VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ شما لطف داری خوش فکر جان به نظر من اگه دروس اختیاری بذارن دست آدم خیلی باز تره تا بعضی دروس چرت اجباری رو پاس نکنه! درسایی میزارن که طرفدار داره و امکاناتشو دارن بعضی درسا استاد زیاد نداره واسه تولید صنعتی ایناس: طرح ساختمان و تاسیسات صنعتی میدیرت مالی طرح سیستم های اطلاعاتی کنترل مدیریت مونتاژ مکانیکی سیستم های پرداخت حقوق و دستمزد ایمنی و بهداشت صنعتی ازمایشگاه ارزیابی کار و زمان برنامه ریزی حما و نقل پروژ] اصول شبیه سازی تحلیل سیستم ها مدیریت کیفیت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منم بهشون میگم هی ولی گوش نمیدن این فکرو بکن من چقدر اسپم های تو رو باید پاک کنم بچه ها نظرتون راجع به تفاوت تو دروس اختیاری چیه؟ یعنی چیزایی هست که یه مهندس صنایع باید بدونه یا بهتره بدونه؟ به نظرم اونموقع دیگه هر کی میدونه کدوم سمت میخواد بره اختیاری ها برمیداره بدردش بخوره 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نظرتون راجع به تفاوت تو دروس اختیاری چیه؟ یعنی چیزایی هست که یه مهندس صنایع باید بدونه یا بهتره بدونه؟ یه مهندس صنایع باید همه چیز بدونه سوالت رو یکم باز میکنی من متوجه نشدم این فکرو بکن من چقدر اسپم های تو رو باید پاک کنم خب من میخوام از بیکاری درت بیارم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منظوره من همینه که خودت گفتی چرا یه عده باید یه چیز رو یاد بگیرن اما یه عده یاد نگیرن! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این فکرو بکن من چقدر اسپم های تو رو باید پاک کنم به نظرم اونموقع دیگه هر کی میدونه کدوم سمت میخواد بره اختیاری ها برمیداره بدردش بخوره اگه یکی بخواد تا لیسانس بخونه مثه ما گرایش هم نداشته باشه تکلیفش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منظوره من همینه که خودت گفتی چرا یه عده باید یه چیز رو یاد بگیرن اما یه عده یاد نگیرن! منظورت اینه که دروس اختیاری همه باید یکسان باشه یعنی باید یه سری دروس مشترک رو را همه دانشگاهها قرار بدن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منظوره من همینه که خودت گفتی چرا یه عده باید یه چیز رو یاد بگیرن اما یه عده یاد نگیرن! ببین اینجوری نگاه نکن مثلا الان اغلب بچه ها میان مدیریت کیفیت برمیدارن خب دانشگاه میاد اینو میزاره یا تجارت الکترونیکی خیلی طرفدار داره دانشگاه میاد میزاره الان دانشگاه ما هم یه سری رو نمیزاره الان ما تجارت الکترونیکی داریم عوضش بعضیا رو نداریم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اگه یکی بخواد تا لیسانس بخونه مثه ما گرایش هم نداشته باشه تکلیفش چیه؟ الان از سال 89 به بعد گرایش واسه صنایع و مکانیک بر داشته شد به کل همه یه سری درسای تخصصی دارن یه سری اختیاری واسه قبلیا که ندارن درسای مشترک احتیاری رو میدن مثل مدیریت مالی و ... که تو دو تا گرایش مشترکن 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من در کل منظورم اینه که دروس اختیاری باید بین همه ی دانشگاهها یکسان باشه همونی که میلاد حدس زد نه اینکه یه سری درسا باشه که منه مهندس صنایع تا حالا اسمشو نشنیده باشم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من در کل منظورم اینه که دروس اختیاری باید بین همه ی دانشگاهها یکسان باشه همونی که میلاد حدس زد نه اینکه یه سری درسا باشه که منه مهندس صنایع تا حالا اسمشو نشنیده باشم دیگه توانایی ها باید فرق کنه کسی که مدیریت مالی میخونه یه چیزایی بلده منی که تجارا الکترونیکی بخونم بلد نیستم دانشگاهها باید درسای قوی رو بیارن مشکل از کمبود امکاناته 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه توانایی ها باید فرق کنهکسی که مدیریت مالی میخونه یه چیزایی بلده منی که تجارا الکترونیکی بخونم بلد نیستم دانشگاهها باید درسای قوی رو بیارن مشکل از کمبود امکاناته خب ما میتونیم خودمون درسایی رو که نداریم مطالعه کنیم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام من خودم تولید صنعتی هستم دروسی که پاس کردم تحلیل سیستم ها و mis و برنامه ریزی حمل و نقل است به نظرم بعضی دروس راباید حتما یاد گرفت تاتاریخ مصرفمون در بازار زود تمام نشه البته خوب تو موقعیت من بهترین درس حمل و نقل بود چون درس بهتر ارائه نشده بود 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ با اجازتون من اول از مهنسی ارزش شروع میکنم که درسی سه واحدی هستش و مدیریت و کنترل پروژه و راهبری رایانه پیش نیازش هستش در جهت تکمیل صحبتهای lorena خانم که در مورد مهندسی ارزش توضیحات کاملی دادند گواهینامههای مهندسی ارزش در عرصه بینالمللی سطوح خاصی برای اخذ گواهینامههای مهندسی ارزش مشخص شده است. انجمن بینالمللی مهندسی ارزش، انجمن مدیریت ارزش انگلیس، انجمن مهندسی ارزش ژاپن و ... هر یک بر اساس سطوح مشخص شده خود، به علاقمندان به متدولوژی ارزش خدمات آموزشی ارائه می کنند. از بند3 تبصره6 فرآیند شماره5 مجموعه دستورالعملهای مطالعات مهندسی ارزش در دوره پیش از عملیات اجرا و ساخت که توسط معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور ابلاغ شده است میتوان متوجه شد که از نگاه دولت جمهوری اسلامی ایران، سطوح آموزشی انجمن بینالمللی مهندسی ارزش مورد اعتبار است. در این دستورالعمل آورده شده است که یکی از شرایط آسانگر (تسهیلگر) مطالعات مهندسی ارزش، ارائه گواهینامه (AVS ،VMP ،CVS ) معتبر مورد تأئید انجمن بینالمللی مهندسی ارزش لازم است. در زیر سطوح مختلف گواهینامههای انجمن بینالمللی مهندسی ارزش در کنار گواهینامههای انجمن مهندسی ارزش ایران، به عنوان معتبرترین مجموعه علمی کشور در علوم متدولوژی ارزش، آورده شده است. این هم لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ عرض سلام من به نظرم همه درس های اختیاری خوب نیستند ولی دودرسه که تومحیط صنعت الآن که میرم خیلی به درد می خوره اصولا خودم سعی می کنم از این دودرس یه چیزایی یاد بگیرم یکی حقوق و دستمزد است که خیلی خوبه ویکی هم ایمنی و بهداشت که حتی تو طراحی محیط خط تولید خیلی مفیده 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ راستی یه چیزی مثلا یه درسی که ماتو دروسمون بود آز ارزیابی کار وزمان بود که هیچ وقت ارائه نشد وارائه نمی شه ولی خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ عرض سلام من به نظرم همه درس های اختیاری خوب نیستند ولی دودرسه که تومحیط صنعت الآن که میرم خیلی به درد می خوره اصولا خودم سعی می کنم از این دودرس یه چیزایی یاد بگیرم یکی حقوق و دستمزد است که خیلی خوبه ویکی هم ایمنی و بهداشت که حتی تو طراحی محیط خط تولید خیلی مفیده منم موافقم، حقوق و دستمزد خیلی خوبه، اما این دوساله که ارائه نکرده دانشگاه ما، این ترم هم حمل و نقل و مدیریت مالی گداشتن به نظرت کدومو بردارم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم موافقم، حقوق و دستمزد خیلی خوبه، اما این دوساله که ارائه نکرده دانشگاه ما،این ترم هم حمل و نقل و مدیریت مالی گداشتن به نظرت کدومو بردارم؟؟ سلام علی جان کارت درسته به نظرم اگر حمل ونقل را برداری بهتره چون تو صنعت خوب کاربرد داره ولی مدیریت مالی یه کم سخته خیلی خوبه ولی کار میخواد البته ببین استادارائه کننده کیه اگر هرکدوم بهتره ولی اگر فرقی برات نداره به نظرم حمل ونقل را برداری بهتره:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم موافقم، حقوق و دستمزد خیلی خوبه، اما این دوساله که ارائه نکرده دانشگاه ما،این ترم هم حمل و نقل و مدیریت مالی گداشتن به نظرت کدومو بردارم؟؟ به نظر منم حمل و نقل بهتره 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خب به عنوان درس بعدی که میخوایم راجع بهش صحبت کنیم برنامه ریزی حمل ونقله که اگه بتونم حتما ازش یه مختصری تو تاپیک میذارم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من میخواستم مدیریت مالی بردارم یعنی خوب نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده