bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk: این چه وضع برخورده ..... خودت کلاتو قاضی کن ببین من حق دارم اینکارو بکنم یا نه ... خودش نیست یه مهد کودک بچه واسه من گذاشته عمرا من بذارم شوما زن بگیری جاری دارم مثه دسته ی گل! عجباااااااا .... چرا هیشکی واسه من دلش نمی سوزه ... خوب منم جوونم ، آرزوووو دارم باز این عنصر نانجیب مندلیف پیداش شدمیخوای بهش بگم بیاد زنده زنده چالت کنه یه ذره از من یاد بگیر وفاداری به خونواده رو الان شرم کن تو یکی نمیخواد ادای آدمای طاهر و پاک رو در بیاری ... اصلا یکی از مهمترین عوامل پاچیدن کانون گرم خونوادگی ما خود ناجنست بودی ... مردک کج فکر لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ الانم نیستم در حال حاضر دارم اقتدارم رو نمایان میکنم فوت کنیمت ، باد میبردت ... اقتدار آخی چه حسرتی داری یکی ازت حساب ببره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به به شه دختری به جامعه تحویل دادم:hapydancsmil: هیشکی فعلا که عروس رضایت نمیده و بابای عروس ما هم از اول مخالف بودیم (خانواده عروس):icon_razz: :banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk: :vahidrk: چرا مخالف بودید؟ دختر واسه داداچم ریخته... چون داداچم بعد این همه دختر که منو کتی و مامی رد کردیم گفته پریسا ولی خب من حضور نداشتمو امااا نمایندم پانیزا حضور داشته منم سعی میکنم کامل مخالف نباشم.... اما اگه نازو ادای اضافه ببینم...:icon_razz: اگه داداچم و پریسا جفتشون راضین پس مبارکه:hapydancsmil: فامیل شدیم :hapydancsmil: دوماد فراری شده سوار گاری شده:hapydancsmil: مامی بذار همسره نو شکفتشو ببینه شاید برگشت لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ تو دختر من بیدی که نفس دخترم هم بیدی عزیزمیییییییییی :aghosh: مامی یه مامان دارم تا ندارهههههههههه لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عجباااااااا .... چرا هیشکی واسه من دلش نمی سوزه ... خوب منم جوونم ، آرزوووو دارم :ws28:/QUOTE]جوونیت تو حلقم پیر مرد لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزمیییییییییی مامی یه مامان دارم تا ندارهههههههههه :aghosh:ای جوووووونم نگار نبودی مامی دلم تنگولیده بود برات لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مامی بذار همسره نو شکفتشو ببینه شاید برگشت من عمرا اگه بذارم این وصلت بهم بخوره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ صورتی مغزپسته ای :aghosh: لوری عااااااااااااششششششششششششقتم منم میدونستم تو مامانشی درجا اوکی میدادم:دی باباییی چیزای نایاب موخوای باااااااااز؟ خو آخه هیچ رقمه تو کتم نیره ک تو پسر باشی...شیکا کنم؟مارو باش به کی آواتار به این خوجلی دادیم:icon_razz: خو عزیزم چه اصراری داری که تو کتت بره خو بزار نره خو مگه چیکا کردیم ما ما هم که عوضیدیم دیگه به خاطر شوما این چه وضع برخورده ..... خودت کلاتو قاضی کن ببین من حق دارم اینکارو بکنم یا نه ...خودش نیست یه مهد کودک بچه واسه من گذاشته نیس تو خودت هستی چیرا یادت نیس وختایی که نبودی آجی بیشارم همه بشه هارو تهنایی سروته میکرد ها ؟ اینه رسمش نه آخه اینه ؟ یه جو وفا اگه دیدی تو این جنس مذکر فوت کنیمت ، باد میبردت ... اقتدار آخی چه حسرتی داری یکی ازت حساب ببره تا اطلاع ثانوی با عمویییییییییییییییم درس حرف بزن داماد چرا مخالف بودید؟ دختر واسه داداچم ریخته... چون داداچم بعد این همه دختر که منو کتی و مامی رد کردیم گفته پریسا ولی خب من حضور نداشتمو امااا نمایندم پانیزا حضور داشته منم سعی میکنم کامل مخالف نباشم.... اما اگه نازو ادای اضافه ببینم...:icon_razz: اگه داداچم و پریسا جفتشون راضین پس مبارکه:hapydancsmil: فامیل شدیم :hapydancsmil: مامی بذار همسره نو شکفتشو ببینه شاید برگشت چون عخشش ثابت نشده واسمون خو از همون ریخته ها واس داداچتتون سوا کنید خو پری من که بخواد به داداچ شوما فک کنه خیلیا هس خو چیکا کنیم دیگه زیادن حالا این وسط ما هم به نوایی رسیدیم شاید بشه فکرایی کرد لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ داداشییییییییییییییییییممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ چون عخشش ثابت نشده واسمون خو از همون ریخته ها واس داداچتتون سوا کنید خو پری من که بخواد به داداچ شوما فک کنه خیلیا هس خو چیکا کنیم دیگه زیادن حالا این وسط ما هم به نوایی رسیدیم شاید بشه فکرایی کرد دیگه سر به بیابون گذاشته! بیشتر از این چه جوری عاشق میشن؟ اون ریختهها مورد پسند واقع نشدن به چه نوایی؟؟:biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ :aghosh:ای جوووووونم نگار نبودی مامی دلم تنگولیده بود برات من عمرا اگه بذارم این وصلت بهم بخوره قربون دلت برم من مامیییییییییی :aghosh: مامی از عروس خوشت اومده؟ اوکی پس مامیم پسندید دیگه رو حرفش حرفی نیس لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ باباییی چیزای نایاب موخوای باااااااااز؟ من کلا سخت پسندم قربون دلت برم من مامیییییییییی :aghosh: مامی از عروس خوشت اومده؟ اوکی پس مامیم پسندید دیگه رو حرفش حرفی نیس نگار قرار شد من با حمید عروسی نکنم فقط بشم عروس لوری چقد با حال:biggrin: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه سر به بیابون گذاشته! بیشتر از این چه جوری عاشق میشن؟ اون ریختهها مورد پسند واقع نشدن به چه نوایی؟؟:biggrin: آرهههههه/؟ از کجا معلوم الان معلوم نی داداشت کجا سرش بنده خو میدونم دخترم هر جا میره همون اولش همه شیفتش میشن ها؟ دیگه کشفش کن خو من چیطوری بگم ؟ قربون دلت برم من مامیییییییییی :aghosh: مامی از عروس خوشت اومده؟ اوکی پس مامیم پسندید دیگه رو حرفش حرفی نیس عسیسم مامایت مامی دوماده این وسط حرف اصلی رو عروس و بااباش میزنن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من کلا سخت پسندم نگار قرار شد من با حمید عروسی نکنم فقط بشم عروس لوری چقد با حال:biggrin: به خودم کشیدی بابایی هماهنگ باش دیگه جیجلم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من کلا سخت پسندم نگار قرار شد من با حمید عروسی نکنم فقط بشم عروس لوری چقد با حال:biggrin: دیگه مامیم هرچی بگه من میگم چشم!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ آرهههههه/؟ از کجا معلوم الان معلوم نی داداشت کجا سرش بنده خو میدونم دخترم هر جا میره همون اولش همه شیفتش میشن ها؟ دیگه کشفش کن خو من چیطوری بگم ؟ عسیسم مامایت مامی دوماده این وسط حرف اصلی رو عروس و بااباش میزنن به کجا بند باشه؟به خار و مار بیابون! میگم یه کم اغراق تو چشم میزنه! اشکام جاری شد! خو راهنمایی کن من کشف میکنم! از هیچ به کجا برسم؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به کجا بند باشه؟به خار و مار بیابون! میگم یه کم اغراق تو چشم میزنه! اشکام جاری شد! خو راهنمایی کن من کشف میکنم! از هیچ به کجا برسم؟ نخیر اصن از کجا معلوم بیابون باشه گفتم اغراق نی و حقیقته تو یه عینک بزن چشات اذیت نشه دیگه من روم نمیشه خو خودت یه کار کن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ نخیر اصن از کجا معلوم بیابون باشه گفتماغراق نی و حقیقته تو یه عینک بزن چشات اذیت نشه دیگه من روم نمیشه خو خودت یه کار کن داداچمو میشناسم! میگی من دروغ میگم؟ آخه لامصب نور که نی با عینک حل بشه!:icon_pf (34): هوم؟ نکنه تو هم میخوای ازدواج کنی؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ داداچمو میشناسم! میگی من دروغ میگم؟ آخه لامصب نور که نی با عینک حل بشه!:icon_pf (34): هوم؟ نکنه تو هم میخوای ازدواج کنی؟ من کی گفتم؟ حرف دهنم میزاری ها؟ عینک بزن و نیت کن همه شی حله نگران نباش همممممممم ؟حرف میزاری ئدهنم باز لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من کی گفتم؟ حرف دهنم میزاری ها؟عینک بزن و نیت کن همه شی حله نگران نباش همممممممم ؟حرف میزاری ئدهنم باز خو وقتی میگی از کجا معلوم سر به بیابون گذشته معنیش میشه راس میگی سر به بیابون گذاشته؟ یکی قبل من تو اغراقش خلوص نیت وافر داشته من ایمانم قده اون قوی نیس اثر نداره نیّتم! اینو نزارم دهنت؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده