رفتن به مطلب

باشگاه اینترمیلان


ارسال های توصیه شده

  • 8 ماه بعد...

نام کامل باشگاه....باشگاه فوتبال اینترنازیوناله میلان ایتالیا

نام باشگاه ...........اینتر میلان

لقب .....................نرآتزوری (سیاه و آبی ها)؛ لا بِنِه اَمَتا (محترم)؛ ایل بیسچونِه (مار افعی بزرگ)

تأسیس ...............۹ مارس ۱۹۰۸

مؤسس باشگاه ...جیووانی پارامیتیوتی

ورزشگاه ............. ورزشگاه جوزپه مه آتزا شهر میلان

گنجایش...............۸۲٬۹۵۵ نفر

کمپ تمرینی........آپیانو جنتیله

نام سابق............آمبروزیانا اینتر

مالک ..................ماسیمو موراتی

مدیر ...................ماسیمو موراتی

هیئت مدیره ........آنجلو ماریو موراتی، رینالدو جلفی، ارنستو پائولیلو

سرمربی ............آندره آ استراماچونی

دستیار ...............جوزپه بارزی

مدیر فنی ...........مارکو برانکا

مدیر اجرایی .......گابریل اوریالی

لیگ ...................سری آ

اولین قهرمانی در ایتالیا .....۱۹۱۰

اولین قهرمانی در سری آ...۱۹۳۰(اولین دوره برگزاری سری آ)

  • Like 3
لینک به دیدگاه

سال ۱۸۹۹ در شهر میلان باشگاه کریکت و فوتبال میلان تاسیس شد. این تیم تا سال ۱۹۰۸ توانست سه بار قهرمانی ایتالیا را جشن بگیرد. در این سال، بین سران اصلی باشگاه بر سر استفاده از بازیکنان خارجی اختلاف افتاد تا اینکه طی یک جلسه رسمی، گروهی که اعتقاد به استفاده از بازیکنان خارجی داشتند از این باشگاه جدا شده و نام اینترنازیوناله (به معنای بین‌المللی) را برای باشگاه خود انتخاب کردند. سیاست اصلی باشگاه از همان ابتدا مبارزه با نژاد پرستی بود. تیم اینتر نازیوناله برای قهرمانی در لیگ ایتالیا تنها ۲ سال صبر کرد و در سال ۱۹۱۰ اولین قهرمانی این باشگاه به ثبت رسید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

سالهای آغازین برای اینتر بسیار موفق بود. تیم دیگر شهر میلان (آث میلان)، پس از جدایی اینتری‌ها افت وحشتناکی کرد و بیش از ۴۰ سال در حسرت قهرمانی ایتالیا بود تا اینتر چند دهه بدون مزاحمت تیم اول شهر میلان باشد. اما اینتر نیز پس از کسب قهرمانی دوم در سال ۱۹۲۰ دچار افت شد و تا اواخر دهه بیست از کورس قهرمانی دور بود.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

سال ۱۹۲۷ ستاره‌ای به نام جوزپه مه آتزا در اینتر متولد شد. اینتر با اتکا به این فوق ستاره خود دوباره به اوج بازگشت و توانست بار دیگر قهرمانی ایتالیا را از آن خود کند. وی توانست در اولین دوره برگزاری لیگ کشور ایتالیا با نام سری آ، قهرمانی را به اینتر هدیه کند و خود نیز با زدن ۳۱ گل آقای گل اولین دوره برگزاری سری آ شود. مه آتزا بین سالهای ۱۹۲۸ تا ۱۹۳۶ توانست ۴ بار آقای گل کشور ایتالیا شود. همچنین در دو جام جهانی۱۹۳۴ ایتالیا و ۱۹۳۸ فرانسه، جوزپه مه آتزا قهرمانی جهان را برای کشورش ایتالیا به ارمغان آورد. این بازیکن بزرگ در سالهای آخر بازیگری خود از اینتر جدا شد و بازی در چند تیم دیگر ایتالیا را نیز تجربه کرد ولی در سال آخر دوران بازی خود به اینتر بازگشت تا با پیراهن این تیم از دنیای فوتبال خداحافظی کند. جوزپه مه آتزا در ۴۰۸ بازی ۲۸۸ گل برای اینتر به ثمر رساند که رکوردی دست نیافتنی برای او محسوب می‌شود. وی در مقاطع مختلفی سرمربیگری اینتر را نیز بر عهده گرفت و در سال ۱۹۷۹ پس از مرگ وی، شهرداری میلان نام بزرگترین ورزشگاه کشور ایتالیا را از سن سیرو به جوزپه مه آتزا تغییر داد

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اینتر بین سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ همیشه یکی از مدعیان قهرمانی سری آ بود اما همیشه در رتبه‌های دوم و سوم قرار می‌گرفت و نمی‌توانست قهرمانی ایتالیا را از آن خود کند. تا اینکه در سال ۱۹۵۲ آلفردو فونی به عنوان سرمربی اینتر برگزیده شد و با متحول کردن تیم توانست دوباره اینتر را به قدرت اول ایتالیا تبدیل کند. او در همان دو سال اول حضور خود دو بار اینتر را صاحب اسکودتو کرد و نتایج جالبی را با اینتر رقم زد. اینتر در مقابل تمامی بزرگان ایتالیا با تعداد گل‌های فراوان پیروز می‌شد که از بین آنها می‌توان به پیروزی ۶-۰ مقابل یوونتوس اشاره کرد. دوران نسبتا کوتاه فونی با موفقیت‌های چشمگیری برای اینتر همراه بود.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

در سال ۱۹۵۵، آنجلو موراتی که از مردان سرشناس ایتالیا بود اینتر را خریداری کرد و ریاست این تیم را بر عهده گرفت. حضور موراتی در اینتر با پایان دوران آلفردو فونی همراه بود. موراتی در ابتدای حضور خود چند مربی عوض کرد تا سرانجام تصمیم گرفت هدایت باشگاه را به یک نابغه و تئوریسین آرژانتینی به نام هلنتینو هرارا بسپارد. هرارا در سال ۱۹۶۰ اینتر را تحویل گرفت و شروع به ساختن تیمی جوان و منسجم کرد. تیم او سال اول در رتبه سوم ایتالیا ایستاد، سال دوم نایب قهرمان شد و در سال سوم اسکودتو رو بدست آورد تا نشان دهد تفکراتش در حال به بار نشستن هستند. پس از اولین قهرمانی در سری آ، اینتر سال بعد جام باشگاه‌های اروپا را به دست آورد. فصل بعد هم هرارا برترین سال تاریخ اینتر را رقم زد و تمامی جامهای ممکن را به ارمغان آورد. در آن سال اینتر قهرمان اسکودتو، جام باشگاه‌های اروپا و جام بین قاره‌ای شد. در سال ۱۹۶۶ نیز هرارا دهمین اسکودتوی اینتر را برای این باشگاه به ارمغان آورد. در کشور ایتالیا هر تیمی ۱۰ بار قهرمان این کشور شود یک ستاره روی پیراهن خود درج می‌کند. اینتر در سال‌های طلایی خود با بازیکنانی نظیر فاکتی، ماتزولا، سوارز و کورسو از بام ایتالیا و اروپا پایین نیامد و دهه شصت میلادی را به عنوان دهه اینتر رقم زد. اینتر در آن سالها ۳ اسکودتو و ۴ جام بین‌المللی را بدست آورد و همان زمان بود که به اینتر هرارا لقب اینتر بزرگ (Grande Inter) داده شد. لقبی واقعا برازنده این باشگاه و بازیکنان افسانه‌ای آن بود. دوران طلایی هرارا دو سال بعد یعنی در سال ۱۹۶۸ با جدایی آنجلو موراتی پایان پذیرفت.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

سال ۱۹۷۰ اینتر به نایب قهرمانی ایتالیا دست یافت و نقشه‌های زیادی برای فتح جام در فصل آینده کشید، ولی فصل ۱۹۷۰-۱۹۷۱ برای اینتر وحشتناک آغاز شد. شکست‌های پیاپی ابتدای فصل و بازی‌های کابوس وار اینتر باعث شد تمامی هوادارن این تیم از قهرمانی نا امید شده و نگران سقوط به دسته پائین تر باشند. اما ورق برگشت و اینتر بردهای خود را آغاز کرد. پیروزی‌های پیاپی تیم انتهای جدولی ابتدای فصل را تبدیل به قدرت اول ایتالیا کرد. در پایان فصل، اینتر قهرمان لیگ شد تا نشان دهد به چه دلیل لقب اینتر دیوانه را یدک می کشد. پس از آن سال بار دیگر اینتر دوران بسیار پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت، تا اینکه جیووانی تراپاتونی به عنوان سرمربی اینتر انتخاب شد. تراپاتونی با داشتن بازیکنانی بی نظیری همچون لوتار ماتئوس، جوزپه برگومی، آندریاس بره مه، والتر زنگا و نیکولا برتی توانست برترین قهرمانی تاریخ سری آ را با ۵۸ امتیاز(در آن دوران هر برد ۲ امتیازی داشت) رقم بزند و سیزدهمین اسکودتو را نصیب اینتر کند. یک سال بعد تیم ملی آلمان به لطف بازیکنان اینتری خود یعنی لوتار ماتئوس، یورگن کلینزمن و آندریاس بره مه توانست یاران مارادونا را فینال جام جهانی شکست دهد و قهرمان جهان شود. در آن بازی‌ها لوتار ماتئوس کاپیتان و مؤثرترین بازیکن تیم ملی آلمان در جام جهانی بود. همان سال فیفا تصمیم گرفت هر ساله بهترین بازیکن جهان راانتخاب کند. لوتار ماتئوس از اینتر اولین کسی بود که جایزه بهترین بازیکن سال جهان را از آن خود کرد.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

اسکودتوی سیزدهم برای اینتر بسیار نحس بود. پس از آن قهرمانی اینتر تا سالیان زیادی نتوانست قهرمانی ایتالیا را بدست آورد. نفوذ سیاست و مسائل پشت پرده چهره ی فوتبال ایتالیا را بسیار زشت کرده بود، تا جایی که نتایج بسیاری از بازیها پیش از شروع مسابقه تعیین می‌شد. بدترین دوران اینتر طی این سالها رقم خورد و اینتر در سال ۱۹۹۳-۱۹۹۴ با کسب عنوان سیزدهم در سری آ، بدترین رتبه ی تاریخ خود را بدست آورد و فقط ۱ امتیاز تا سقوط به دسته پایین تر فاصله داشت. البته اینتر در دهه ۹۰ سه بار جام یوفا را بدست آورد، ولی کسب این جام نمی‌توانست طرفداران مشتاق اینتر را راضی نگه دارد. ماسیمو موراتی، فرزند پر افتخارترین رئیس تاریخ اینتر باشگاه را خریداری کرد و سعی نمود با جمع کردن انبوهی از ستارگان دنیای فوتبال نظیر رونالدو، ویری، باجو، زامورانو، باتیستوتا، تولدو، بلان، کاناوارو و ... اینتر را به دوران با شکوه خود بازگرداند. اما اشتباهات داوری فضای مسمومی را در کشور ایتالیا به وجود آورده بود. جالب‌ترین داوری ایتالیا در سال ۱۹۹۸ و در مصاف اینتر و یوونتوس رخ داد که داور مسابقه با تصمیماتی عجیب پیروزی را به یوونتوس هدیه کرد. این اشتباهات در دیگر بازی‌های نیز تکرار شد تا تیم رویایی اینتر در آن فصل با وجود قهرمانی در جام یوفا نتواند بر بام ایتالیا بایستد. هر ساله این اتفاقات تکرار می‌شد و در سال ۲۰۰۲ نیز همین مسائل مانع قهرمانی اینتر در سری آ شد. این شرایط تا سال ۲۰۰۶ ادامه یافت.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

پس از پایان سال ۲۰۰۶، دادگاه ایتالیا که ۲ سال به صورت مخفی مکالمات سران باشگاهای سری آ را ضبط می‌کرد به تحقیق در مورد فساد و تبانی در فوتبال ایتالیا پرداخت. مکالمات لوچانو موجی مدیر باشگاه یوونتوس با رئیس کمیته داوران و مدارک به دست آمده از باشگاه‌های متقلب ایتالیا تبانی آنها را برملا کرد. در نهایت یوونتوس به جرم فساد و تبانی با داوران به دسته پائین تر سقوط کرد و ۲ قهرمانی آخر این تیم پس گرفته شد. باشگاه‌های میلان، لاتزیو و فیورنتینا هم با کسر امتیاز روبرو شدند. جدول ایتالیا در سال ۲۰۰۶ تغییر کرد و یوونتوس به قعر جدول سقوط کرد. اسکودتوی سال ۲۰۰۶ نیز به تیم اول جدول جدید یعنی اینتر داده شد. شاید این حکم برای چند دهه تبانی در فوتبال کم بود، اما حداقل باعث شد تا بار دیگر فوتبال ایتالیا در فضایی سالم تنفس کند.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

پس از پاک شدن فوتبال ایتالیا از فساد و تبانی، ماسیمو موراتی که میخواست جا پای پدر بگذارد، با کمک برترین بازیکن تاریخ اینتر(جاچینتو فاکتی) بار دیگر بسیاری از فوق ستاره‌های دنیای فوتبال را در اینتر جمع آوری کرد تا اینتر را دوباره به اینتر دهه شصت تبدیل کند. فاکتی بزرگ همان سال درگذشت، ولی حاصل زحمات او و موراتی شکستن تمام رکوردهای تاریخ اروپا توسط اینتر بود. ثبت رکورد ۱۷ پیروزی پیاپی و کسب ۹۷ امتیاز در یک فصل، ارزشمندترین رکوردهای تاریخ اروپا را به نام اینتر کرد و نراتزوری‌ها توانستند با ۲۲ امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمانی ایتالیا را جشن بگیرند. یک فصل بعد هم اینتر در آستانه صد صالگی با پشت سر گذاشتن تمامی رقبا برای سومین سال پیاپی قهرمانی ایتالیا را از آن خود کرد تا همه چیز برای نراتزوری‌ها کامل شود. اینتر بار دیگر در دنیای فوتبال یکه تازی می‌کرد و خود را به عنوان قدرت اول فوتبال در ایتالیا مطرح کرده بود، اما هنوز طرفداران اینتر عطش فتح جام باشگاه های اروپا را داشتند. پس از پایان سال ۲۰۰۸ ماسیمو موراتی سرشناس‌ترین مربی جهان یعنی ژوزه مورینیو را به اینتر آورد تا این مربی سرشناس بار دیگر قهرمانی اروپا را برای اینتر و موراتی به ارمغان بیاورد.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

ژوزه مورینیو در همان سال اول ورود به ایتالیا توانست اینتر را برای چهارمین بار به قهرمانی سری آ باشگاه‌های ایتالیا برساند، اما در لیگ قهرمانان ناموفق بود و در مرحله یک هشتم نهایی با شکست برابر منچستر یونایتد از دور رقابت‌ها کنار رفت. در پایان فصل بهترین بازیکن اینتر و یکی از برترین مهاجمین جهان یعنی زلاتان ابراهیموویچ در ازای ساموئل اتوئو به همراه چهل و نه میلیون یورو از اینتر جدا شد و به بارسلونا پیوست. علاوه بر ساموئل اتوئو، اینتر با پول بدست آمده از فروش ابراهیموویچ تعدای بازیکن نظیر دیگو میلیتو، وسلی اسنایدر، لوسیو، تیاگو موتا، گوران پاندف و مک دونالد ماریگا را به خدمت گرفت. عملکرد اینتر در فصل ۲۰۱۰-۲۰۰۹ فوق العاده بود. شاگردان مورینیو با وجود حاشیه‌ها و محرومیت‌های فراوان توانستند قهرمانی لیگ ایتالیا را بدست آورند. اینتر در بازی رفت با آث میلان این تیم را با ۴ گل در هم کوبید و در بازی برگشت با وجود اخراج دو بازیکن اصلی خود این تیم را ۲-۰ شکست داد. مورینیو طی دو فصل حضور خود در ایتالیا رکورد شکست ناپذیری خود در بازیهای خانگی را حفظ کرد و نراتزوری‌ها هرگز در مسابقات خانگی طعم شکست را نچشیدند. در رقابت‌های جام حذفی نیز اینتر با شکست لیورنو، یوونتوس و فیورنتینا به فینال رسید و در بازی فینال با تک گل دیگو میلیتو از سد رم گذشت و قهرمانی جام حذفی را نیز به افتخارات خود اضافه کرد. اما اوج قدرتنمایی اینتر در لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا بود. نراتزوری‌ها در مرحله یک هشتم نهایی چلسی، قهرمان انگلستان را در هر دو بازی رفت و برگشت مغلوب کردند. در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۳-۲ از سد بارسلونا قهرمان اسپانیا و مدافع عنوان قهرمانی اروپا گذشتند و در مسابقه فینال نیز با پیروزی ۲-۰ برابر بایرن مونیخ قهرمان آلمان بار دیگر بر بام اروپا ایستادند. اینتر ۲۰۱۰-۲۰۰۹ با کسب هر سه قهرمانی ممکن، اولین تیم تاریخ ایتالیا لقب گرفت که توانست سه گانه (Treble) کند. پس از پایان فصل ژوزه مورینیو از اینتر جدا شد و رافائل بنیتز سرمربی اسبق لیورپول جای او را بر روی نیمکت اینتر پر کرد. وی اولین جام خود را را با اینتر با پیروزی ۱-۳ اینتر در برابر رم بدست آورد و توانست سوپر جام باشگاه‌های ایتالیا را برای اینتر به ارمغان بیاورد هر چند در کسب سوپر جام اروپا ناکام ماند. بنیتز پس از فتح جام باشگاه های جهان از اینتر جدا شد و لئوناردو برزیلی جای او را رو نیمکت اینتر گرفت.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

روسای باشگاه اینترمیلان از ابتدای تاسیس تا کنون.

 

جیووانی پارامیتیوتی ...............۱۹۰۸-۱۹۰۹

اتور استرائوس .......................۱۹۰۹-۱۹۱۰

کارلو ده مدیکی .....................۱۹۱۰- ۱۹۱۲

امیلیو هیرزل..........................۱۹۱۲-۱۹۱۴

لوئیجی هانسبچر ................. ۱۹۱۴

جوزپه ویسکونتی دی مادرونه ...۱۹۱۴-۱۹۱۹

جورجیو هالس ......................۱۹۱۹-۱۹۲۰

فرانچسکو مائورو....................۱۹۲۰-۱۹۲۳

انریکو اولیوتی .......................۱۹۲۳-۱۹۲۶

سناتور بورلتی ......................۱۹۲۶-۱۹۲۹

ارنستو توراسیو .....................۱۹۲۹-۱۹۳۰

اورسته سیمونوتی.................۱۹۳۰-۱۹۳۲

فردیناندو پوتزانی....................۱۹۳۲-۱۹۴۲

کارلوس ماسرونی..................۱۹۴۲-۱۹۵۵

آنجلو موراتی........................۱۹۵۵-۱۹۶۸

ایوانوئه فرایزولی....................۱۹۶۸-۱۹۸۴

ارنستو پلگرینی....................۱۹۸۴-۱۹۹۵

ماسیمو موراتی....................۱۹۹۵-۲۰۰۴

جاچینتو فاکتی.....................۲۰۰۴-۲۰۰۶

ماسیمو موراتی....................تا کنون-۲۰۰۶

 

2cs5kkebhz4du3zzj2.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

از آغاز به کار باشگاه اینتر تا کنون، ۵۵ سرمربی مختلف در این تیم کار کرده اند. ۲۲ تغیر آخر باشگاه در سمت سرمربی بدین شرح است: جیووانی تراپاتونی............... ۱۹۸۶-۱۹۹۱

کورادو اوریکو....................... ۱۹۹۱

لوئیز سوارز........................ ۱۹۹۲

اوسوالدو باگنولی................ ۱۹۹۲-۱۹۹۴

گامپیرو مارینی................... ۱۹۹۴

اوتاویو بیانچی.................... ۱۹۹۵

روی هاجسون................... ۱۹۹۵-۱۹۹۷

لوسیانو کاستلینی............ ۱۹۹۷

لوئیجی سیمونی.............. ۱۹۹۷-۱۹۹۸

میرکا لوکسکا................... ۱۹۹۹

لوسیانو کاستلینی........... ۱۹۹۹

روی هاجسون................. ۱۹۹۹

مارچلو لیپی................... ۱۹۹۹-۲۰۰۰

مارکو تاردلی................... ۲۰۰۰-۲۰۰۱

هکتور کوپر..................... ۲۰۰۱-۲۰۰۳

کوررادو وردلی................. ۲۰۰۳

آلبرتو زاکرونی................. ۲۰۰۳-۲۰۰۴

روبرتو مانچینی............... ۲۰۰۴-۲۰۰۸

ژوزه مورینیو................... ۲۰۰۸-۲۰۱۰

رافائل بنیتز.................... ۲۰۱۰

لئوناردو........................ ۲۰۱۱-۲۰۱۰

جیان پیرو گاسپرینی...... ۲۰۱۱

کلودیو رانیری................ ۲۰۱۲-۲۰۱۱

آندره آ استراماچونی...... تاکنون- ۲۰۱۲

 

jdomhb8l1r71yvbekz20.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

رکورد داران بیشترین تعداد بازی با پیراهن اینتر.

خاویر زانتی................ ۷۶۲

جوزپه برگومی............ ۷۵۸

جاچینتو فاکتی........... ۶۳۴

ساندرو ماتزولا............ ۵۶۵

جوزپه بارزی.............. ۵۵۹

ماریو کورسو............. ۵۰۲

والتر زنگا.................. ۴۷۳

تارچیسیو بارنیش...... ۴۶۷

الساندرو آلتوبلی....... ۴۶۶

ریکاردو فری.............. ۴۱۸

 

yhc6zgvrulmgsy1ab0xx.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

برترین گلزنان تاریخ باشگاه

 

جوزپه مه آتزا.............. ۲۸۸

الساندرو آلتوبلی........ ۲۰۹

ریکاردو بونینسنگا....... ۱۷۱

لوئیجی کونینی......... ۱۵۸

ساندرو ماتزولا........... ۱۵۸

بنیتو لورنزی............. ۱۴۳

ایستوان نیرز............ ۱۳۳

کریستین ویری......... ۱۲۳

ارماندو آبی.............. ۱۰۶

ماریو کورسو............ ۹۴

 

7vugj8baey8506peitgu.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

ایتالیا

 

سری آ

 

قهرمانی (۱۸ بار): ۱۰-۱۹۰۹؛ ۲۰-۱۹۱۹؛ ۳۰-۱۹۲۹؛ ۳۸-۱۹۳۷؛ ۴۰-۱۹۳۹؛ ۵۳-۱۹۵۲؛ ۵۴-۱۹۵۳؛ ۶۳-۱۹۶۲؛ ۶۵-۱۹۶۴؛ ۶۶-۱۹۶۵؛ ۷۱-۱۹۷۰؛ ۸۰-۱۹۷۹؛ ۸۹-۱۹۸۸؛ ۰۶-۲۰۰۵؛ ۰۷-۲۰۰۶؛ ۰۸-۲۰۰۷؛ ۰۹-۲۰۰۸؛ ۱۰-۲۰۰۹

 

کوپا ایتالیا

 

قهرمانی (۷ بار): ۳۹-۱۹۳۸؛ ۷۸-۱۹۷۷؛ ۸۲-۱۹۸۱؛ ۰۵-۲۰۰۴؛ ۰۶-۲۰۰۵؛۱۰–۲۰۰۹؛۱۱–۲۰۱۰

 

سوپرجام ایتالیا

 

قهرمانی (۵ بار): ۱۹۸۹؛ ۲۰۰۵؛ ۲۰۰۶؛ ۲۰۰۸؛ ۲۰۱۰

 

 

بین‌المللی

 

 

لیگ قهرمانان اروپا

 

قهرمانی (۳ بار): ۶۴-۱۹۶۳؛ ۶۵-۱۹۶۴؛ ۲۰۱۰-۲۰۰۹

 

جام یوفا

 

قهرمانی (۳ بار): ۹۱-۱۹۹۰؛ ۹۴-۱۹۹۳؛ ۹۸-۱۹۹۷

 

 

بین قاره‌ای

 

 

جام باشگاههای جهان

 

قهرمانی (۳ بار): ۱۹۶۴؛ ۱۹۶۵؛ ۲۰۱۰

 

qt76jnto6pli9sr2hih.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[TABLE=class: wikitable]

[TR]

[TH]تاریخ[/TH]

[TH]نام اسپانسر[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۸۱-۱۹۸۲[/TD]

[TD]Inno-Hit[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۸۲-۱۹۹۱[/TD]

[TD]Misura[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۹۱-۱۹۹۲[/TD]

[TD]FitGar[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۹۲-۱۹۹۵[/TD]

[TD]Fiorucci[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]تاکنون-۱۹۹۵[/TD]

[TD]Pirelli

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

gl4z3a5vgoggcos4n96l.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[TABLE=class: wikitable]

[TR]

[TH]تاریخ[/TH]

[TH]اسپانسر پیراهن[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۷۹-۱۹۸۲[/TD]

[TD]Puma[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۸۲-۱۹۸۶[/TD]

[TD]Mec Sport[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۸۶-۱۹۸۸[/TD]

[TD]Le Coq Sportif[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۸۸-۱۹۹۱[/TD]

[TD]Uhlsport[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]۱۹۹۱-۱۹۹۸[/TD]

[TD]Umbro[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]تاکنون-۱۹۹۸

[/TD]

[TD]Nike

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

9f4aedun6pwtwscuoyyh.jpg

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD=colspan: 10, align: center][TABLE]

[TR=bgcolor: #4fcb45]

[TD=width: 100%, align: center]ايتاليا سري آ[/TD]

[TD=width: 10%, align: right][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #686868]

[TD=align: center][/TD]

[TD=align: center]تيم[/TD]

[TD=align: center]بازيها[/TD]

[TD=align: center]برد[/TD]

[TD=align: center]مساوی[/TD]

[TD=align: center]باخت[/TD]

[TD=align: center]گل زده[/TD]

[TD=align: center]گل خورده[/TD]

[TD=align: center]تفاضل گل[/TD]

[TD=align: center]امتياز[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]1[/TD]

[TD]يوونتوس[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]21[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]0[/TD]

[TD]62[/TD]

[TD]18[/TD]

[TD]44[/TD]

[TD]77[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]2[/TD]

[TD]آث ميلان[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]22[/TD]

[TD]8[/TD]

[TD]5[/TD]

[TD]68[/TD]

[TD]28[/TD]

[TD]40[/TD]

[TD]74[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]3[/TD]

[TD]ناپولي[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]13[/TD]

[TD]8[/TD]

[TD]62[/TD]

[TD]43[/TD]

[TD]19[/TD]

[TD]55[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]4[/TD]

[TD]اودينزه[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]15[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]47[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]55[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]5[/TD]

[TD]اينترميلان[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]16[/TD]

[TD]7[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]52[/TD]

[TD]47[/TD]

[TD]5[/TD]

[TD]55[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]6[/TD]

[TD]لاتزيو[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]16[/TD]

[TD]7[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]50[/TD]

[TD]45[/TD]

[TD]5[/TD]

[TD]55[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]7[/TD]

[TD]آاس رم[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]15[/TD]

[TD]6[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]55[/TD]

[TD]50[/TD]

[TD]5[/TD]

[TD]51[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]8[/TD]

[TD]کاتانيا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]45[/TD]

[TD]47[/TD]

[TD]2-[/TD]

[TD]47[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]9[/TD]

[TD]پارما[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]48[/TD]

[TD]52[/TD]

[TD]4-[/TD]

[TD]47[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]10[/TD]

[TD]آتالانتا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]13[/TD]

[TD]13[/TD]

[TD]9[/TD]

[TD]40[/TD]

[TD]36[/TD]

[TD]4[/TD]

[TD]46[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]11[/TD]

[TD]بلونيا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]38[/TD]

[TD]42[/TD]

[TD]4-[/TD]

[TD]45[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]12[/TD]

[TD]کيه وو[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]13[/TD]

[TD]30[/TD]

[TD]41[/TD]

[TD]11-[/TD]

[TD]44[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]13[/TD]

[TD]سيه نا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]43[/TD]

[TD]40[/TD]

[TD]3[/TD]

[TD]43[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]14[/TD]

[TD]پالرمو[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]9[/TD]

[TD]15[/TD]

[TD]48[/TD]

[TD]54[/TD]

[TD]6-[/TD]

[TD]42[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]15[/TD]

[TD]کالياري[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]12[/TD]

[TD]13[/TD]

[TD]36[/TD]

[TD]42[/TD]

[TD]6-[/TD]

[TD]42[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]16[/TD]

[TD]فيورنتينا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]14[/TD]

[TD]34[/TD]

[TD]41[/TD]

[TD]7-[/TD]

[TD]41[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]17[/TD]

[TD]جنوا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]9[/TD]

[TD]9[/TD]

[TD]17[/TD]

[TD]46[/TD]

[TD]66[/TD]

[TD]20-[/TD]

[TD]36[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]18[/TD]

[TD]لچه[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]8[/TD]

[TD]11[/TD]

[TD]16[/TD]

[TD]39[/TD]

[TD]53[/TD]

[TD]14-[/TD]

[TD]35[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #dbdbdb]

[TD]19[/TD]

[TD]نوارا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]6[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]19[/TD]

[TD]29[/TD]

[TD]61[/TD]

[TD]32-[/TD]

[TD]28[/TD]

[/TR]

[TR=bgcolor: #ffffff]

[TD]20[/TD]

[TD]چزنا[/TD]

[TD]35[/TD]

[TD]4[/TD]

[TD]10[/TD]

[TD]21[/TD]

[TD]22[/TD]

[TD]53[/TD]

[TD]31-[/TD]

[TD]22[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...