- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ منم. عجب نی نی باهوشی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ عجب نی نی باهوشی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به مامیم رفتم. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ هیشی بشه ندالیم که.باسه همین موخواستم داییمو دوماد کنم که بشه بیاره باش بازی کنم. خو عب نداره گلم برو با زرافه همسایه بازی کن :banel_smiley_4: کشفیدیم داد جواب دادمن باید باهاش صحبت کنم ما آشخوری رو گذروندیم،دیگه شرایطتون چیه؟ ckh il ildk,xv صوبت نباشه شرایطو باس با خودش هماهنگ کنم ulvh hdkx,v fhai:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آخه چه گندی ترشیده؟ ضعیفه، کسی که میگیرنش یه کلاس رفتار شناسی باید بری نگار، شایدم مکان یابی! ذات تاپیک شوخیه عزیز دل برادر، خیلی تاپیکا شوخین خیلیا خیلی جاها خیلی شوخیا میکنن ولی به نظر میرسه تو کمین کردی مثلا از من آتو بگیری بگیر بگیر کمین؟ آخه عزیز دلمممممم تو خودت اومدی این تاپیک گفتی دختراتون خواستگار و... عزیزم تو در لحن من دعوا دیدی؟ لحنم مطابق لحن خودت بود حالا جدی بودی یا شوخی بودی ولی در کل گند زدی :biggrin: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ این دوستای ناباب گفتن اینا رو بگی دوسوته مخ طرف تو فرقونه به به! دوست نابابم که داری! تو بگو من دلمو به چیت خوش کنم؟ ما عاشخ همیم عه؟ تو بذار من باهاش دو کلوم خصوصی حرف بزنم اون خب روش نمیشه حرف دلشو به باباش بگه،میگه دعوام میکنه نخیرم ما رسممونه دخترو سرسفره عقد از تو گونی درمیاریم چه معنی داره قبلش با پسر خصوصی حرف زده باشن(این دخترا رو دیدی تو فیلما تیریپ رعایت رسم و رسوم برمیدارن؟من از اونام) لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ می خوام خوب ندالیم تموم شد. هفته دیگه میاریم. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ الان کی داره کیو میگیره بدون اجازه ی من؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ الان کی داره کیو میگیره بدون اجازه ی من؟ میبینی مامی؟ :icon_razz:خواهر بزرگشم که اصلا نباید در جریان باشه! من با این وصلت مخالفم:icon_razz: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ببشید وسط بحث خونوادگیتون وقفه ایجاد میکنمااااااااااااااا...ولی همین الان یهویی یه سوال باسم پیش اومت الان من ک نفسه نفسمم چیه شماها میشم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ببشید وسط بحث خونوادگیتون وقفه ایجاد میکنمااااااااااااااا...ولی همین الان یهویی یه سوال باسم پیش اومتالان من ک نفسه نفسمم چیه شماها میشم؟ هر چنتا سوال خواستی بپرس نفسم اممممم نفسِ دختره خانوادهی منی دیگههههه.... مثلا میشی نفسِ بشهی مامی لرنام.... نفسِ خواهرهِ کتی که نگاره که نفسهِ ارپاکه.... کلا نفسیییییییییییییییییییییییی عجقم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خبر آمد ، خبری در راه است. این خانوووم من ( ستی ) مدتیه که منو و بچه هاشو ترک کرده به امان خدا و رفته . واسه همین دنبال یه خانوووم خوب میگردم که حاضر باشه با من 15- 20 تا ( آمارشونو دقیق ندارم ) بچه من تو این تالار زندگی مشترکیو شروع کنه. هر کی پایه است بگه ... البته چون تعداد بچه ها زیاده و ممکنه یه نفر نتونه به تنهایی از پس این همه بچه شیطون من بر بیاد ، تا دو نفر هم پذیرفته میشود لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به به!دوست نابابم که داری! تو بگو من دلمو به چیت خوش کنم؟ عه؟ نخیرم ما رسممونه دخترو سرسفره عقد از تو گونی درمیاریم چه معنی داره قبلش با پسر خصوصی حرف زده باشن(این دخترا رو دیدی تو فیلما تیریپ رعایت رسم و رسوم برمیدارن؟من از اونام) به به شه دختری به جامعه تحویل دادم:hapydancsmil: الان کی داره کیو میگیره بدون اجازه ی من؟ هیشکی فعلا که عروس رضایت نمیده و بابای عروس میبینی مامی؟ :icon_razz:خواهر بزرگشم که اصلا نباید در جریان باشه! من با این وصلت مخالفم:icon_razz: ما هم از اول مخالف بودیم (خانواده عروس):icon_razz: خبر آمد ، خبری در راه است. این خانوووم من ( ستی ) مدتیه که منو و بچه هاشو ترک کرده به امان خدا و رفته . واسه همین دنبال یه خانوووم خوب میگردم که حاضر باشه با من 15- 20 تا ( آمارشونو دقیق ندارم ) بچه من تو این تالار زندگی مشترکیو شروع کنه. هر کی پایه است بگه ... البته چون تعداد بچه ها زیاده و ممکنه یه نفر نتونه به تنهایی از پس این همه بچه شیطون من بر بیاد ، تا دو نفر هم پذیرفته میشود :banel_smiley_4::vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ میبینی مامی؟ :icon_razz:خواهر بزرگشم که اصلا نباید در جریان باشه! من با این وصلت مخالفم:icon_razz: دوماد فراری شده سوار گاری شده:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ببشید وسط بحث خونوادگیتون وقفه ایجاد میکنمااااااااااااااا...ولی همین الان یهویی یه سوال باسم پیش اومتالان من ک نفسه نفسمم چیه شماها میشم؟ تو دختر من بیدی که نفس دخترم هم بیدی لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ هیشکی فعلا که عروس رضایت نمیده و بابای عروس خب حالا عروس و بابای عروس کی هستند ما بریم صوبت کنیم؟ لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ خبر آمد ، خبری در راه است. این خانوووم من ( ستی ) مدتیه که منو و بچه هاشو ترک کرده به امان خدا و رفته . واسه همین دنبال یه خانوووم خوب میگردم که حاضر باشه با من 15- 20 تا ( آمارشونو دقیق ندارم ) بچه من تو این تالار زندگی مشترکیو شروع کنه. هر کی پایه است بگه ... البته چون تعداد بچه ها زیاده و ممکنه یه نفر نتونه به تنهایی از پس این همه بچه شیطون من بر بیاد ، تا دو نفر هم پذیرفته میشود عمرا من بذارم شوما زن بگیری جاری دارم مثه دسته ی گل! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده