به دیدگاه

- میتونه مثه فیلما یه دروتخته ای به هم بخوره و یه شوهر پولدار عاشقش بشه

- میتونه هم خودش وارد بازار کار بشه گلیمشو از آب بیرون بکشه بعضی جاها هم بخواد وارد کاربشه باید یه سری از خصلتای طبیعی خودشو کنار بزراه و یه جورایی مردونه بشه تا بتونه در کنار مردا کار کنه حتی لحن صداشو تندتر و خشمگین تر کنه

- میتونه مثه هر مرد دیگه ای دست به هر خلافی بزنه از قاچاق گرفته تا ....

- میتونه ....

اخرشم هیچ کاری نکرد خودکشی میکنه:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر من قدرت یک زن به اندازه ی یک مرده :girl_in_dreams:

شایدم بیشتر....

خب فرهنگ و جامعه خیلی تاثیر داره رو اینجور مسائل...

متاسفانه تو کشورایی جهان سوم زن ها از بس تو سری خوردن که خودشونو ضعیفتر از اون چیزی که تصور میشه میدونن :viannen_38:

که نباید اینطور باشه :3384s:

پس نتیجه میگیریم همانگونه که یک مرد فقیر میتونه استقلال اقتصادی داشته باشه یک زن فقیر هم میتونه استقلال مالی داشته باشه :دی

مهلا جون فک کردم داری انشا مینویسی. چون خیلی کلی گوئی کردی و نمیشه فهمید چه جوری به این استدلال رسیدی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهلا جون فک کردم داری انشا مینویسی. چون خیلی کلی گوئی کردی و نمیشه فهمید چه جوری به این استدلال رسیدی.

خب به نظر من تو این دوره و زمونه قدرت جسمی نیست که یه نفرو برتر از دیگران نشون میده... بلکه

قدرت فکری ِ که آدمو به پیشرفت میرسونه و باعث میشه عده ای برتر از بقیه باشن ... و از اون

جایی که از نظر من تو این زمینه ینی قدرت فکری و استعداد و خلاقیت و... مرد و زن با هم

برابرند... پس اگه یه مرد فقیر میتونه به مرور و با همت و تلاشش استقلال مالی داشته باشه یه

زن هم میتونه میتونه استقلال مالی داشته باشه و با یه مرد برابری کنه....

قدرتِ فکری :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این حرفت درسته

وقتی خود ما خانم ها بچه های پسر رو بیشتر از دختر تحویل می گیرم و پسر دوس بازی در میاریم بعد می گیم ما با تفکرات آقایون مشکل داریم و......

نمونه : هر دو تا مادر بزرگ من شدیدا پسر دوستن، هر چی هم ما دخترا بهشون محبت و کمک می کنیم باز آخر می گن فقط نوه های پسر، با اینکه اصلا اونا مادربزرگشونو یادشون رفته.:w00:

خوبه واسه شما مادر بزرگ یه نگاه به نسل خودمون بنداز کم نیستن از این مدل دخترا:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...