آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بعضیا پول برقشون رو ندادن خاموش میان نه فرقی نمیکنه بوگو قربونت برم گندمک عمو فقط مامریت به فنا نره خو ماموریت سری رو بگم یهنی؟ آخه چشای کتی یادم میاد دست و پام شل میشه خو زن بیگیر شومام زنننننننن ؟ باس دخترم رضایت بده لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به روی چشم خاله الانم نیستم در حال حاضر دارم اقتدارم رو نمایان میکنم ممنونم مهندس :hapydancsmil: آهان سیبیلات خودش نمایانگر اقتدارت هست لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه که تسلیم شدی نه عزیزم دارم تواضع به خرج میدم جو گیر نشو میخوای دوباره خونم به جوش بیاد مثل دفعه قبل خو ماموریت سری رو بگم یهنی؟ آخه چشای کتی یادم میاد دست و پام شل میشه نه نگو عمو خویشتندار باش الان اوضاع قرمزه تو خودش و ندیدی چه برسه به چشاش اخه عمو لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نه عزیزم دارم تواضع به خرج میدم جو گیر نشومیخوای دوباره خونم به جوش بیاد مثل دفعه قبل منظورت اون موقع است که با پیژامه پرتاب شدی به کوچه؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ممنونم مهندس :hapydancsmil: آهان سیبیلات خودش نمایانگر اقتدارت هست ااااااا تو هم متوجه این امر شدی خاله منظورت اون موقع است که با پیژامه پرتاب شدی به کوچه؟ نه اون موقعست که کل جهازت رو زدم شکوندم تازه اهنگای کاوه رو هم از رو هاردت پاک کردم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ من بیدار شدم. مامانم کو؟ بیا پیش بابابزرگ نفسم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بیا پیش بابابزرگ نفسم بابابزرگ اومده؟ چی چی آورده؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به به شه دختری به جامعه تحویل دادم:hapydancsmil: دووس داشتی ددی؟ خب حالا عروس و بابای عروس کی هستند ما بریم صوبت کنیم؟ دیگه هیشکی! شما خودتو خسته نکن مادر داماد فراری زنننننننن ؟ باس دخترم رضایت بده ددی من راااااضی راضی ام! شوما راحت باش لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ هر چنتا سوال خواستی بپرس نفسم اممممم نفسِ دختره خانوادهی منی دیگههههه.... مثلا میشی نفسِ بشهی مامی لرنام.... نفسِ خواهرهِ کتی که نگاره که نفسهِ ارپاکه.... کلا نفسیییییییییییییییییییییییی عجقم مرچیییییییییی نفسم پس باید بشم نفس مامی بشه ت دیگه نه مامیش جیگرمیییییییییی...خوجل خودمی عجقم تو دختر من بیدی که نفس دخترم هم بیدی نه خو...آخه من خودم از یه خانواده ی دیگه م ک نفس دخترِ شومام ک عجق خودمِ میشم لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ من بیدار شدم. مامانم کو؟ خو زود بیدار شدی دیگه عسلم...مامانت هنوز خوابه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ زنننننننن ؟ باس دخترم رضایت بده من نمیدونم تو چه اصراری داری جنسیتتو تغییر بدی ک لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نه عزیزم دارم تواضع به خرج میدم جو گیر نشومیخوای دوباره خونم به جوش بیاد مثل دفعه قبل نه نگو عمو خویشتندار باش الان اوضاع قرمزه تو خودش و ندیدی چه برسه به چشاش اخه عمو خو میدونی که چخد سخته همشم باز خرج داره عمو با من بحث نکن میگم چشاش بوگو چشم دووس داشتی ددی؟ دیگه هیشکی! شما خودتو خسته نکن مادر داماد فراری ددی من راااااضی راضی ام! شوما راحت باش آره باباییی خیلی بت افتخار موکنم بههههههه چه دختر روشنفکری دارم چه رنگیشو دوس داری بابا من نمیدونم تو چه اصراری داری جنسیتتو تغییر بدی ک من اصراری ندارم که واس چی حرف میزای دهنم ماروباش واس خاطر شوما آواتار عوضیدیم:icon_razz: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ااااااا تنه اون موقعست که کل جهازت رو زدم شکوندم تازه اهنگای کاوه رو هم از رو هاردت پاک کردم قاتل جهاز به درک ویدئو ها و عکس های کاوه جیگرم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه هیشکی! شما خودتو خسته نکن مادر داماد فراری ددی من راااااضی راضی ام! شوما راحت باش من میدونستم تو عروسمی دست وپای حمیدو میبستم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نه خو...آخه من خودم از یه خانواده ی دیگه م ک نفس دخترِ شومام ک عجق خودمِ میشمخو پس میشی نفس دختر من که میشه عقج تو لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ آره باباییی خیلی بت افتخار موکنم بههههههه چه دختر روشنفکری دارم چه رنگیشو دوس داری بابا صورتی مغزپسته ای من میدونستم تو عروسمی دست وپای حمیدو میبستم :aghosh: لوری عااااااااااااششششششششششششقتم منم میدونستم تو مامانشی درجا اوکی میدادم:دی لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ لوری عااااااااااااششششششششششششقتم منم میدونستم تو مامانشی درجا اوکی میدادم:دی ای جونم حمید باشه یا نباشه تو عروس گل خودمی:aghosh: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من اصراری ندارم که واس چی حرف میزای دهنم ماروباش واس خاطر شوما آواتار عوضیدیم:icon_razz: خو آخه هیچ رقمه تو کتم نیره ک تو پسر باشی...شیکا کنم؟ مارو باش به کی آواتار به این خوجلی دادیم:icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده