zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ این آهنگ modern talking قدیمیه ( فک کنم سال 2000 ) و من یه بخشی از اون رو پیدا کردم و آهنگ کاملش رو میخام، اسمی هم ازش ندارم. اگه این آهنگ رو دارید به من برسونید که باهاش کلی خاطره دارم یعنی پیدا میشه...؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ cheri cheri lady این اسمشه یه سرچ تو گوگل بزن ببین اگه پیدا نکردی بگو واست بزارم. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ modern talking... ای روزگااااااااااااارررررررررر... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ این آهنگ modern talking قدیمیه ( فک کنم سال 2000 ) و من یه بخشی از اون رو پیدا کردم و آهنگ کاملش رو میخام، اسمی هم ازش ندارم.اگه این آهنگ رو دارید به من برسونید که باهاش کلی خاطره دارم یعنی پیدا میشه...؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2000 نیست که 1985 هست این اجرا زنده شو ببینین خیلی باحاله 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ البته برا خیلی پیش ار سال 2000 هستش. سعی هم کن تصویریشو هم گیر بیاری. اگر لینک نداری برو به اینجا 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان از ساختن تاپیک توی تالار به منظور درخواست لینک دانلود خود داری کنید . لینک دانلود این آهنگ برای استارتر فرستاده شد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده