مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خبر آمد ، خبری در راه است. این خانوووم من ( ستی ) مدتیه که منو و بچه هاشو ترک کرده به امان خدا و رفته . واسه همین دنبال یه خانوووم خوب میگردم که حاضر باشه با من 15- 20 تا ( آمارشونو دقیق ندارم ) بچه من تو این تالار زندگی مشترکیو شروع کنه. هر کی پایه است بگه ... البته چون تعداد بچه ها زیاده و ممکنه یه نفر نتونه به تنهایی از پس این همه بچه شیطون من بر بیاد ، تا دو نفر هم پذیرفته میشود باز این عنصر نانجیب مندلیف پیداش شد میخوای بهش بگم بیاد زنده زنده چالت کنه یه ذره از من یاد بگیر وفاداری به خونواده رو الان شرم کن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خب حالا عروس و بابای عروس کی هستند ما بریم صوبت کنیم؟ عروس پری منه و منم بابای عروسم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ باز این عنصر نانجیب مندلیف پیداش شدمیخوای بهش بگم بیاد زنده زنده چالت کنه یه ذره از من یاد بگیر وفاداری به خونواده رو الان شرم کن عموجووووووووووووووووون من یه چی بگممممممممم؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عروس پری منه و منم بابای عروسم مگه من عموی پری نیستم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عموجووووووووووووووووون من یه چی بگممممممممم؟ بوگو نفس عمو فقط قبلش حواست باشه لامبور و از دست ندی لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عروس پری منه و منم بابای عروسم مادر نداره عروس گلم؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ مگه من عموی پری نیستم خو عموی من عموی پریه دیه شه فرقی داره؟:hapydancsmil: بوگو نفس عموفقط قبلش حواست باشه لامبور و از دست ندی عمووووووو با احساساتم باز بازی موکنیا خو در مورد وفا موخواستم یه چی بگم مادر نداره عروس گلم؟ نه بشم از پای بته عمل اومده لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ مادر نداره عروس گلم؟ بعضیا پول برقشون رو ندادن خاموش میان خو عموی من عموی پریه دیه شه فرقی داره؟:hapydancsmil: عمووووووو با احساساتم باز بازی موکنیا خو در مورد وفا موخواستم یه چی بگم نه فرقی نمیکنه بوگو قربونت برم گندمک عمو فقط مامریت به فنا نره لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نه بشم از پای بته عمل اومده خو زن بیگیر شومام لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بعضیا پول برقشون رو ندادن خاموش میان بعضیا چقدر بد سوت میزنن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بعضیا چقدر بد سوت میزنن:icon_pf (34): بعضیا چقدر بد میزنن تو کلشون محکم تر بزن دلم خنک شه تازه این با دست بود بدون دستم بلدم بلبلیم میزنم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بعضیا چقدر بد میزنن تو کلشون محکم تر بزن دلم خنک شهتازه این با دست بود بدون دستم بلدم بلبلیم میزنم بعضیا فکر کنم باز دلشون افشاگری های سفر هاوایی میخواد لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ :w12: خاله به منم اب نبات میدی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعضیا فکر کنم باز دلشون افشاگری های سفر هاوایی میخواد هانیه کمربند لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خاله به منم اب نبات میدی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه برام پاستیل بخری اوهوم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ هانیه کمربند خشن نبودیا مهندس لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ اگه برام پاستیل بخری اوهوم به روی چشم خاله خشن نبودیا مهندس الانم نیستم در حال حاضر دارم اقتدارم رو نمایان میکنم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ میلاد اسپری فلفل تو که میدونی من حساسیت فصلی دارم اگر بخوای میتونیم مذاکره کنیم تا به یه راه حل صلح طلبانه برسیم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تو که میدونی من حساسیت فصلی دارماگر بخوای میتونیم مذاکره کنیم تا به یه راه حل صلح طلبانه برسیم خوبه که تسلیم شدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده