S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای اینکه تاپیک تکون بخوره، نرم افزار ی قسمت palette در بخش اسکچ داره.چطور میشه ب این قسمت چیزی اضافه کرد؟ سلامیه کم با این کار کردم (همون سالایی که پست قبلی رو گذاشته بودم و قدری بعدش ) ولی از اونجایی که دوستان سالیدی بیشترن و تقریبا دوست پرو پیدا نمیشه، رفتم سمت سالید و طراحیامو اونجا انجام میدم. چون به راحتی میشه از دوستان راه و چاهو پرسید! خیلی خوبه. البته من سالهای پیش ی مقاله نوشتم ک چرا سالید یوزرفرندلی ترین نرم افزار طراحی ه. ولی خوب؛ انصافا قدرت پرو در طراحی پارامتریک فراتر از هر هر نرم افزاری ه. البته سراسر جهان مخصوصا امریکا کاربر زیاد داره. اما حق با شماست؛ وقتی جایی گیر می کنید هیچ کس نیست ! قسمت palette در اسکچ شامل طرح های پیش اماده است. می تونید در قسمتی ک نرم افزار رو نصب کردین. مورد sketch palette رو سرچ کنید و با پیدا کردن فولدرش، ب داخل اون برین. سر فصل های تب ها اونجا فولدر هستن. فایلتون رو با پسوند Sec ذخیره کنید و اونجا قرار بدین. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مجموعه ای کاربردی از معادلات منحنی ها جهت ترسیم در پرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .