رفتن به مطلب

توجه توجه !!

ارسال های توصیه شده

توجه توجه !!

اگرسارقان شما را وادار کردند که ازکارت عابر بانکتانپول بگیرند شمامیتوانیدpasswordکارتتان را به صورت معکوس)یعنیاز آخر به اول) واردکنید. مثلا اگر کلمه عبور شما 1254است شماعدد 4521 را وارد کنید. بااین کار عابر بانک به شما پولمی دهد ولیدر عین حال دستگاه بهصورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرارمیدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارندولی اکثرمردم از آن بی خبرند.

شایدجای این تاپیک اینجا نباشه

ولی گفتم اینجا اکثریت میبینن.

• Like 16
لینک به دیدگاه
توجه توجه !!

اگرسارقان شما را وادار کردند که ازکارت عابر بانکتانپول بگیرند شمامیتوانیدpasswordکارتتان را به صورت معکوس)یعنیاز آخر به اول) واردکنید. مثلا اگر کلمه عبور شما 1254است شماعدد 4521 را وارد کنید. بااین کار عابر بانک به شما پولمی دهد ولیدر عین حال دستگاه بهصورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرارمیدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارندولی اکثرمردم از آن بی خبرند.

عمرا کسی منو مجبور کنه:167:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بهتره قلدر بازی در نیاری و پولو بدی برن

این روزا راحت چاقو میزنن:w16:

یه چیزی پروندم حالا /پولم کجا بود؟ اصلا عابر بانک چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
توجه توجه !!

تا پلیس بیاد جنازمون کف خیابونه:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پلیس هم بیاد هیچ غلطی نمی کنه

پولو بدی بره هم سالم میمونی هم خودتو درگیر دادگاه و کاغذبازی نمی کنی:w16:

در نتیجه دزده هم کارشو راحت میکنه:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
در نتیجه دزده هم کارشو راحت میکنه:icon_pf (34):

برای نجات جونت مجبوری هر چی میگه گوش کنی

البته واسه شکایت میتونی بعدش بری شکایت کنی

من 4 سال پیش درگیر یه مسئله شدم هنوزه که هنوزه دارم میرم دادگاه نمونش فردا صبح دادگاه دارم که باید بیام تهران

یه بار شعبه قاضی نداره یه بار رفته مرخصی یه بار مریض شده یه بار مرده خوب همینجوری میشه که دادگاه عقب میوفته

پروسه هاش خیلی طولانیه خیلی از ماها به یه جاهایی میرسیم که میگیم ولش کن از خیرش گذشتیم

حالا این دزده هم اینقدر بدبخت هست که دزد شده همین واسش بسه بالاخره هم یه جایی گیر میوفته همیشه که نمیتونه فرار کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای نجات جونت مجبوری هر چی میگه گوش کنی

البته واسه شکایت میتونی بعدش بری شکایت کنی

من 4 سال پیش درگیر یه مسئله شدم هنوزه که هنوزه دارم میرم دادگاه نمونش فردا صبح دادگاه دارم که باید بیام تهران

یه بار شعبه قاضی نداره یه بار رفته مرخصی یه بار مریض شده یه بار مرده خوب همینجوری میشه که دادگاه عقب میوفته

پروسه هاش خیلی طولانیه خیلی از ماها به یه جاهایی میرسیم که میگیم ولش کن از خیرش گذشتیم

حالا این دزده هم اینقدر بدبخت هست که دزد شده همین واسش بسه بالاخره هم یه جایی گیر میوفته همیشه که نمیتونه فرار کنه

من که کارتمو میدم اخرش توش 50 تومنه

یه چاقو بزنه یه شب برم بیمارستان یه تومن میافته تازه ناقصم میشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...