رفتن به مطلب

دروغ از کي وارد ايران شد

ارسال های توصیه شده

ولی به نظرم بیشتر شما داری تناقضات را مطرح میکنی...

یعنی برای توجیه یک حرف،میایی یک حرف دیگری را میزنی.

مثلا من میگم،اسی خر است.

شما یک جمله میاری اسی گل است.

بعد میگی چرا اینجا گفته اسی گل و آنجا گفته اسی خر، پس اسی گل درسته و اون اسی خر در حاشیه است و تحت شرایط خاصی مطرح شده،اسی طرف را عصبانی کرده و یکی هم بهش گفته خر،زیاد مهم نیست !!!!

این روشتون یک مغلطه در بحث کردن بود،یعنی دفع یک چیز منفی با یک چیز مثبت برای توجیه اینکه همه چیز مثبت است.!!!

این حرف شما رو اصلاً قبول ندارم.

این حرف شما موقعی درسته که من بخوام از این بحث به این نتیجه برسم که اسلام آری و غیر اسلام نه، در صورتی که من اصلا طرفدار اسلام نیستم تو هیچکدوم از پستام دنبال این مطلب نبودم.

شما آیه ای رو آوردین مبنی بر خشونت در اسلام من هم آیه ای رو آوردم مینی بر سازش با کفار! خب کجای کار من اشتباه بود؟!

من که هیچ نتیجه گیری نکردم! فقط دارم در مقابل دلایل شما دلایل 100 مخالف میارم. از یک منبع.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این حرف شما رو اصلاً قبول ندارم.

این حرف شما موقعی درسته که من بخوام از این بحث به این نتیجه برسم که اسلام آری و غیر اسلام نه، در صورتی که من تو هیچکدوم از پستام دنبال این مطلب نبودم.

شما آیه ای رو آوردین مبنی بر خشونت در اسلام من هم آیه ای رو آوردم مینی بر سازش با کفار! خب کجای کار من اشتباه بود؟!

من که هیچ نتیجه گیری نکردم! فقط دارم در مقابل دلایل شما دلایل 100 مخالف میارم. از یک منبع.

خوب اینکه یکجا گفته خشونت،یکجا گفته سازش از نظر شما یعنی چی؟ (جز تضاد)

یعنی یکجا میشه دروغ گفت،یکجا نمیشه دروغ گفت !!!

شما درسته مستقیما نگفتی،اما عملا داری مرتبا نکات منفی را رد میکنی...

من هم ادعا ندارم همش منفیه،نکات مثبت هم داره.

شما خودت اول تاپیک تعجب کردی،چرا میگه دروغ مجازه،وقتی قتل یکجا مجازه و یکجا نه، چه برسه به دروغ !!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به عنوان یه نه دشمن و نه یه طرفدار اسلام تو این بحث شرکت کردم و از بحث کردن با شما دنبال این مسئله که "شما من رو راضی کن که اسلام بده" اما واقعاً دلایل شما من رو قانع نکرد. اگر آیاتی مبنی بر خشونت وجود داره مبنی بر سازش هم وجود داره. اگر تبصره ای میگه دروغ جایزه، n برابر داریم که دروغ غیر مجازه و . . .

• Like 5
لینک به دیدگاه
من به عنوان یه نه دشمن و نه یه طرفدار اسلام تو این بحث شرکت کردم و از بحث کردن با شما دنبال این مسئله که "شما من رو راضی کن که اسلام بده" اما واقعاً دلایل شما من رو قانع نکرد. اگر آیاتی مبنی بر خشونت وجود داره مبنی بر سازش هم وجود داره. اگر تبصره ای میگه دروغ جایزه، n برابر داریم که دروغ غیر مجازه و . . .

خیلی خوب،حرف شما قبول...

چه نتیجه ای از این بحث گرفتی.

با توجه به در نظر گرفتن شرایط. دروغ به هر حال جایزه یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب اینکه یکجا گفته خشونت،یکجا گفته سازش از نظر شما یعنی چی؟ (جز تضاد)

یعنی یکجا میشه دروغ گفت،یکجا نمیشه دروغ گفت !!!

شما درسته مستقیما نگفتی،اما عملا داری مرتبا نکات منفی را رد میکنی...

من هم ادعا ندارم همش منفیه،نکات مثبت هم داره.

شما خودت اول تاپیک تعجب کردی،چرا میگه دروغ مجازه،وقتی قتل یکجا مجازه و یکجا نه، چه برسه به دروغ !!!!

خب یک جا یه کار منفی مجاز و یک جا غیر مجاز، ولی خب چرا اون کار غیر مجاز همیشه پررنگ میشه؟!

من در مقابل نکات منفی شما نکات مثبت آوردمع خب. چرا نکات منفی رو بزرگ کنیم؟!

من هم ادعا ندارم همش منفیه،نکات مثبت هم داره.!

به نظر شما کدومشون وزنه سنگین تری هستش؟

نکات منفی اش بیشتره یا مثبت؟

چرا اونقدری که به نکات منفی (مثلاً در باب مسائل زنان) اشاره میشه به نکات مثبتش اشاره نمیشه؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی خوب،حرف شما قبول...

چه نتیجه ای از این بحث گرفتی.

با توجه به در نظر گرفتن شرایط. دروغ به هر حال جایزه یا نه؟

بسته به شرایط آره. همون مثال جنگ خیلی روشنه. تو کار کثیفی میکنی دروغ بگی ولی ممکنه این کار کثیف تو به نفع یه عده تموم بشه. حالا اسلام میگه این نوع دروغ نه تنها کثیف نیست بلکه اصلاً گناهی هم نداره. ولی من میگم نه، تأثیر منفیشو داره ولی تأثیر مثبتش خیلی بیشتره. البته سر اون مصلحته میشه کلی بحث کرد، در واقع تموم بحث سر اینه که کی مصلحت ایجاب میکنه که دروغ بگی.

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب یک جا یه کار منفی مجاز و یک جا غیر مجاز، ولی خب چرا اون کار غیر مجاز همیشه پررنگ میشه؟!

من در مقابل نکات منفی شما نکات مثبت آوردمع خب. چرا نکات منفی رو بزرگ کنیم؟!

به نظر شما کدومشون وزنه سنگین تری هستش؟

نکات منفی اش بیشتره یا مثبت؟

چرا اونقدری که به نکات منفی (مثلاً در باب مسائل زنان) اشاره میشه به نکات مثبتش اشاره نمیشه؟!

برای اینکه نکات مثبتش به اندازه کافی در مدارس و دانشگاه ها و سایت ها و رسانه ها و.... منتشر میشه.

اگر بنا باشه یک توازنی در قضاوت صورت بگیره،طرف باید اونور قضیه را هم ببینه.

برای اینکه در کارنامه اسلام هیچ زن موفقی که به جایی رسیده باشد نیست،اگر هست معرفی کنین ما هم بشناسیمش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای اینکه نکات مثبتش به اندازه کافی در مدارس و دانشگاه ها و سایت ها و رسانه ها و.... منتشر میشه.

اگر بنا باشه یک توازنی در قضاوت صورت بگیره،طرف باید اونور قضیه را هم ببینه.

برای اینکه در کارنامه اسلام هیچ زن موفقی که به جایی رسیده باشد نیست،اگر هست معرفی کنین ما هم بشناسیمش.

بین بحث هایی که بین کاربرای همین سایت شکل میگیره رو شما در نظر بگیر، چند درصد بدون پیش داوری قضاوت میکنن؟ بادیدی که مثلاً اسلام در مورد زنان نظر داده در مورد مسائل دیگه هم نظر میدن! مشکل من با اینه.

با وجود تکنولوژی واقعاً اونطرف قضیه برای هر کسی که بخواد روشنه. درسته تو کشور غیر دموکراتی زندگی میکنیم ولی واقعاً شرایط برای دسترسی به منابع آزاد فراهمه.

در مورد زنان من با شما کاملاً موافقم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بین بحث هایی که بین کاربرای همین سایت شکل میگیره رو شما در نظر بگیر، چند درصد بدون پیش داوری قضاوت میکنن؟ بادیدی که مثلاً اسلام در مورد زنان نظر داده در مورد مسائل دیگه هم نظر میدن! مشکل من با اینه.

با وجود تکنولوژی واقعاً اونطرف قضیه برای هر کسی که بخواد روشنه. درسته تو کشور غیر دموکراتی زندگی میکنیم ولی واقعاً شرایط برای دسترسی به منابع آزاد فراهمه.

در مورد زنان من با شما کاملاً موافقم.

درست میگی. :icon_gol:

برو بخواب که فردا به سربازیت برسی بابا......

• Like 2
لینک به دیدگاه
این همون آره بابا تو راست میگی بود؟:ws52:

نه بابا جان...... :banel_smiley_4:

با ماهیت کلی حرفات موافقم،من هیچ وقت تو بحثی کوتاه نمیام فرار کنم،موافق باشم میگم درست گفتی......

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...