شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ منم دوست نداشتم تو قالب انسان باشم دوست داشتم درخت به دنیا میودم الان مینا میاد یه چیز میگه دوست نداشتم درخت بشم چون ملت وقتی دماغشون و تو خیابون میگیرن میمالن به درخت در رابطه با موضوع تاپیک والا تا دیروز دختر بودم بیتاب کشف کرد پسرم و دوست دارم دختر باشم!!! در کل نفهمیدم دخترم یا پسر ولی دوست دارم آدم باشم ظاهر مهم نبید 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دوست نداشتم درخت بشم چون ملت وقتی دماغشون و تو خیابون میگیرن میمالن به درخت در رابطه با موضوع تاپیک والا تا دیروز دختر بودم بیتاب کشف کرد پسرم و دوست دارم دختر باشم!!! در کل نفهمیدم دخترم یا پسر ولی دوست دارم آدم باشم ظاهر مهم نبید :167::167: 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دوست نداشتم درخت بشم چون ملت وقتی دماغشون و تو خیابون میگیرن میمالن به درخت در رابطه با موضوع تاپیک والا تا دیروز دختر بودم بیتاب کشف کرد پسرم و دوست دارم دختر باشم!!! در کل نفهمیدم دخترم یا پسر ولی دوست دارم آدم باشم ظاهر مهم نبید چه طوری؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چه طوری؟ یه چند بار قربونش رفتم و چند بار ماچ فرستادم براش گفت ازت متنفرم من میدانم تو پسری و آواتاری دختر گذاشتی کاربران را اغفال کنی به خداوندی خدا رسوایت میکنم! به همین راحتی به همین خوشمزگی کشف کرد 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یه چند بار قربونش رفتم و چند بار ماچ فرستادم براش گفت ازت متنفرم من میدانم تو پسری و آواتاری دختر گذاشتی کاربران را اغفال کنی به خداوندی خدا رسوایت میکنم!به همین راحتی به همین خوشمزگی کشف کرد من که میدونم تو پسری دیگه لو رفتی:ws3: 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه دختر نه پسر دوس داشتم آدم فضایی باشم:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه دختر نه پسر دوس داشتم آدم فضایی باشم:banel_smiley_52: :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه دختر نه پسر دوس داشتم آدم فضایی باشم:banel_smiley_52: :aghosh: پس چی می خواین بشین ؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستم دختر می شدم ولی تو ایران زندگی نمی کردم چون متاسفانه اینجا قدر خانومارو نمی دونن 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ کلا دوست نداشتم انسان باشم (البته انسان بودنم رو به این که جزئی از حشرات باشم ترجیح می دم )....... دختر هستم-دختر میشدم 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس چی می خواین بشین ؟؟؟؟ خوب آدم فضایی دیگه بعد میومدین تو رو می دوزدیدیم بعد آزمایش های خیلی وحشتناکی روت انجام می دادیم بعد شما رو شبیه سازیی می کردیم بعد ازتون یه هیولا درست می کردیم بعد به زمین حمله می کردی بعد همه آدما رو می کشتیم بعد نسل آدم منقرض می شد بعد زمین می شد مال ما بعد من می شدم رئیس کل نواندیشان 10 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب آدم فضایی دیگه بعد میومدین تو رو می دوزدیدیم بعد آزمایش های خیلی وحشتناکی روت انجام می دادیم بعد شما رو شبیه سازیی می کردیم بعد ازتون یه هیولا درست می کردیم بعد به زمین حمله می کردی بعد همه آدما رو می کشتیم بعد نسل آدم منقرض می شد بعد زمین می شد مال ما بعد من می شدم رئیس کل نواندیشان حالا چرا فقط من؟؟ من که دایناسورم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختـر هستم - دختر می شدم :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختـر هستم - دختر می شدم :girl_yes2: دختر هستی باید پسر می شدی 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستی باید پسر می شدی عمرااااااااا :banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عمرااااااااا :banel_smiley_4: :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ همه دخترا که میگن دختر میشدم! دارن تمارض می کنن! از ته دل دارن آرزوی پسر بوودنو می کنن! دخترا خیلی دووس دارن جای پسرا باشن! اما پسرا اصلا دووس ندارن! تو نت با هم صادق باشیم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده