saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ دیگه استاد شدن ایشون و تموم شدراستی چرا شما فقط این تاپیک فعالی؟:vahidrk: ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است:vahidrk: بیا استاد شو:vahidrk: حرف حساب جواب نداره سعی می کنم توی جستارهای دیگه هم بیام سیندرلای عزیز عناون ها که خوبه ، محتوی و کیفیت اونا هم می مونه واسه وقتی که خونده بشن 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دوستای عزیزم ان شالله چهارشنبه مورخ 91/04/14 شماره دوم مجله تالار عمران آپلود خواهد شد 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ به سلامتیکارت معافیت من اومد مجله نیومد 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ دوستای عزیزم ان شالله چهارشنبه مورخ 91/04/14 شماره دوم مجله تالار عمران آپلود خواهد شد جدی؟ همه کاراش تموم شد؟ مطلب کم نیومد؟ به سلامتیکارت معافیت من اومد مجله نیومد به سلامتی 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ يه انتقاد كوچولو اين شماره دو مگه مجله نيست خب چرا شناسنامه نداره مثلا سردبيرش .. مدير مسئولسش كساني كه تو هيات تحريره اش بودند اون صفحه آخرش خيلي حرفه اي نبود اما در كل نشريه خوبي بود خيلي خوشم اومد مطالب خوبي توش جمع شد 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ يه انتقاد كوچولو اين شماره دو مگه مجله نيست خب چرا شناسنامه نداره مثلا سردبيرش .. مدير مسئولسش كساني كه تو هيات تحريره اش بودند اون صفحه آخرش خيلي حرفه اي نبود اما در كل نشريه خوبي بود خيلي خوشم اومد مطالب خوبي توش جمع شد آره یه جوری انگار که یه تحقیقه ...ولی سیندی و مهندس زارعی و سعید عزیز واقعا زحمت کشیدن و مطالب خوبی ارائه دادند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده